Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
vec nazoru... ja sem z nej nestastnejtholis píše:lefi: já furt nechápu o co jde s těma oddělanýma tlumičema??![]()
Já chápu co vám jde.. Nálepka se mi líbí, proto jí tam mám, seru na to že někomu se zdá mé auto moc vysoko, jsem rád za názor, akceptuji ho, neurazím se, ale řídit s budu svým, kór u takové cypoviny jako je nálepka
![]()
Myslím že nálepky srdíček a 76tk jsou větší ustřel než toto..ty jsou rozšířenější a jsou na většině aut taky mimo a to mnohem víc
markus: otázka názoru, lupíno se mi líbí, ale..
Lupo dela jen samy radosti, jezdi to denne a porad, v tom zadnej problem neni, ale proste to auto je porad moc vysoky, a me to sere... naklani se to v zatackach a vypada to divne.matt píše: maRkus....Co se děje s Lupem ? Myslel jsem že po Swapu to bude už jen radost a né starost
je tu malo Seatu a takm.artty píše:Už aby bylo venku lépe, aby se tu objevavaly častěji fotky a videa nebyla potřeba všechno rozebírat na 4 stránky nesmyslů
Mi to pripadlo,ze nak nestiha tak jsem tipoval verunu.Ilegaltuner píše:
Vr6 URCO NE:-) kamera byla na M3 3.2
samolepku mi strhl tající sníh a že ho bylo požehnanětholis píše:bigpapa: hoď tam samolepku.. něco jako detailing nebo tak, vyfoť a bude veselo..
A ktery z nich je to pojizdny?lefi píše:jedna vzpomínková![]()
Kein píše:Ser na tuzérytholis píše:lefi?:![]()
Mám to 3cm níž!
To je maximum pro to aby si to zachovalo správné vlastnosti