Berry: JJ chci sundat sání, vyčistit ho od bordelu, pak tam hodit tenhle mezikus, na něj silikonové koleno a celej ten pastovej bazmek s těma bajonetama nahradit něčím pořádným...To je plán... V první fázy jen nahradím egr, zaslepím a vyčistím sání, v druhé fáy budu řešit jak vyhodit ten poslední zbytek původního vedení.
Berry: No je tam hroznej přístup, snad tam bude vidět. Jak poznám že to háže olej? Když jsme sundavali stávající origo IC, nebyl tam skoro žádnej, spíš jen film ani kapka jinak. Budu to dělat s kamarádem co to už dělal, ale já nic nepoznám Olej se mi neztrácí, auto nekouří, tak si myslím bude v pohodě, ale nikdy nevíš..
To rozeberete a poznate Me takhle delali Audi vsechno slo dolu a zaplat panbuh vse ok, neosekany lopatky, olej nehaze atd. Ale tak to ti rekne clovek, co tomu rozumi a zkoukne ti to, melo by to byt ok, to by musel byt pred tebou majitel trosku prase aby to zrychtoval
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Berry: Tak nemá to chip, jezdil s tím dálky, tak snad to bude ok. Já ale turbo ani výfukové svody sundavat nebudu, jen sání. Takže asi(určitě) poznám prd Já stejně čekám až umře abych mohl říci přítulkyni že je nutné koupit nové (větší) a když neumře tak si na to psotupně našetřím sám.
Ja mel pouze Clio PH1 1.8 16V a nejelo to zle, ale vim jak mel Břéťa to stříbrný , tak to jelo jak cyp, ale taky tech penez v tom snad ty novejsi jsou spolehlivejsi nez ty PH2
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
ZEMI, tak te cekam v sobotu na vylet do KV ju? A kdyz dorazis v nedeli k veceru, tak vezmeme Evo a STI a prolitneme se po Krusnejch jako doprovod Tebe zpet do Mostu, dobrej napad ne?
Nebo se muzeme v nedeli naveceret na Bozaku a doprovod ti dame pak.
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný. Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
pavelini píše:ZEMI, tak te cekam v sobotu na vylet do KV ju? A kdyz dorazis v nedeli k veceru, tak vezmeme Evo a STI a prolitneme se po Krusnejch jako doprovod Tebe zpet do Mostu, dobrej napad ne?
Nebo se muzeme v nedeli naveceret na Bozaku a doprovod ti dame pak.
Ty voe Pajo... Mam na vikend program, ale v nedeli vecer by to nemel byt problem. Bo co se deje v sobotu? Ja dneska akorat strhnul zadni ulozeni diffu tak jsem ho provizorne vypodlozil gumovinou - nevim za jak dlouho mi Toyota doda novy... Nicmene funguje to stejne jen to obcas zavrci...
Přílohy
DSC_0370.JPG (160.77 KiB) Zobrazeno 1860 x
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
ta lípa a mřížka v masce nemusely být lakované do bíla... jinak když už jsou pryč všechny lišty, chtělo to i na frontu. moc se mi nelíbí ta brutální díra uprostřed nárazníku, ale jinak je to pěkné
světla bych taky dostal do nějakého černého looku