Hlavne proc furt kurva resite nejakej blbej volant... Moje manzelka ma pravaka a jezdi s nim denne... Kdo neumi sedet o metr vedle a tocit volantem je kokot.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Me to trvalo 10min. nez jsem si na to zvykl. Rychlosti se radi uplne stejne tzn.klasicky hacko, jednicka nahoru od sebe.
Mam ale jedinej problem a to v tom,ze do svyho obcas lezu spatnou stranou.
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Sice není uplně moje, ale ukecal jsem tátu, aby ji v Německu nenechal a tak jsem si ji odřídil domů. Pak tatínek mlel o tom, že bude jen vystavená a žádný ježdění, ale když už jsou zaplacený značky na 5 dní, tak jsem se byl dneska projet
Až se pojedu projet příště, udělám lepší fotky z foťáku.
A car isn't an object, or something you own... it's a part of you!
moje clio umyty od deste a budouci paní polo po čerstvý technicky za 2 litry...
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
niemand píše:Sice není uplně moje, ale ukecal jsem tátu, aby ji v Německu nenechal a tak jsem si ji odřídil domů. Pak tatínek mlel o tom, že bude jen vystavená a žádný ježdění, ale když už jsou zaplacený značky na 5 dní, tak jsem se byl dneska projet
Až se pojedu projet příště, udělám lepší fotky z foťáku.
to byla za 100eur, žes jí koupil ne?
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
SPEEDY píše:Ty by se mi taky šikly, ale už bych neobul origo 15" alu
Speedy Origo ALU 6JxR15 by jsi obul v pohode, jelikoz Skoda Fabia I RS ma na zimu predepsana kola 6JxR15 s pneu 185/55 R15, takze na Octu ALU 6J(6,5J)xR15 195/65 R15 by jsi s prehledem dal
A dost... říkám, že nedal. Moje origo kola 15" s kotoučem 280 se vejdou tak tak, mezi třmenem a diskem je s bídou 5mm
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Jirka.Kolouch Corro uz jsem takhle koupil s blatnikama navarenejma kolem svetel,coz se vyresi az se bude davat cerstvy lak,to same dvere(kliky),a naraznik jsem si upravil sam,protoze jsem origo mlhy mel rozflakany, novy stojej balik a takhle to necham,protoze mi nadechy privadej vzduch na IC.