že kdyby nebyl bejvalej majitel zmrd, tak toho golfa mohli mít naši...Stingr píše:Ja to kupoval pres bazar. Proc?Panda píše:to stingr: tos koupil od nějakýho mladýho kluka z prahy?
Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
-
- Kontaktovat uživatele:
naklepává to šunky jako 22"petr18.vt píše:eiffel: ty kola máš 18tky?

I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
já jen že od segry přítel koupil na černé probe taky 18tky a vypadá to už konečně jako auto..koupil tooryEiffel píše:jojo

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
na nasem sidlisti celkem normalka...Tommy1978 píše:JJ nějakej dobrák mu jí urval při parkingu tak mu jí hodil za stěrač jinak nárazník mam furt stejnejRudi píše:na tý fotce má SPZku na stěrači ne?
jinak že by novej nárazník?![]()

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To jo no - bohuželBordel píše:na nasem sidlisti celkem normalka...Tommy1978 píše:JJ nějakej dobrák mu jí urval při parkingu tak mu jí hodil za stěrač jinak nárazník mam furt stejnejRudi píše:na tý fotce má SPZku na stěrači ne?
jinak že by novej nárazník?![]()

Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 

- creater
- Kontaktovat uživatele:
v tý době byla záruka rok..Vasekk píše:To ste to tam dal za rok? Dyt ste to musel mít v zárucecreater píše:jojo, já koupil megana novýho a za 3 roky jsem do něj dal půl miliónu, někde jsem tu story tady popisoval a znova nebudu bo se mi chce zvracet když si na to vzpomenu, fuj![]()
![]()
"Hledám dívku do 25 let na anální sex, časem možná něco víc"
Měl jsem si koupit VW, na to nikdo nenadává a je to držák 
- náhodou, za 3 dny jsem do toho nedal ani korunu

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To jezdí na vzduch jo?SPEEDY píše:Měl jsem si koupit VW, na to nikdo nenadává a je to držák

Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 

- creater
- Kontaktovat uživatele:
spíš to nejezdíTommy1978 píše:To jezdí na vzduch jo?SPEEDY píše:Měl jsem si koupit VW, na to nikdo nenadává a je to držák
- náhodou, za 3 dny jsem do toho nedal ani korunu![]()
![]()

"Hledám dívku do 25 let na anální sex, časem možná něco víc"
já ho měl v CCčku a skoro každej měsíc jsem byl v servisu .Vasekk píše:To ste to tam dal za rok? Dyt ste to musel mít v zárucecreater píše:jojo, já koupil megana novýho a za 3 roky jsem do něj dal půl miliónu, někde jsem tu story tady popisoval a znova nebudu bo se mi chce zvracet když si na to vzpomenu, fuj![]()
![]()
prototyp kua neTommy1978 píše:To jezdí na vzduch jo?SPEEDY píše:Měl jsem si koupit VW, na to nikdo nenadává a je to držák
- náhodou, za 3 dny jsem do toho nedal ani korunu![]()
![]()

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206