Ritchma píše:Speedy - on si koupí rodinný auto a ještě to polepí rádoby karbonem
A co je špatně na tom, že mám "rodinný auto "polepený" rádoby karbonovou folií? To se nesmí, nebo to má nějakej hlubší smysl?
Tim myslim že to s tebou jde s kopce že si nejdřív koupíš rodinný auto a pak ho ještě začneš zabíjet karbonovou fólií.
By mě vůbec zajímalo co je ta fólie za šílenou módu. Chápu barevnou fólii, ale fake carbon to je prostě trapný
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Ritchma píše:Speedy - on si koupí rodinný auto a ještě to polepí rádoby karbonem
A co je špatně na tom, že mám "rodinný auto "polepený" rádoby karbonovou folií? To se nesmí, nebo to má nějakej hlubší smysl?
Tim myslim že to s tebou jde s kopce že si nejdřív koupíš rodinný auto a pak ho ještě začneš zabíjet karbonovou fólií.
By mě vůbec zajímalo co je ta fólie za šílenou módu. Chápu barevnou fólii, ale fake carbon to je prostě trapný
a real carbon je ok, nebo jak? já to furt nechápu
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
speedy to neřeš dost,ričma je na fordy vysazenej atak
máš prostě forda a ostatní ti ted jen budou vysvetlovat že mas šit
a cokoliv uděláš je špatně,na to si zvykneš časem že nemaš koncernový bohoauto
sice ford většinou všemu ujede ale to je jedno,toho si nikdo nevšímá,bud v klidu
Já jenom nesnášim věci co se tváří jako něco co nejsou. Fake carbon, falešný výdechy a nasávače, různý kryty třmenů apod. Ale pro mě za mě. Naštěstí tady takovej tuzing moc často k vidění neni....
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Tragikomix: Vcera mi kamarad posilal odkaz,pry se musim podivat na nadhernou GIII VR6, ze ta by se mi libila, a byla tam tvoje, tak mu pisu tu krasavici znam
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
diky a to je jeste bez novejch kol ktery jsou petelice, teda aspon dle myho .. presto ze jsou v "lesteni hliniku" hodim je i sem, snad to nevadi 16"x9j Schmidt Modern Line 3tlg. ve dizajnu Louis Vuitton piplacka dobra, vylesteny limce a airbrush v podobe motivu LV
Přílohy
IMG_0135.JPG (209.27 KiB) Zobrazeno 1721 x
Naposledy upravil(a) tragicomix dne 18 srp 2011 11:53, celkem upraveno 1 x.
diky vam vsem za chvalu, kola jsou top, jeste pribudou zlate poklicky schmidt a zlacene sroubky .. provedeni celkem rebus ale povedlo se a pujdou samozrejme na vr6
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
asi su jedinej kdo si myslí že ty kola sou hodně gay lui viton
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd