Stanley píše:uz jsem tady mezi vama zase dlouho nebyl..
sel jsem se hadat proc ten muj supersport nechteji pustit na okruh, asi moc dobry nebo co
vysledek z mereni vykonu: 184hp a 230nm.. vykon nahoru ale kroutak spadl, moc velka roura
jaktoze vam jdou nahravat obri obrazky, me ne
Nijak nerejpu,ale ten výkon mě dost zaskočil. Čekal jsem úplně jiné hodnoty (já vím poslední dobou se furt divím). Co je na autě za úpravy? Já jen že tu "někdo" proklamoval jak strašně uškrcenej a podceňovanej ten motor je a ve finále vyleze taková průměrná hodnota. Ale ještě jednou neber to ve zlém narozdíl od "někoho" opravdu s autem něco děláš což je chválihodné.
edit: Aha po reakci miguela jsem pochopil jak naivní a důvěřivej blbec jsem opět byl. Já fakt myslel že aspoň někdo od hyundaie bude psát normálně..
Stanley je sarkastickej ty cisla ma uplne jinde, nesmite mu vsechno zrat, jenze kdo yb se tu chlubil mezi vama, stejne si najdete duvod proc mu do toho nejak rejt )
Aleshi: Tak dobře odvedenou práci jsem tu viděl málokdy kritizovat a když, tak se střílelo z vašich řad. Mrkni na Ljay a jeho projekt, vidíš tam nějakou kritiku na jeho práci? Nebo na Ivanovo nexii, sice už je pryč, ale.. Pak se tu chystá krásnej projekt MINI, máme tu flanela..A tak bych mohl pokračovat Myslím si že kdyby napsal na rovinu čísla, sklidil by spíš obdiv.
edit: smazal jsem věci vyvolávající flame
Naposledy upravil(a) tholis dne 07 led 2014 16:23, celkem upraveno 2 x.
pro ty co to zajima rad klidne sdelim blizsi informace, to spis plati pro mensinu tady
byl jsem predbezne u tdifun na brzde pro orientacni cisla (auto v nedokoncenem stavu) a realna cisla jsou zatim 210.5kw (282hp) a 230ft/lbs (314 nm) a to pri pomerne hodne nizkem tlaku 0.4bar
uz jsem to tu tusim daval ale tady teda. tech uprav je strasne moc, to bych musel zalozit nejaky topic na rozepsani toho vseho nez to tady resit ve fotkach, na youtube toho mam dost i s popiskama.. to bude stacit http://www.youtube.com/channel/UCH-xN1hBylL4jnhZ1BiWIiw" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak si založ topic. Hloupé řeči ignoruj(i když si myslím, že jich značně ubyde). Myslím si, že tu je dost lidí, co by tohlo mohlo zajímat. Případně nemáš na jiných stránkách topic? Ten na HC je přes 2 roky mrtvý
mam jeste na newtiburon.com ale jsou tam jen hlavnejsi veci, nic extra rozepsaneho.. na hc jsem to mohl aktualizovat no tam jsem totiz uz ani dlouho nebyl
Stanley: Stando, parada... a celkem te obdivuju, ze mas chut prezentovat auto na foru, kde se momentalne deli hranice pouzitelnosti auta podle toho, jestli ma pod nebo nad 147kW (nedavno bylo jeste celkem echt 96kW).
subtera: ale tady vidis, ze i hjonde cupe muzou vsichni pochvalit, kdyz vidi, ze ta prace na tom je... ma clovek za sebou realne vysledky a nepinda jen, ze jednou nekdy ve vzdalene galaxii bude mit 500hp a 4x4...
croc: aaano, bylo pochvaleno, predevsim potom, co uvedl realny hodnoty, do ty doby ani nestek pes
celkove jsem tim pouze narazel na ten trend, jak si tu nekteri jedinci poridi "neco vic", zatimco doted meli obycejnou pixlu, ale to ego jak naroste
Tak jsem si udělal z fotek svoje první videjko s ropákem. Takže omluvte nedodělávky, teprve se učím tvořit videa.. Je to takový sestřih jak se auto změnilo zhruba za ten rok a něco..
Každopádně rád bych si koupil nějakou kamerku, ale GOpro ani magicam nechci. Moc drahé na ty dva záběry do roka.. Nevíte někdo o něčem? http://www.youtube.com/watch?v=wyl6SOi6 ... ce=message" onclick="window.open(this.href);return false;
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Bože... Chtěl jsem si z fotek udělat nějaký menší celek na písničku, která se mi líbí..
Jenže jsem zapomněl, že jsi tady ty a co není podle předlohy je prostě špatně..
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro