To vubec neni o cloveku, ale napr. o sladeni nebo o barve. Speedyho odstin barvy me zaujal uz na fotkach z lakovny, obycejna tuctova stribrna z Octavek, kterych v ulici vidim 10, napr. me nema jak zaujmout i kdyby tam bylo jeste o jednu zelenou samolepku vic
biohazard píše:nj speedy na erekčnim vrcholu a jajin v slzách v koutě
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
maRkus píše:jakej je rozdil mezi stribrnou focenou mobilem a stribrnou focenou mobilem ????? jedinej rozdil mezi tema autama vidim v barve interieru
Rozdíl je v kódu barvy Klasickej odstín O1 je Škodovácká barva 9102, já mám standardní odstín z O2 po faceliftu - VW barvu LA7W.. Já tam teda rozdíl vidím i na fotce, ale chápu, že je to asi subjektivní
Jinak je mi jasný, že někomu se to bude líbit a někomu ne... Bobrovi se líbí shnilý Baworáky a 20+ let staří Japonci, já radši budu jezdit v Octavii s hezkým lakem
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
cca v 19,00 mi zvoní telefon, tam pan Ar166 a riká....."Ten variator mi klepe aute, cim dal tim vic tak si rikam ze kdyz to zní jako nafťák tak tam zkusit nalejt naftu a ono mi to nejede" ...... táááázže neska clijicko tahalo pochcanyho fiata...
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Musím tě opravit v obou bodech. Jednak není shnilej (možná trochu nahnilej, ale co vím tak jen kosmetika) a jednak jsem nikdy netvrdil, že se mi líbí Kdyby to nemělo šestiválec s celkem pěkným zvukem a relativně slušně nejelo (a navíc nebylo za dobrý prachy) tak o to ani neopřu kolo.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Seš moc chytlavej, já to psal jako příklad a je mi jedno v čem jezdíš Kdyby měl baworák na střeše sobolí hovno, tak je to Tvoje auto a máš pro to svoje důvody, že v něm jezdíš a úplně stejně to mám já. Každýmu vyhovuje něco jinýho.. já vidím takový BMW jako nenažranou starou vránu, ty zas naopak oceníš, že to hezky jede bokem (zas jenom příklad). Já mám auto na dojíždění do práce 60km s co nejmenšíma nákladama a neřeším, jestli to třeba právě jede bokem
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206