EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
ale jo ja to psal ze srandy! Tak uz sem poucen a citovat budu jen vyjimecne!
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
Moje ex. E36 316i (asi jako to tvy zihadlo ), jen pri koupi nebyla tak zachovala (co se tykalo kosmet. stranky). Po roce a pul jsem s ni udelal tohel...Btw. foto pro inspiraci, kdyztak mam vic, pokud by si mel zajem poslu ti je
kam si ho prodal? vypada uplně stejně jako sousedovo, stejný kola aji atd
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
Urazíš vanu o kanál a ještě se bojíš volat hasiče? Tohle se stát mě, tak je nejen volám, ale hlavně chci po vlastníkovi komunikace náhradu.
Přesně tak, měl jsi zavolat policajty, nafotit, zaprotokolovat a po silničářích vymáhat náhradu...Navíc tohgle je pro živ. prostředí docela rychta...Ale zase jsem moc chytrej, co?
Teď jsem si to teprve cely pročet...
Ale nebudu říkat že jsi idiot, by ses zase naštval, tak to radši neříkám
By mě zajímalo kdy mě naposled někdo naštval na foru, myslim že rok to bude určitě
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Starlet píše:
Přesně tak, měl jsi zavolat policajty, nafotit, zaprotokolovat a po silničářích vymáhat náhradu...Navíc tohgle je pro živ. prostředí docela rychta...Ale zase jsem moc chytrej, co?
Teď jsem si to teprve cely pročet...
Ale nebudu říkat že jsi idiot, by ses zase naštval, tak to radši neříkám
By mě zajímalo kdy mě naposled někdo naštval na foru, myslim že rok to bude určitě
Hele holki moc casto ty auta neumyvejte...udelate hur nez je... jednou navoskovat a mesic se toho nechytat jen splachnout vodou...Lak se nici a zustavaji skrabance..
1. Voklswagen Passat 1.6D kultkár
2. Audi 100 2.3E 136k/180Nm ( Treser parts )
3. Audi V8 (4,2) 285k/400Nm (S6 wheels)
4.Audi 90 2,3 20v netahne ale presto 125kw/220Nm
5. Audi Coupe 2.8 V6 Quattro
piknik18 píše:Hele holki moc casto ty auta neumyvejte...udelate hur nez je... jednou navoskovat a mesic se toho nechytat jen splachnout vodou...Lak se nici a zustavaji skrabance..
No to nevim, kdyz to umis mejt, delam v automycce a par lidi nam jezdi i 3x tydne a ty auta maj lak (cernej) porad jak novej.. zadny skrabance ani nic podobnyho...
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
po menšim vejletu do škarpy...zima, mokro a listí v zatáčce...ne moc dobrá kombinace
důsledky: dole hnutá chladičovka, zničenej plech pod motorem, rozhozená geometrie, lehce promáčklej konec levýho prahu...a bláto tuning dost...hlavně spodek extrémně