Nějak jsem opoměl že mám 8" takže mi 205tka udělala vkusná áčka, disk čumí z podběhu a jeho hrana trčí ven

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
TDi GT mělo vpředu malé brzdy a vzadu bubny a 4*100F.l.a.n.e.l. píše:TDI GT měly 5x1OO. ty se z těch dvacet jare jednou po....Aladin píše:20 jahre mely 5*100...
a 5*100 mely i GTi 16v
john-n píše:Tholis: dělá to jenom fotka nebo je to tak nakopnutý? Když byla na zimákach tak vypadala taky vysoká, ale live je dost nízko. Ale teď to vypadá ještě víc...ale jinakvypadá vážně dost dobře
toje škandál totokLaconi píše:Co se to tady děje, snížený auto je nakopnutý, čistý auto je špinavý, nesériový auto je sériovka
bohuzel na fotce to zkresluje, ale jinak je auto zaprasene a spinaveRaimmi píše:nevím co to je za módu hodit fotku čistýho auta a napsat u toho že je špinavý... není to jen na tomhle fóru...![]()
ale ta Tholisova Fábka se mě zdá z té fotky také nakoplá
Tak mě příšla na fotkách vysoko i zimákách a když jsem u toho stál tak se plazila, ale teď to vypadá ještě víc vysoká...vim, že je snížená, podvozek sem na to dával jáLaconi píše:Co se to tady děje, snížený auto je nakopnutý, čistý auto je špinavý, nesériový auto je sériovka