Berry píše:Ja se nestacim bavit, jak nekteri, kteri vi trosku velky "hovínko" jak plkaji nesmysly o 1.2TSI 77KW
Kolik z vas s tim motorem najelo, kdo ho ma doma a nesiri kecy od lidi z hospody nebo od uklizecky nebo nejakyho hlidace, co se kde obcas nekde pricmrdnou

?
Crocjirko nebo nektery jemu podobny, Tobe/Vam zase nekdo neco rekl a nevidis si do huby, co tady povidas, kdyz uz, tak probelmy jsou s 1.2 63Kw, to ze rozvody rezetem nebyl stastny krok priznalo uz i samo vedeni koncernu.
To, ze by si mel koupit radeji 1.6 8V 75Kw nez tenhle motor, tak to je opravdu smich a 2.0 8V asi netreba komentovat, rozumny clovek si udela usudek. Okrajove, o motoru 1.8T, mel jsem ho taky a nektery lidi primo od Audi rikali, ze nebyl uplne v pohode motor, ja ho mel a nikdy zavazny problem nebyl, to ze dochazeji civky nebo muze lehnout turbo, tak kazdy motor ma svoje mouchy.
poslední ot k výberu vozu:
Nemám nic proti motorizaci, ale spíš mě osobně je proti srtsi to auto jako takový(design opomíjím=nerozumím designu) Ale po včerejším a dnešním ježdění v OII s 1,9tdi DSG a Supem 1,4tsi musím jen nadávat

sry..ale jsou to přestrojený 120tky

tvrdý podvozky jako prase,na jeakýkoliv díře něco vrzne skřípne bouchne..no WTF? to je nový auto? kur*a octa za půl míle a sup skoro za míč???

je to tragedie...kdo si chce koupit takovouto novou škocnu tak ho snad už jen polituju...páč i podělanej klokan je je na tom úplně stejně..ale za úplně jinou cenu!