Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
to jsem netušil, že ti tak přeměřují budíkyjajiN píše:já mám 77kw a z kopečka to bez prdele valím někdy aj 185 km/h
LiberaleMiguel2 píše:Já nic takového nenapsal. Já psal, že je to v rukách, ne v cestě. Když někdo po takové cestě pojede jak ocas, tak zruší aji kola z adamantia
přesně takSubTera píše:Mozna by stacilo na tu napravu dat kola, ktery tam maj bejt a ktery korespondujou se stavem nasich silnic a nemuseli byste resit takovy sracky.
Taky mi po druhym vaření došla trpělivost, kola sem prodal pánovi na závoďáka a dal tam 16ky 225/50, je to sice hnusný a cikánský auto teď, ale mrdám dírySubTera píše:Mozna by stacilo na tu napravu dat kola, ktery tam maj bejt a ktery korespondujou se stavem nasich silnic a nemuseli byste resit takovy sracky.
Trhyy píše:Taky mi po druhym vaření došla trpělivost, kola sem prodal pánovi na závoďáka a dal tam 16ky 225/50, je to sice hnusný a cikánský auto teď, ale mrdám dírySubTera píše:Mozna by stacilo na tu napravu dat kola, ktery tam maj bejt a ktery korespondujou se stavem nasich silnic a nemuseli byste resit takovy sracky.
za týden to někdo okopíruje a Tholis se zastřelíjajiN píše:a pak, že ho neukáže![]()