hej dyk more neser nebo zavolam brachu ten ma nuž udela žžžž a hlavu maš na či půlky...
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Ritchma píše:Jsem se byl projet a vyzkouset turbo timer....
Já ti nevím, ale ty turbotimery mi přijdou docela zbytečný... Další krabička co je potřeba někam umístit, vrtat do elektriky (zvlášť co se týká zapalování) a ve finále to nahradí jen 3-5 minut tvého času, které bych osobně věnoval radši právě tomu, že bych si ještě v autě poseděl
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
správně.... :_D a uplne stejnej jenom o dost mensi ma ted i megane nad levym prednim svetlem...
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
lefi píše:Já myslim,že ritchma stejně závidí a radši by byl v čechách v nějakym krásnym korejskym supersportu,z kterého by byli všechny holky z dědiny vlhky
Já bych taky moc rád,bohužel na tak drahé auto ted nemám,každopadně kdybych neřešil prachy,tak jedině Tiburona a rval bych do toho statisíce,protože taková libovka si to zaslouží....Minimalně bych to všude psal,že do toho sypu
lefi po sto letech post a rovnou věc, co by se měla tesat do kamene u všech cest a silnic
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Ritchma píše:Jsem se byl projet a vyzkouset turbo timer....
Já ti nevím, ale ty turbotimery mi přijdou docela zbytečný... Další krabička co je potřeba někam umístit, vrtat do elektriky (zvlášť co se týká zapalování) a ve finále to nahradí jen 3-5 minut tvého času, které bych osobně věnoval radši právě tomu, že bych si ještě v autě poseděl
Slo o to, ze abych mohl auto pojistit, tak musim mit imobilizer co splnuje australske normy. Tak se tam dal rovnou i alarm, protoze to cenove vyslo dost podobne. Vubec jsem netusil ze soucasti je i turbotimer. Az vcera rano jsem koukal na navod k tomu alarmu a vsiml si toho, tak jsem to i zkusil. Proste se zmacknou dve prvni tlacitka na ovladani alarmu a to ho trvale aktivuje nebo deaktivuje. Pak se to jeste nejak slozite nastavuje 1-5 minut.
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Jj přesně tam to je focený. Je moje, jenom ho ještě příští sobotu musím na sebe přihlásit a už mám všechno. Příští víkend jsem busy a přes týden nemám vůbec čas, ale některý víkend potom není problém se domluvit a někam ti ho zajedu ukázat
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
pavliku : vytahujes 3 roky starou vec u ktery si ani nebyl a myslis si jak si vtipnej ....
cakajznik : a ty di taky do prdele....
lukinho : jaky kola? ty plechace nebo co?
crocjirka píše:kua pruser ale tak me to prislo jako neco americkeho takhle ze zadu i kdyz to 3.0 turbo mi prislo take neamericke
A jdeš ven z přátel na FB ty hajzle !
Ritchma píše:...Vubec jsem netusil ze soucasti je i turbotimer...
Aha, tak to pak jo, myslel jsem, že tam máš právě nějakej extra timer navíc, ten já bych právě nechtěl, ale když už to je součástí něčeho jinýho, tak proč to nezapojit.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
crocjirka píše:co je to za karu? nejakej dodge? ci neco takoveho americkeho? jinak cerna by se mi na tom libila vice.. nebo nejaka RS modra metla
Ty voe, legenda a on jí nepozná...Já vím, není to koncern
BTW, už ten avatar tě mohl trknout - TRD
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku