Chaindler píše:To přitáhnutí pásů, to je tedy nevratně poškodí? Tohle je otázka spíš směrem k mercedesu než k tf, ale proč se utahují i pásy, kde nikdo nesedí? Auto o tom ví, protože má v sedadlech senzory, díky kterým začne pípat když jedu a někdo není připoutaný.
ty senzory nemusi byt nutne napojeny na predpinaky, zas by to stalo neco navic a setri se na vsem
Chaindler píše:To přitáhnutí pásů, to je tedy nevratně poškodí? Tohle je otázka spíš směrem k mercedesu než k tf, ale proč se utahují i pásy, kde nikdo nesedí? Auto o tom ví, protože má v sedadlech senzory, díky kterým začne pípat když jedu a někdo není připoutaný.
bouchne tam patrona a ty pásy bys měl mít zaseklý v jistý poloze. Oni se pak daj následně znova povolit, ale už tě znova při případný nehodě nepřitáhnou.
Ale divný, že ti ty bagy bouchli opačně nějaký klišé
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Chaindler píše:Tenhle předek, plus čelní sklo se senzorem, palubka, všechny pásy a mercedes na chodově to nacenil na 300 tisíc opravu, pojišťovna to nacenila na 260, přičemž cena auta byla v pojistce 330, takže nebylo moc co řešit. Auto na dražbě vydražili na 160, takže od pojišťovny jsem dostal 170 a auto jsem se rozhodl si ponechat.
to nechápu, to ho jako vydražili ale zůstalo ti a ještě ti dali prachy?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Je to taková pseudoaukce. Auto je pojištěné na částku X, stane se totálka. Pojišťovna nafotí co zbylo, někde to vydraží, výherce dražby nemá auto jisté, jen se závaže, že když na to kývnu, tak ten zbytek odkoupí za ty peníze co nabídl v aukci. To co nabídl je částka Y. Pojišťovna pak udělá X-Y a tenhle rozdíl mi vyplatí a když chci zprostředkují prodej toho zbytku, takže nejsem na tom škodný, prostě se mi vrátí částka X na kterou bylo auto pojištěno a je jen na mne jestli na to připoustím a nebo si řeknu, tak já si nechám zbytek a k tomu si nechám rozdíl zaplcený pojišťovnou.
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Me osobne je jen divny, jak se muze znehodnotit pás na míste kde nikdo nesedel tudíž nebyl pripoután? nebo mercedes má napínáky u navijáků pásů? jen pro me info, myslel jsem ze napínací patrony se delaj jen na míste ,,zástrcky pásu"
Subaru Impreza GT (víkendovka)
Opel Manta B GT/E 2.0i 8v
Honda Accord 2.0is (daily)
Škoda Superb II, 2.0TDI 125kw (daily nr.2)
Opel Manta B 400 + c20xe (zatím pouze polotovar)...
Nevím jak tenhle ale kamarádovo E v kombíku má motoricky napínaný pásy .
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
Nevím jak ten Merc, ale Coupečko má třeba ty patrony přímo na navijáku pásů.
Mě třeba u nehody střelily všechny bagy a pás jenom můj(byl jsem v autě sám), taky to moc nedává smysl, ale když jsem si zjistil, jak to je zapojené, tak prostě bagy nemají s pasama v zapojení nic společného...
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
U toho mergla prej ano . Napínaj to motory . Zejtra se na to poptám. Samotnýho mi to zajímá
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
Tak se to už skládá, chladiče jsou tam kde mají zase. Jen ten interiér bude lahůdka. Vyměnit palubku a všechny pásy, chuťovka.
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Jsem si nechal nastříkat airbrush, aby to vypadalo jako zasněžený
Přílohy
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Jsem to trošku oplách, ale už to bude třeba zase lehce přeleštit...
A peníze co jsem šetřil na zvýšení výkonu jsem utopil v brzdách, protože se to zatím zdá být nejslabší stránka eva. EBC redstuff se ukázalo jako naprosto nevyhovující.
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Mercedes trefenej hezky. Nevim, jestli už to tady bylo zmíněný, ale když se ti kously pásy, musí se i vyměnit/přehrát jednotka airbagů. Pásy jako takové by zhodnocené být neměly (maximálně trošku spálené), KO jsou předpínače .
D´ice a hasa - dík
EBC bylo na autě když jsem to koupil. Nikdy jsem se o EBC nezajímal. Jenom jsem myslel že patří mezi ty lepší. Když jsem pak kouknul na ohlasy tady na fóru, tak všechny negativní.
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly