matt píše:kubajs
promin ale ty kola co tam byli driv se me libili vic
řek mě to i tatka, ale řek jsem si že než abych cpal peníze do těch starejch, lak a k tumu nový dvě gumy, tak jsem vzal tyhle, maj na sobě slušný obutí a jsou v super stavu a za komplet jsem dal 5tis, ted jen se vrhnout a udělat podložky, už se těšim
řek mě to i tatka, ale řek jsem si že než abych cpal peníze do těch starejch, lak a k tumu nový dvě gumy, tak jsem vzal tyhle, maj na sobě slušný obutí a jsou v super stavu a za komplet jsem dal 5tis, ted jen se vrhnout a udělat podložky, už se těšim
podle mě ty nový kola jsou o 100% lepší, ty starý byly Titany co? To jsou hrozně tuctový kola, ty nový k tomu sednou líp
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
podle mě ty nový kola jsou o 100% lepší, ty starý byly Titany co? To jsou hrozně tuctový kola, ty nový k tomu sednou líp
ne, že by tyhle byli nějak exkluzivní, ale rozhodně jsou lepší, to se musí nechat
kubajzsemily píše:
ne, že by tyhle byli nějak exkluzivní, ale rozhodně jsou lepší, to se musí nechat
Sorry,ale ty kola se mi vubec ani trochu nelibi.K tomu autu se nehodi,sice pekna cena,ale prece taky nemusi clovek koupit hned co je levne a treba si chvili pockat.Urcite bych koupil jine.
Starlet píše:
Sorry,ale ty kola se mi vubec ani trochu nelibi.K tomu autu se nehodi,sice pekna cena,ale prece taky nemusi clovek koupit hned co je levne a treba si chvili pockat.Urcite bych koupil jine.
Podle mě k tomu sednou, navíc v týhle cenový relaci lepší neseženeš...
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Starlet píše:
nvm, kolik stály, jsem to hodnotil jen podle těch fotek a líbí se mi
.........starý kola jsou Titany maš pravdu. Taky bych věděl o hezčích ale prostě se mě naskytli tyhle, pak jsem hodim fotku až budou usazený na podložkách tak jak maj bejt na tědlech kolech to nebude tak okoukaný
kubajzsemily píše:.........starý kola jsou Titany maš pravdu. Taky bych věděl o hezčích ale prostě se mě naskytli tyhle, pak jsem hodim fotku až budou usazený na podložkách tak jak maj bejt na tědlech kolech to nebude tak okoukaný
jj, za tech 5tis. to neni spatna cena ale prave ze me se tydle zdaj vic okoukany nez tamty.
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Nazdar !začni vydělávat na netu ještě dnes. Reálný výdělky jsou od 5 - 12 000 už po 2 měsícíh.Všechno info najdeš na www.easymoney.webnode.cz Tuningu zdar