Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

já nechtěl bejt prvníFOG píše:"Nejhezčí aktuálně prodávaný kombík"

copak se stalo ?
 copak se stalo ?

zatím do toho chodí jen tankovatSubTera píše:Zkuste svymi mozecky vstrebat, ze kazdymu se libi neco jinyho, ikdyz to bude nadlidskej ukol a bude se to zdat nepochopitelny.
Ja jsem napr. nenasel na C63 nic, co by me vzhledove upoutalo. Ritchma si z toho nekolikrat denne meni spodky, kazdej jsme si nasli to svoje. Preju ti Ritchmo, aby sis na svuj sen vydelal, koukat na to je pekny, ale k nicemu.
 , mohl by se už přestat chlubit auty které má v práci a vlastně pomlouvat cokoliv jiného než je Evo...  jinak taky jezdím úplně stejnou i40 akorát v černé, co tam máš za motor?, já 1,7 100kW a musím říct, že na tak slabý to nejede opravdu špatně
, mohl by se už přestat chlubit auty které má v práci a vlastně pomlouvat cokoliv jiného než je Evo...  jinak taky jezdím úplně stejnou i40 akorát v černé, co tam máš za motor?, já 1,7 100kW a musím říct, že na tak slabý to nejede opravdu špatně

) a kupodivu jezdi. Asi to tak zly nebude.
 ) a kupodivu jezdi. Asi to tak zly nebude. 2.0 GDI 130kW 6Q automat, sekvence padly/pakou....
  2.0 GDI 130kW 6Q automat, sekvence padly/pakou....aha, to tu člověk nemůže napsat svůj názor bez toho, aby se toho chytla banda dementů a mlela kolem toho tuny sraček ?Venca Brody píše:ale tvrdit, že je to momentálně nejhezčí kombík co se prodává je trosšku stupidní.

Ja takyAR166 píše:jardo, ja te miluju.
 Jarousi rekl jsi to moc hezky
  Jarousi rekl jsi to moc hezky   Nekdo prohlasil, jen podotknu bylo to z autorizovaneho prodejce/servisu, Hjundéé trvalo 10let nez vzali evropskeho designera, ted bude 10let trvat nez vezmou technika
 Nekdo prohlasil, jen podotknu bylo to z autorizovaneho prodejce/servisu, Hjundéé trvalo 10let nez vzali evropskeho designera, ted bude 10let trvat nez vezmou technika   Nebudu dal tady bourit reci, ale ty reklamy a kecy o Hjnudéé, no je to velmi usmevne a normalni clovek, zadny cesky kolenovrt nebo soucast lidlnároda, bude mít asi jasnou volbu, tím nerikam, ze jasna volba je treba rovnou kocnern, ale....
 Nebudu dal tady bourit reci, ale ty reklamy a kecy o Hjnudéé, no je to velmi usmevne a normalni clovek, zadny cesky kolenovrt nebo soucast lidlnároda, bude mít asi jasnou volbu, tím nerikam, ze jasna volba je treba rovnou kocnern, ale....   (to jen aby zas nejaky Der armen Trotl nerikal, ze hned cpu koncern)
 (to jen aby zas nejaky Der armen Trotl nerikal, ze hned cpu koncern)  

Napsal jsem snad koncernoveho designera? Napsal jsem evropskeho designera, design pro evropu je specificky, jiny nez pro Asii, Ameriku-severni/jizni, ja tak nejak dany urcity trend a je pro Evropu ne pro koncern.SubTera píše:nazory si muzes rikat pred fellaz, ne tady pred fajnsmekrama
Berry: nestyd se, bud konkretni, jakou techniku by meli okopirovat od koncernu?

a az se jednou potkame tak dame radsi panaka...
 a az se jednou potkame tak dame radsi panaka...