O to nejde, ale celkově mi nesedl.. Motor šlapal dobře, tahalo to slušně za prdel, ale ten zbytek dost pokulhával...podvozek, brzdy subjektivně dost bída..
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
BIGPAPA píše:Rubelli - 125??
AR166: jak to tam máte odvětrávaný jestli je toto svařovna?
depak, je to padík a mám k tomu i kit na 70ccm - zatím nenainstalovaný.. držím se při zemi, i tak to pádí po úpravách kolem 80km/h a to mám přes metrák..
no jo sice to pádí hezky ale dej aspon větší karbec,trysky,klapky nech si to pořádně sladit jako komplet.80kmh tacho nebo gps? variator máš jinej?protože vespa od mladé jede 95kmh tacho (jen delší převody a 70ka válec jinak serie).ps při zemi se nedrž-prskni tam nějakej 2Tmotor z něčeho většího:)
Volvo V40 2.0 T4 yellow Faketaxi
Go HARD or Go Home!!!
Kazdy to svoje, ze? Inak to GTT ide pekne, je to lahke, ale v Delte je teraz upraveny Integralovy 2.0 8VT a to je zasa niekde uplne inde. A ze je to anorekticka... holt, na Integralu nevydalo a uz ked je v tom tolko penazi...
Květoslávek píše:no jo sice to pádí hezky ale dej aspon větší karbec,trysky,klapky nech si to pořádně sladit jako komplet.80kmh tacho nebo gps? variator máš jinej?protože vespa od mladé jede 95kmh tacho (jen delší převody a 70ka válec jinak serie).ps při zemi se nedrž-prskni tam nějakej 2Tmotor z něčeho většího:)
80 gps... s karbecem by byl problém.. je tam Malossi Multivar a sport spojka... triska se bude měnit s válcem.. a ten větší 2T už mě taky napadl...
Květoslávek píše:no jo sice to pádí hezky ale dej aspon větší karbec,trysky,klapky nech si to pořádně sladit jako komplet.80kmh tacho nebo gps? variator máš jinej?protože vespa od mladé jede 95kmh tacho (jen delší převody a 70ka válec jinak serie).ps při zemi se nedrž-prskni tam nějakej 2Tmotor z něčeho většího:)
80 gps... s karbecem by byl problém.. je tam Malossi Multivar a sport spojka... triska se bude měnit s válcem.. a ten větší 2T už mě taky napadl...
kamarád dál do gilery ice 125-172 válec z runnera a ješte ho upravil(25koní na zadním kole):) a jak by byl s karbecem problém-ideál by byl nějaký dellorto 17,5 nebo 19mm.. ps trysku vymen i kdyžtamdáš otevřenejší výfuk jinak to zadřeš:)
Volvo V40 2.0 T4 yellow Faketaxi
Go HARD or Go Home!!!
S tim fiatem. Jsem to už psal, píšu to asi pokaždý když ho vidim, ale tátovi vycouvala ženská z řady před rozjetýho starýho transportera. Nevim jak se značej, ale byl to ten nejvíc hranatej. Ještě tak dva metry a už by stál, možná i míň, podle brzdný dráhy jel 35km/h když začal brzdit. Transporter naprosto žádná škoda, akorát lak z fiata na čumáku a vylouplej asi 2cm kousek z masky. Fiat zlomenej, hnutá střecha, provalený dveře, hnutá podlaha, ženská přelítla na druhou sedačku a na vnitřní krvácení umřela při převozu do nemocnice. Snad i favorit by vydržel bejval víc...
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
prijdu neska do garaze....chci roztopit kamna...aby to rychleji blaflo nafedroval sem kamna papirem a dřevěný třísky namočil do ředidla, podpálim to a ono tohle..... po hodině větrání sem koukl z okna a komín byl pryč.... zkuvenej vítr... přes plot, za garáž, komín nasadit ale byl totálka prorezlej takže u souseda sem si pučil kus okapu, pořádně uchytit a hotovo...
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
ja nevim nekoukal sem na něj..... ale neska sem vyuzenej vic nez minule.... honza mi pak dal jedno koleno.... :-Da ted to fajruje jak svine.... btw: tvuj kakáček sem už dlouho nevidel nehcceš mi ho zeetra ukazat budu na g kolem 14,00
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Ritchma píše:S tim fiatem. Jsem to už psal, píšu to asi pokaždý když ho vidim, ale tátovi vycouvala ženská z řady před rozjetýho starýho transportera. Nevim jak se značej, ale byl to ten nejvíc hranatej. Ještě tak dva metry a už by stál, možná i míň, podle brzdný dráhy jel 35km/h když začal brzdit. Transporter naprosto žádná škoda, akorát lak z fiata na čumáku a vylouplej asi 2cm kousek z masky. Fiat zlomenej, hnutá střecha, provalený dveře, hnutá podlaha, ženská přelítla na druhou sedačku a na vnitřní krvácení umřela při převozu do nemocnice. Snad i favorit by vydržel bejval víc...
Půjdu po ulici, sejme mě ožralej řidič, nebo mě spadne taška ze střechy na hlavu... a taky se to stává, takže jízda v Centu není o nic víc "riskantní"
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
kamarád dál do gilery ice 125-172 válec z runnera a ješte ho upravil(25koní na zadním kole):) a jak by byl s karbecem problém-ideál by byl nějaký dellorto 17,5 nebo 19mm.. ps trysku vymen i kdyžtamdáš otevřenejší výfuk jinak to zadřeš:)
Větší tryska uz je.. je tam ten problém, že je na tomhle motoru sání nejak vedené zboku, takže tam připadá jen nějaký spešl racing karburátor a to prdim... tolik do toho sypat nebudu... mám to na lítačku, ne za závody.. konzultuáju to přímo s autorizovaným zastoupením malossi.. ten větší válec mám k tomu, takže to nechám nainstalit a těším se na jaro..