Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Pak si prohlédni ty řezy v laku od planžeťáku. Ať mi nikdo netvrdí, že potahování aut fólií je naprosto bez poškození laku.F.l.a.n.e.l. píše:Střecha je folie, ještě jsem nenašel odvahu to strhnout, musím se pořádně ožrat nejdříve. ...to stejné zrcátka
Já nevím no, dokud to nestrhneš, tak nevíš. Ale nedokážu si představit, jak by někdo dokázal proříznout fólii nalepenou na laku, aniž by neudělal vryp i do toho laku.F.l.a.n.e.l. píše:Yellow: no z toho mám strach právě :-/ Mě ta folie dvakrát nebere, ale nerad bych to hned lakoval.
Lakovna na mě čeká.Yellow01 píše:Tak si napřed zajisti termín v lakovně.
Tuner#2 píše:Ty žlutý světla, to se jako někomu dobrovolně líbí?
to modry z me fotky je naprodej, cerveny je kamose,co dostal rozum a prodal bmw.... a co se tyce interieru... casem bude, ale tedka jsou jine priority nez auto... zaklad je ze sedim skoro nazemi diky sedackam z golfa, recara se poresi treba nekdygizmi píše:Markus: tobe se to tam nejak ale mnoziJinak k tomu tvemu by se mi libil tento interier: http://www.ebay.de/itm/Volkswagen-VW-Lu ... 51cd7cc387" onclick="window.open(this.href);return false; Hooodne pekny (mam zalibu v recaro, priznavam)
holy shiiiietF.l.a.n.e.l. píše: 100 lidí, 100 chutí. Je to asi jako by se někdo zeptal tebe, jestli si s tou tvou dobrovolně.![]()
PS: dle mě obě žerou stejně, ale s touhle bude větší legrace