Nějaké plány?

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec
to můžem vyměnit motory, převodovky a pohon a budem oba spokojeníRitchma píše:Co se týče vzhledu, tak jediný plán je přední nárazník, protože bohužel na tom je nárazník z pětkyJinak asi předělat na plyn, pokusit se z toho udělat předokolku a swapnout tam atmosféru
![]()
Alik píše:konecne tu nejsem sam...Ritchma vitej v klubE.............![]()
Ritchma píše:Dík, pěknou dobu jsem nad tvým slintal, konečně jí budu mít za dva týdny taky. Btw ta modrá co máš tu není vůbec k sehnání. Je tu prakticky jedno na prodej v celé austrálii, ale je to šrot, najeto 180tis, jiný motor apod...
Světla se tu podle mě dají sehnat, případně z japonska, ale na ty světla mám alergii. Je tu navíc jedno, to má nejenom ty extra světla, tu komplet červenou barvu, ale ještě nějaký spešl mezi kus pod spz, takže to má celý ten střed červenýPak ti pošlu fotku, auto po slečně, ale teď musím letět do práce
Jedině Astra GSI, to je u pšonků a v okolí nadautomaRkus píše:LUKIN: ktore auto vypada pekne v serii ????
Je Evo 5 a je Evo 6, samozrejme nic jako neco a pul neexistuje.BIGPAPA píše:to 6.5 je jako facelift 6???? jako u passata 5 a 5.5?
pavelini píše:Je Evo 5 a je Evo 6, samozrejme nic jako neco a pul neexistuje.BIGPAPA píše:to 6.5 je jako facelift 6???? jako u passata 5 a 5.5?