Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
první fotka je ze včerejška ještě chrom lišty druhá z dneška
- Přílohy
-
- 1111.JPG (68.59 KiB) Zobrazeno 3067 x
-
- qqq.JPG (93.37 KiB) Zobrazeno 3058 x
Krása! Do mpaketu se ti asi nechce co? Bylo by to epes.

štyrykrátštyry tédéí
FOG píše:Krása! Do mpaketu se ti asi nechce co? Bylo by to epes.![]()
VŠECHNO BUDE

- Přílohy
-
- DK046_1.jpg (11.33 KiB) Zobrazeno 2985 x
víc pompéz se mě zdály ty chrom lišty 

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
to dělá ta fotka,jednou už jsem je lepil do černa ale šlo to hodně poznat,tět to jde teda takytrochu poznat.černý lišty maj sport paket a em paket chrom je soc verze :O)
chrom je sice soc verze , ale mně nějak k tmavým barvám pásnou lépe, to samé ledvinky - jinak nádherné auto, snad se také někdy dočkám 

BMW 528i e39 ´96, 18" Rondell, Eibach - 30mm,AE + xenony
Ford Scorpio´90 2.0 DOHC Ghia
Ford Scorpio´90 2.0 DOHC Ghia
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Shadow lepsi
Mmch dneska sem te po ceste do prace objizdel v Ohrozimi...hned potom ses rozjel, ale ja spechal a tys jel jak s hnojem...ve Vicove uz te ani videt nebylo 

KEHO rennsport
chrom vypadal líp 

Butcher píše:Shadow lepsiMmch dneska sem te po ceste do prace objizdel v Ohrozimi...hned potom ses rozjel, ale ja spechal a tys jel jak s hnojem...ve Vicove uz te ani videt nebylo
jakým jsi jel autem jsem po ohrozimské vletěl nehorázně do díry tak jsem zastavil a díval se jestly není něco z pneu jsou týden starý.jsou tam snad 30 cm díry a já jel něco přes 150,tak pak jsem už jel pomalu.jinak jsem jel taky jak z hnojem protože jsem dneska dělal ty lišty nechal si zapnuty radio a světla asi 6 hodin pak startovačka přes káble tak říkam pojedu se jen tak někam projed at se to dobije :Dpřiště mně někde odchytní já tě poznám jenom v BMW

- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Transit...ja bych zastavil, ale byl jsem na soude a pak spechal do pracemc-otka píše:Butcher píše:Shadow lepsiMmch dneska sem te po ceste do prace objizdel v Ohrozimi...hned potom ses rozjel, ale ja spechal a tys jel jak s hnojem...ve Vicove uz te ani videt nebylo
jakým jsi jel autem jsem po ohrozimské vletěl nehorázně do díry tak jsem zastavil a díval se jestly není něco z pneu jsou týden starý.jsou tam snad 30 cm díry a já jel něco přes 150,tak pak jsem už jel pomalu.jinak jsem jel taky jak z hnojem protože jsem dneska dělal ty lišty nechal si zapnuty radio a světla asi 6 hodin pak startovačka přes káble tak říkam pojedu se jen tak někam projed at se to dobije :Dpřiště mně někde odchytní já tě poznám jenom v BMW

KEHO rennsport
Tohohle medvěda jsem tušim viděl cca. měsíc zpátky u CČM na Černém mostě 

V tom případě byl setsakramensky podobnejDAWBLACK píše:to asi né, vytáhl jsem ho z depozitu minulej týden

to ne to jen vI musíte k očkoviLaconi píše:V tom případě byl setsakramensky podobnejDAWBLACK píše:to asi né, vytáhl jsem ho z depozitu minulej týden

Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .
ten mergl je top 

mc-otka: Ty kola jsou repliky? Jaké to máš rozměry prosím tě?
MB pěknej 

http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Butcher píše:Transit...ja bych zastavil, ale byl jsem na soude a pak spechal do pracemc-otka píše:Butcher píše:Shadow lepsiMmch dneska sem te po ceste do prace objizdel v Ohrozimi...hned potom ses rozjel, ale ja spechal a tys jel jak s hnojem...ve Vicove uz te ani videt nebylo
jakým jsi jel autem jsem po ohrozimské vletěl nehorázně do díry tak jsem zastavil a díval se jestly není něco z pneu jsou týden starý.jsou tam snad 30 cm díry a já jel něco přes 150,tak pak jsem už jel pomalu.jinak jsem jel taky jak z hnojem protože jsem dneska dělal ty lišty nechal si zapnuty radio a světla asi 6 hodin pak startovačka přes káble tak říkam pojedu se jen tak někam projed at se to dobije :Dpřiště mně někde odchytní já tě poznám jenom v BMWZas tak hluboky tam ty diry nejsou, ale ocividne tam tudy malo jezdis...no priste uz budes vedet
Pro neznaly je to panelova cca 3km rovinka jeste od Hitlera, ktera vicemene drzela az doted...kdy nam tu bagrujou prehradu a vsechno se vozi tudy
od hitlera tak tak mněla víst až do prahy taková dalnice

- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz je venku tak hezky, tak proc nevytahnout diferak + dalsich par veci a znepojizdnit se tak na 2 tydny

KEHO rennsport
- Chosse
- Kontaktovat uživatele:
Ty jsi u nich na dílně jak doma
Děláš si na tom sám nebo Mazi ?

Není třeba...
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Presne takChosse píše:Ty jsi u nich na dílně jak domaDěláš si na tom sám nebo Mazi ?

KEHO rennsport
- F.l.a.n.e.l.
je to dobré 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

- Chosse
- Kontaktovat uživatele:
Jak mu to šlo ? Myslím učně ? Prej jsou to čím dál větší kopyta někteří... Dělaj to, že musí a né, že je to baví a pak to tak vypadá...Butcher píše:Presne takChosse píše:Ty jsi u nich na dílně jak domaDěláš si na tom sám nebo Mazi ?
Delame spolu...je to rychlejsi a jeste usetrim...dneska nam jeste pomahal učeň
Není třeba...
Já když byl na škole, tak jsem měl ve třídě experty, kteří nedokázali pochopit ani co je 195/50 R15, nevěděli jak vypadá vačka a když po nich člověk chtěl něco uříznout flexou, tak si při tom podpálili monterky od jisker...Chosse píše:Jak mu to šlo ? Myslím učně ? Prej jsou to čím dál větší kopyta někteří... Dělaj to, že musí a né, že je to baví a pak to tak vypadá...Butcher píše:Presne takChosse píše:Ty jsi u nich na dílně jak domaDěláš si na tom sám nebo Mazi ?
Delame spolu...je to rychlejsi a jeste usetrim...dneska nam jeste pomahal učeň
in loving memory of http://moje.auto.cz/Pustil/oplis.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mazda 323 BG GT - weekend car
Mazda RX-7 FC - new project
Mazda 323 BG GT - weekend car
Mazda RX-7 FC - new project
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel tak to je.... dneska jsou šikovní vyučení lidé na trhu práce skoro cenější než vysokoškoláci s praxí
Lidí co ovládají perfektně své řemeslo si velice vážím 

Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly