Aktuální fota vašich aut

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
feličita

Re: Aktuální fota vašich aut

Příspěvek od feličita »

super Venca, maš to aj vo full, či iba take male?

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca Brody »

Diky. Ve full to mam. Posli mejla fotku ti poslu. Ale az k veceru. Driv asi nestiham.
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro

Boči

Příspěvek od Boči »

Venco lesk jako blesk 8) 8) . Čím jsi leštil, ručně nebo mašinou ? Každopádně výsledek super 8)
"Kdo je Casey kurva Ryback" ?

*** montáž LPG systému značky Magic - více info přes SZ ***

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Boci: lesk jak blesk je bohuzel dodelan v photoshopu. Auto bylo uz spinavy a foceny ve stinu.
Jinak lestil jsem rucne v lete nejakym lestidlem, ale pak me tejden bolel celej clovek.. :-D
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

je tady někde easy návod jak si smazat profil?! nemám nic proti hyndai, VW, cadillacu, mercedesu...... ale to co se tady poslední dobou děje, chodím sem už dost dlouho, staří členové mě znají ( ikdyž asi ne, těch už tady moc není totž), novější ne, jelikož už sem pár let skoro nepřispívám... lidi kde sou ty doby, sraz TF v Milovicích - no kurde nebylo tam krásně?, nebo srazy na CČM????? dneska to tady otevřete a vidíte jenom urážky, ponižování a nadávky, přejmenujte to tady na VW forum a bude to cajk :roll:

liberal mě taky někdy sere názorama ale reaguji tady na to? tholis rozsekal fabku která se mi hrozně líbila (nesnáším škodovky), a musel si smazat téma v projektech.. co bude dál? smažeme inzerci protože se tam prodávaj Hyundaie, nebo Kia?

boha.... :kladivo:
moooc velký černý letadlo :lol:

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

Na co mazat? Stačí sem prostě nechodit ne? :D
✠Luftwaffle✠

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

hattori_hanzo píše:Na co mazat? Stačí sem prostě nechodit ne? :D
nevím asi ve mě žahne takovej malinkej plamínek kterej doufá že se to tady srovná :lol:

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

nesrvoná :lol: daj fotku radši :D
...

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

jasne, dopici, zase na vw forum.... protoze zase delaj zlo jen koncernisti..... tohle skatulkovani je na presdrzku..... :zadek:
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

Jord píše:nesrvoná :lol: daj fotku radši :D
fotku? :lol: auta pod kterým dle zdejší mluvy podběhnou dva vlčáci na sobě? :roll: nelbbni :lol: :pifko:

gizmi

Příspěvek od gizmi »

"nemám nic proti hyndai, VW, cadillacu, mercedesu" a pak " přejmenujte to tady na VW forum a bude to cajk" :lol: to snad neee :D Jinak chlape proc vetsina lidi co znam argumentuje VW komunitou? Jsem leta platici clen Honda-clubu a neustale se smeji a poukazuji na VW klub. Ty ted take. Tam jsem clenem cca 5 let a narozdil od jinych komunit to tam proste funguje. Inzerce ma trebas jasna pravidla, ktera jsou prisne dodrzovana a moderatori tam jsou nestranni. Kdyz neco hledam, tak vetsinou najdu (narozdil od jinde, kde to je pretentovane) Tak si rikam, ze si docela protirecis. 8) Jinak smazat se nejde stejne jako jinde ze snadneho duvodu - smazanim by se rozpadla struktura (nekdo neco napsal, ty jsi reagoval a on reagoval na tebe....smazanim tebe se to rozpadne)..nu a jako kolega: nahod nejakou fotku a nedelej Zagorku.

maRkus: pirate silnic :D :lol: (tak a ja jdu prepsat golfa na manzelku..heheheh)

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

maRkus píše:jasne, dopici, zase na vw forum.... protoze zase delaj zlo jen koncernisti..... tohle skatulkovani je na presdrzku..... :zadek:
jo promiň, co třeba Audi forum? :roll: zní to líp?

PS: audínáři ted jste na řadě :wink: já to mužu měnit co mi značky stačej 8)

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

gizmi: jak sem se snažil naznačit v odpovědi markusovi klidně napíšu třeba, audi forum, opel forum, nissan forum je mi to jedno... omlouvám se že mi padlo VW jak první pod prsty, jestli jsem tím někomu zpsobil trauma je mi to líto :wink: proti VW ani škodovce nic nemám jenom se mi ty autě prostě nelíběj ( ano já vím tady si zase protiřečím :lol: ), ale to není věc doby, jak sem psal, jediná škoda co se mi libila byla tholisova fabka a jestli se nepletu tak Rudi měl krásný CCčko :wink: já nejsem jako ostatní co škatulkujou :hlazeni

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

a to je ono, člověk se tady snaží říct svůj názor jak (pardon já musím :lol: ) jde TF do sraček :D dá pádnej příklad a hnedka se chytnou ty co jsou ač příkladem jmenováni :D napíšu VW, ozvou se majitelé VW, co mám napsat, Lada? taky se tady najde co já vím... hoši co koukat na svět trochu jinak , i když něco někdo napíše tak to tak nemyslí :roll: v tom nebyla žádná narážka :kladivo:

OndraS13
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraS13 »

Mě je taky jedno kdo s čim jezdí - ale Nissan a japonská scéna má ke mě blíž - a to že občas řeknu někde že to je jenom BMW , VW nebo něco cokoli jinýho tak je to jen protože to škatulkování bylo , je a bude -> i Hyundai má pěkný auta ...
Každý auto je nějak hezký ( při troše představivosti - která mě nenapadá - bude hezká i jedničková multipla :-)

Sem chodim kvuli několika tematům ( vtipy , aktuální fota , fotky měsíce , projektům a všeobecně kvuli inzerci )
To že založim tema ohledně nějakýho problemu a nikdo neví ani neodkáže na někoho kdo by pomohl jsem si zvykl tak se sem chodim vesměs jenom bavit ...

A abych nebyl uplně OT :
Obrázek

A "DomoKun-attack" :-)
Obrázek
240SX S13 "91 & Fazer FZS600 "01

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

tak to necti neasi :D ja ty jejich debilni kecy a hadky jen prejedu :lol:
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

no jelikož teď tf vlastní autokluby, kteří vlastní i VW club, tak je to jasný, čím to je :lol: :lol:
...

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Vždycky když jsem tu na srazu, tak mě napadá jestli je v čr taky domokun tak oblíbenej. Tak mam konečně odpověď :lol:
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

Jord píše:no jelikož teď tf vlastní autokluby, kteří vlastní i VW club, tak je to jasný, čím to je :lol: :lol:
vidíš, to ani nevím :D to bych se tak neomlouval :lol:

jak jsem psal, neškatulkuju, koukám na lidi a né na to čím jezděj i když jak psal Ondra ty japonci jsou mi blíže, ale mám spousty přátel s VW, Fordama, Škodama.... apod, a jestli si myslíte že jsem zaujatej ze svého okolí mám jenom jednoho kamaráda kterej jezdí Hodnou jako já, a to se necejtím jako osamocený člověk :mavani:

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Na to že neškatulkuješ, tak to děláš prakticky v každým příspěvku co jsi na tuhle stránku napsal. :D
✠Luftwaffle✠

gizmi

Příspěvek od gizmi »

hattori_hanzo: tak je to Hondar, podivej se na Honda-club :roll: Nejvice navstevovana temata jsou "diskuse o Skodovce" aneb plivnete si na konkurenci, "krasy tuzingu" aneb plivnete si na koncern (a ze kazda druha honda je ztuzena), atd.. Hondari a koncern = odveci nepratele (ikdyz nechapu proc, protoze me prijde, ze kazdy uspokoji jineho cloveka) :D Nejvic tam jsou clenove, co me pisou o radu s vyberem TDI, ale prosi me, at je neprasknu, ze chteji kupovat dalsi auto od koncernu :D Nu ale zvykl jsem si.. 8)

Ritchma: frci vcelku dost u Japanofilu (ikdyz ja ho jeste nemam, protoze nevidim duvod k nakupu - resp. kam a proc s nim)

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Ty voe dete uz s tim dohadovanim do pi...
Ten medvedi styl je dobrej :-D To se mi libi 8) :lol: :lol:

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

Davidoff píše:
maRkus píše:jasne, dopici, zase na vw forum.... protoze zase delaj zlo jen koncernisti..... tohle skatulkovani je na presdrzku..... :zadek:
jo promiň, co třeba Audi forum? :roll: zní to líp?

PS: audínáři ted jste na řadě :wink: já to mužu měnit co mi značky stačej 8)
ja furt nechapu proc to prejmenovavat ??? proc tyhle napady ? par lidi s hyundaiema co evidentne neumi ridit ale rozdavaj moudra jakoby meli pomalu licence tu mele hovna, cely forum se do nich obuje... a na to konto, to z toho udelame vw club ? why ????? kde se bere tato myslenka ? a jak rekl gizmi.. neznam jinej klub kde by to fungovalo na takove urovni jako na vw clubu.... a svete div se lidi tam maj i nafoceny svoje oply, nissany a buh vi co este a nikdo na to neremca.... ten povestny fanatizmus vwckaru sem porad nikde v cr nevidel, ale porad od fanatiku na ostatni znacky o tom slysim... why ?
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

kdo si bere Audi do huby kurva? :lol: :lol:
Audi Coupe Quattro

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

Chlapci, tímhle bych rád ukončil flameovací kroužek. Nechci být za nelidu, ale každej další příspěvek nevztahující se k tématu mažu. Dosavadní nechávám, ať se může příští generace poučit jak to nedělat. Howgh
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor

Flinta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flinta »

zadek uz niz nedostanu :D
Přílohy
20131031_102305.JPG
20131031_102254.JPG

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Cyve pod ten zadek by se ještě vešla europaleta na vejšku. :lol:
✠Luftwaffle✠

TomasUL

Příspěvek od TomasUL »

Dneska jsem strávil den s tímto strojem.
Accord Type R.
Skvělej stroj. 8)

Obrázek

Obrázek
Autoservis
Autodíly
STK + EM

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

nice, já jdu do dvoulitra, nebo 1.8 až se objeví nějakej pěknej kus 8)
...

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Jj accord je supr auto. Moc se mi líbí. 8)

Odpovědět

Zpět na „Pokec“