maRkus píše:remix píše:ze ja tam radeji nedal normalni RZ ... kazde snizene auto, ktere potkam ma US RZ

de o to ze az se na auto dodelaj polepy a nalakujou kola do firemni barvy tak diky RZ to auto je vic videt, docela me to dostava, at zaparkujes kdekoli.. kluciiii, to je dovezeny ze to ma jiny znacky ? atd atd, taha to oci a to pojizdnej bilboard predce musi ne ?
Neříkám nic, vypadá to opravdu jinak a zaujme, ale je to momentální modní trend, kdy mi připadá, že kdejaké snížené auto s říznutýma pružinama, které má téměř před rozpadnutím musí mít US RZ protože je to IN

(nemluvím o tom Vašem, ale tady u nás) já třeba dal přední US jelikož je tam US lišta nárazníku a zadní kufr, sháním pozičky a chtěl bych to mít časem trochu kompletnější. Jinak jak si psal, taky už sem párkrát slyšel proč to má takové SPZky, a že to nemá žádné znaky co to je vůbec za auto a tak no je to sranda

tak jako někteří nechápali co je za auto (kámoš měl 730i a na tom znaky Alpina:D )
Stejně už mě ty úpravy nějak pouští, jako masky bez znaku, snižovat abych drhnul minimálně vanou o zem, apod.. je už toho v dnešní době moc kolem nás, nové auto mám vybrané, teď už na něj jen došetřit, dááávám tomu rok, maximálně dva