Limitovaná serie je věc, která pro mě naprosto nemá hodnotu. Výsledek je akorát nepřiměřeně vyšší cena.
Co se týče eva, končí pro mě devítkou. Impreza mě vždycky lákala, ten zvuk je prostě něco geniálního. Ale jak už jsem tu možná zmiňoval, impreza se nedá narozdíl od eva importovat, takže si drží vyšší cenu...
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
rallik píše:Jestli do toho nepůjde aspoň RBčko tak je to nuda
RB25 je veteran a RB26 je drahy... SR20 ftw... Kazdopadne to mam ulozeny na zahrade tak az se neco objevi........ Treba za 10let.
H.o.m.i.e. píše:Neni to ta kastle ze slovenska s CZ dokladama?
Yes to je ona... Dnes v 7 vyjezd a najeto 920km... Nadhera... Pred Prahou v kolone jsem mel odpoledne 52°C v aute. Klimu mam, ale kamos mi pri vymene chladice ukroutil trubku kterou vyndam jedine sundanim celyho predku tak tyhle vylety beru jako fitko.
Jinak kastle krom prahu dobra... Splnila moje ocekavani.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
H.o.m.i.e. píše:Neni to ta kastle ze slovenska s CZ dokladama?
Yes to je ona... Dnes v 7 vyjezd a najeto 920km... Nadhera... Pred Prahou v kolone jsem mel odpoledne 52°C v aute. Klimu mam, ale kamos mi pri vymene chladice ukroutil trubku kterou vyndam jedine sundanim celyho predku tak tyhle vylety beru jako fitko.
Jinak kastle krom prahu dobra... Splnila moje ocekavani.
taková doba a ještě si jí nespravil, vrah v takovým vedru bez klimy, bych se v autě snad polejval těma barelama
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Jj, evo má hrozně nudnej zvuk. Nejlepší jsou pomalý N/A nákupní tašky co řvou i když se plazí 50 a když je potřeba, tak nejedou, ale řvou třikrát tolik
Zemi a tohle dostavíš nebo to za měsíc prodáš dál?
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Chamelion píše:Lukinho - to jsem taky zvědavej ale je to to "spolehlivější" TDDi, tak snad mě to do práce párkrát odveze.
66ka nebo 85? Já koupil taky, tak nějak náhodou, TDDi 66 kW a jezdí Vyměnil jsem akorát hadici k turbu ( byla prdlá), přepad.hadičku na vstřiku a jinak to žere akorát spotřební věci. Pár tisíc to se mnou už ujelo a pohoda, jsem spokojen. Octávky TDi se můžou jít pohodlím schovat
Jirka - je to ta 85kw...najel jsem s tim zatim prd, ale jsem víceméně spokojenej - je to prostorný, uvnitř relativně tichý, na ten jízdní projev si musim zvyknout ještě