maRkus píše:markus ddavla novy celni sklo, bo to stare prasklo, kamen mu to vysvetlil jel sem bez okna cca 500 metru a byl sem vyfoukanej jak debil. nechapu motorky
Tak to se ti nedivim to uz bude asi fest vyvetrano
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Starlet píše:
Jirka.Kolouch: Super práce, doufám že vyčistíš nádobky na kapaliny, na ty to jezdí
Proč je najednou každý druhý tak podrážděný, když přijde na mazdu či felcku od Jirka.Kolouch ?
Nejsem podrážděnej, jen jsem přidal svůj názor na diskuizní forum, to se snad smí ne?
BTW, nebylo to myšlený nijak zle...
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
@tholis: To mas snad Kumho Ecsta SPT? Ja je mam na MG... Jinak to jezdis spanilku ze se ti kola nezaserou? Ja rano vyjedu z mycky a vecer mam ze stribrnych kol sedy az cerny. Az se pojedete nekam projet dej vedet... Se mnou nechce nikdo jezdit krom kamose s STi a to vzdycky dostanu na prdel.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
dneska jsem poprvý letos vytáhl červeňáka...
tak tady jsou ty moje dvě bezedný kasičky
Přílohy
Kopie - P2101084.JPG (95.13 KiB) Zobrazeno 1649 x
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
Asi budu konkurovat fábce, ale dokončeno a projeto
Flanel : díky, ale tet se dělala komplet GO motoru, dávali nový pružiny a kupovaly nový gumy takže výš se nějákou dobu nepujde
Progresss píše:Asi budu konkurovat fábce, ale dokončeno a projeto
Flanel : díky, ale tet se dělala komplet GO motoru, dávali nový pružiny a kupovaly nový gumy takže výš se nějákou dobu nepujde
Ostatní: Je mi jasný že to chce k zemi
né to ce tuhou dopředu a zvednout čumák..a pak samozřejmě pořádný bačkůrky aspoň 33
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
Deywis-bjutifl wheels
Tholis-uz zase ? To je kde foceny,ze bych si tam zajel az budu v Cechach. S bilejma kolama jsem byl na praskach. Vecne cerny
Kumho......... Zemi
mračení je práce jednoho z předchozích majitelů a na příští rok jak auto vyjede to tam samozřejmě nebude
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.