Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
annuvin píše:Brody: Žlutý evo jsem tu potkal, když se jela Šumava, asi nějakej trénikáč..
nene, tohle jsem potkal včera přímo ve Vimperku. Civilní evo. Ale je možný, že jen projížděl.. Ale na značce měl tuším C
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Co je na tom sračka? To, že je to profesionálně natočený, sestříhaný a zaplatil to Red Bull??
A co je dneska nekomerční?
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Já čekám, že Alík hodí video, co bude tak desetkrát lepší a hlavně nekomerční a natočený mobilem
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
mě se to nelíbí že je to moc překombinovaný , samej střih a ve výsledku žádnej pěknej celej průjezd , Blocka nemám rád , ale má to daleko lepší ty videa
pavelini : jsem neveděl že jsi anti VW
abych nebyl ot , tak zase nějaká lítačka od das auto v naftě samozřejmě
Luky jsem a priznavam to. A bohuzel jen diky majitelum.
Jinak jsem naprosto v pohode, coz sam vis osobne moc dobre.
Jinak A3 jsi Marte postavil moc pekne.
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný. Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
deywisův nakopnutec převysoký do konce týdne doufám sníženo. dneska jsem to konečně poprvý projel za ty dva roky co to mám.
btw kola k prodeji
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
deywis píše:deywisův nakopnutec převysoký do konce týdne doufám sníženo. dneska jsem to konečně poprvý projel za ty dva roky co to mám.
btw kola k prodeji
Co za ty kola chceš?
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.
deywis píše:deywisův nakopnutec převysoký do konce týdne doufám sníženo. dneska jsem to konečně poprvý projel za ty dva roky co to mám.
btw kola k prodeji
Co za ty kola chceš?
Prej peníze
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
setik: Asi 2 až 3 týdny zpět jsem tě viděl v Praze na Střížkově, je to možný? Říkal jsem si odkud to auto znám.... a teď podle začátku SPZ to bylo nejspíše tvé
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
btw kola k prodeji