fildaas píše:nevím ještě se na to musím pořádně podívt co a jak je
jina co vím tak je to čiplé + jíné turbo a v TP mám napsano 100kw
je to aji v neměcké servesce napsaný a mám všechny papíry od toho
prej normální oct. turbo tlakuje 1.7 a to co mám bylo na přežkoušení a dává to 2.4
no jede to pěkně a spotřeba je 4.6l takže sem spokojenej
Hele 2,4 ti to určitě nefouká,to je hodnota vč atm.tlaku,takže 1,4
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Stejny auto je tam jeste v case 4:05 .Je to polska posadka Urbanowicz / Jaros.Maji spoustu kvalitnich videii u nich na kanalu, kdyby to nekoho zajimalo http://www.youtube.com/user/asterix102/videos
fildaas píše:nevím ještě se na to musím pořádně podívt co a jak je
jina co vím tak je to čiplé + jíné turbo a v TP mám napsano 100kw
je to aji v neměcké servesce napsaný a mám všechny papíry od toho
prej normální oct. turbo tlakuje 1.7 a to co mám bylo na přežkoušení a dává to 2.4
no jede to pěkně a spotřeba je 4.6l takže sem spokojenej
Hele 2,4 ti to určitě nefouká,to je hodnota vč atm.tlaku,takže 1,4
takže pojedu asi někam na změření jak to je pravdivé
osobně mě ten borec říkal že byl na přezkoušení turba atd a porej to má jiný turbo co tlakuje 2,4 ale pojedu někam a uvidí se
Stejny auto je tam jeste v case 4:05 .Je to polska posadka Urbanowicz / Jaros.Maji spoustu kvalitnich videii u nich na kanalu, kdyby to nekoho zajimalo http://www.youtube.com/user/asterix102/videos
jojo, poslky spz jsem si nevsiml, jak vidim zlutou m3 bez polepu tak je to pro me butcher
asi bych byl nasranej kdyby se mi nějaká bábovka plazila po kapotě
(kdyby to nebylo předem domluvený)
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
Hlavně baha na podpatky při těch hrátkách na kapotách
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
No byly tam obe dve...a nevim cim, ale podrely ji jako svine.Jakoby tusily, ze uz tam dlouho nebude.Fotil to kamos a kdyz mi o par minut pozdeji tu fotku ukazal, musel jsem pak s par promilema v krvi, holky donutit k slzam
Butcher píše:No byly tam obe dve...a nevim cim, ale podrely ji jako svine.Jakoby tusily, ze uz tam dlouho nebude.Fotil to kamos a kdyz mi o par minut pozdeji tu fotku ukazal, musel jsem pak s par promilema v krvi, holky donutit k slzam
Bio: Co mas porad s tou Vílou?
on nic , prej ty
Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .