Já už jen opravdu úplně poslední fotku.. nacvakli jsme původní poupravenou lištu, vypadá to podle mě docela fajn. Objednanou už mám druhou, která půjde rovnou do klavíru, maska už by taky měla být na cestě a výplň bude zase černá, ale folií...
Konec stříbrné Octavie - ať nejsem jako epesní Seat nebo červená Fabia (joke, Tholisi )
Přílohy
Fotografie0677.jpg (303.46 KiB) Zobrazeno 2455 x
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
tj ale ty lišty bych dal do střibrný předtim to bez té lišty vypadalo líp a stříbrná octa s černym klavírem mi parkuje před barákem a jak je to lesklý tka nic moc
Jord: Přiznám se, že už jsem nad tím taky přemýšlel...ale zase jsem chtěl hodit kromě masky a lišt do tmava i střechu, tak aby tam byla nějaká spojitost... Sám nevím...
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
Já to mám stejný, jen mám kliky a zrcátka v laku a lištu, co dělí L a P mřížku v nárazníku v černým lesku Masku jsem nechal chrom a to žebrování mám černej lesk
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Donutili jste mě přehodnotit ideály
Jajin to má moc pěkný, ale do černejch zrcátek ani klik nejdu, vypadá to zdálky jako Octa Classic se švihadlama (nic proti, každýho věc ). Ale ty lišty asi půjdou do barvy, no... A se zrcátkama a střechou vymyslím nějakou opičárnu. Přítelkyně učí na základce, tak ať se mají děcka o čem bavit (stejně jako když jsem tam učil já a jezdil degradovaným Puntem s Hello Bitchy)
Speedy na ten predni naraznik jsem zvedav kouknu v sobotu teda snad. Jinak ja se chystam laknout ty kliky, to vypada jako soc.verze no a mozna se i dokopu k tomu nechat nalakovat pri jednom cely predni naraznik, ktery uz par vyjde/nevyjde okamziku bohuzel zazil
Na tom předním nárazníku nic moc neuvidíš, jen ty černý, malý lištičky Jinak je stejnej, jak ten Tvůj Já taky doufám, že ta sobota výjde, už chci jezdit
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Moje to není, jen je to moje dítě VR6ka, MASAKR!!!
Dnes nějak shozeno dokopy azskušební jízda, resp. létání. Jak jsme dojeli, tak nás přivítal otec toho kluka, který má 52 se slovy: "Ty vole, hoši, já sem seděl navrchu v zahradě a ten motor, hoši vole, to je koncert!"
Vento luxusní... Je v tom nový motor, druhý je ještě k tomu a tak... Pokaždé se to nechává zahřát na dvoře na provozní teplotu, to auto se omezovače opravdu nebojí Ještě přijdou 17" ALU, dopředu tmavá optika jako trio, ještě trochu zatmavit blinkry a jen ladit. Vražda do práce už se hledá, zanedlouho okruh Pitín - Brno ( Buchluky asi několikrát po sobě) - Vyškov a zpět. Se těšíííím
co je s tholisoou fabkou a co je TP ?..... naka řacha nebo co
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Mi to prijde jak na facebooku, kazdy se chlubi kdejakou p*covinou, ze trab si zrovna usral nebo zere nejaky "blivajz", ale se spatnyma vecma se clovek nepochlubi, ten svet mi prijde povrchni, alibisticky a pokrytecky, nevim proc
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange