Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Ne, ty hodinky jsou normálně na baterkubiohazard píše:fuj automat
Díky.. Mám ho 2 dny.. Zatim jsem ho stihl jen vyleštit,uklidit, a nahodit kola..kubi píše:Pěkný ňUňo... vypadá zachovale...
Jezdim radši v kokosce noMike Mad píše:bez strechy to bude od tramvaje bolet vic
Beaver moc pekny povoz, bude vice foto, to sis koupil IS 200 sedan nebo SportCross nebo jak se jmenoval ten combikBeaver píše:Ne, ty hodinky jsou normálně na baterkubiohazard píše:fuj automat![]()
Jinak je to na běžný ježdění, na automat jsem si zvyknul z kRAVky a jelikož už jsem starší pán, tak potřebuju svůj L(u/e)xusA tím pádem mě automat neuráží - mimo jiné, už tu bylo tři prdele lidí co křičeli, jak by automat do ruky nikdy nevzali a pak slintali nad různýma supersportama (ačkoliv ono je to dost běžný už i v relativně normálních autech), kde se řadí vesměs pádlama s tím, že to je de facto ve výsledku schopný i provozu na automatiku, takže spojkovej pedál už tam stejně nenajdeš. Každopádně jsem spokojenej, bramborová vozidla už nechci nikdy vidět
Trhyy píše:Jezdim radši v kokosce noMike Mad píše:bez strechy to bude od tramvaje bolet vic
Todle je sračka bez motoru, to neni na závody, ale na kocháníBerry píše:Trhyy píše:Jezdim radši v kokosce noMike Mad píše:bez strechy to bude od tramvaje bolet vic
Trhy pekne carbo a tesim se na progress od Tebe, tak snad ted "crash by tram" nebude
Jj, dvoustovka, je to sedan. Celkem asi není co fotit, je to běžnej IS. Mám jednu mobilní fotku pochybné kvality, ale pokud chceš vidět auto tak to asi stačit bude...Berry píše:Beaver moc pekny povoz, bude vice foto, to sis koupil IS 200 sedan nebo SportCross nebo jak se jmenoval ten combik
m.artty píše:Pěkné cabrio, TrhyyJen teď už to na moc cabriovýletů nebude asi.