sorry
 sorry 

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
 sorry
 sorry 

ale spíš to vidím že tam někdo v kilu flaknul jedničku. Nebo podpalenej ventil, to už je teď jedno, motor je KO
 ale spíš to vidím že tam někdo v kilu flaknul jedničku. Nebo podpalenej ventil, to už je teď jedno, motor je KO 

Probe jsem nějak nikdy moc nemusel ale tohle je moc pěknýtomio007 píše:Jedna PROB(E)lémová
 Nemáš víc fotek?
 Nemáš víc fotek? 

nadhera ..
  nadhera .. motor po Go v cr znamena ze vymenily olej a mozna rozvodovy remen..a pretesnily vanu...
 motor po Go v cr znamena ze vymenily olej a mozna rozvodovy remen..a pretesnily vanu... 

...taky by se mi libilo mit takhle vymazlenou RS4...TOP
 ...taky by se mi libilo mit takhle vymazlenou RS4...TOP   

V jiném topicu píše motor K20maRkus píše:co je v tom tak zazracneho ?

Dá se s takovýma galuskama vůbec jezdit?
 Dá se s takovýma galuskama vůbec jezdit?  
 je to v pohodě,jízda je tvrdší,ale není to tak extrémní rozdíl.Na nějakým TaTechnixu nebo Jomu bych ale asi zdechnul
  je to v pohodě,jízda je tvrdší,ale není to tak extrémní rozdíl.Na nějakým TaTechnixu nebo Jomu bych ale asi zdechnul   Teď tam jsou Bilstein tlumiče H&R pružiny a super
 Teď tam jsou Bilstein tlumiče H&R pružiny a super btw vzpomel by sis na me prosim s tim znackem
 btw vzpomel by sis na me prosim s tim znackem  )
) ten zadni motor ujel asi 20km pak se pridrel na klice.. sice byly udelane hlavy, ale motor mel najeto nejaky nesmysl..no vyplati se verit znamemu ze je ok a udelany...
 ten zadni motor ujel asi 20km pak se pridrel na klice.. sice byly udelane hlavy, ale motor mel najeto nejaky nesmysl..no vyplati se verit znamemu ze je ok a udelany...

sam mam tu staru 1.6sport a pro mne nejzabavnejsi auto ze vsech... Tohle musi byt jeste o.level jinde
 sam mam tu staru 1.6sport a pro mne nejzabavnejsi auto ze vsech... Tohle musi byt jeste o.level jinde