Berry píše:Tak to jsem zvedavy, co bude tvrdit v patek vecer Lado takze na zimu bude nejaka Celica 4x4 Turbo? Tu co jsi privezl je 4x4 nebo ne, i kdyz nebojim se toho, ze by se u tebe dockala zimy
HOT NEWS: Ano ta sediva je GT4 4x4... A navic mi pred par minutama fouklo tesneni pod palici takze at chci nebo ne musim si ten 3S-GTE konecne rozebrat.
to je za to, jak nelichotivě jsi se o týhle generaci vyjadřoval
Berry píše:Tak to jsem zvedavy, co bude tvrdit v patek vecer Lado takze na zimu bude nejaka Celica 4x4 Turbo? Tu co jsi privezl je 4x4 nebo ne, i kdyz nebojim se toho, ze by se u tebe dockala zimy
HOT NEWS: Ano ta sediva je GT4 4x4... A navic mi pred par minutama fouklo tesneni pod palici takze at chci nebo ne musim si ten 3S-GTE konecne rozebrat.
schade.fan píše:O SW20 dost přemejšlim po celice...ale s tim 3sge to bude na zrychlení stejně líný jako celica
Tak 3SGTE ti muzu dovezt dycky...
@hasa: No problem.
Jinak mi nefouklo tesneni, ale rupla trubka... Je k ni pristup horsi jak k penezum... Uplne vzadu za sanim nekde v prdeli mam ruce podrapany po hodine a hadice stejne neni venku...
EDIT: Uz jsem nasel presny problem... Docela bezna vec... Te hadici se prezdiva "Hose from hell"... To sedi mno...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný. Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
Orientační cena 3sgte?? asi komplet s věcma pro swap..předpokládám, že turbo mohlo mít i jiný brzdy atd., tak bez těhlech věcí...prostě aby to vrčelo s turbem
schade.fan píše:Orientační cena 3sgte?? asi komplet s věcma pro swap..předpokládám, že turbo mohlo mít i jiný brzdy atd., tak bez těhlech věcí...prostě aby to vrčelo s turbem
Pocitam kolem 30-40tis... Ja to rikam kazdymu - vyplati se koupit cele auto pac starsi MR2 Rev1-2 vychazi i s dovozem na nejakych 55-65tis... To uz neni zas takovej skok navic mas moznost si ten motor projet atd...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd