Ne. Až to bude v laku tak to bude paráda. Ještě něco udělej s motorem a přilep ty prahy.
...řiká někdo kdo tam má jen jednu vačku Ale ty prahy tam pujdou, lepidlo mam, jen to pořadně dole umejt, asi tam hodin pod ně nástřik nějakou ochranou barvou nebo rovnou plastizol, gumoasfalt apod a šópnu je tam...
Ne. Až to bude v laku tak to bude paráda. Ještě něco udělej s motorem a přilep ty prahy.
...řiká někdo kdo tam má jen jednu vačku Ale ty prahy tam pujdou, lepidlo mam, jen to pořadně dole umejt, asi tam hodin pod ně nástřik nějakou ochranou barvou nebo rovnou plastizol, gumoasfalt apod a šópnu je tam...
Aspoň jich nemusim při případnejch úpravách kupovat tolik Ale aspoň umejt bys ten motor mohl, když už tak rád jezdíš bez kapoty
kola snad, když to dobře pujde tak už v patek, štefty mam hotový a dneska snad bude na chvíli volná mašina a uděla se zbytek, už se nemužu dočkat, sice si teda pořád nejsem jistej jestli ty kola jsou opravdu tim spravnym řešenil ale aspon bude změna
kola snad, když to dobře pujde tak už v patek, štefty mam hotový a dneska snad bude na chvíli volná mašina a uděla se zbytek, už se nemužu dočkat, sice si teda pořád nejsem jistej jestli ty kola jsou opravdu tim spravnym řešenil ale aspon bude změna
Optimální řešení na ZX bych viděl něco jako 17" OZ Superturismo ale tydle taky budou dobrý
MimameŇů Býtla a taki novíToledof tuninku dost kua voe neasi
Optimální řešení na ZX bych viděl něco jako 17" OZ Superturismo ale tydle taky budou dobrý
ty OZ se mě taky liběj, letos dojezdim na tamtech a na přiští rok jsem si řikal možná 16", 17" nevim už se mě to zdá moc velký , ale kdový jak to dopadne
milosh píše:markusi, myslim ze si radsi zajdi k holici a fanouse nech v serii tomu uz nic nepomuze.
myslim ze az bys ho jednou potkal na silnici tak zmenis nazor.. bys ty predni lampy ani nestih vydet.. jinac to auto mam pres 4 roky a proste sem si uz na nej zvyk a nedam ho ani za nic... odjelo se mnou, pariz, split, warszavu, bratislavu atd...
Bali: diky za podporu
Kujon: diky, a dokonce to sviti jako serie... ale vymejslim jak to udelat este tmavsi...
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
milosh píše:markusi, myslim ze si radsi zajdi k holici a fanouse nech v serii tomu uz nic nepomuze.
A to řiká člověk co má tuctovou astru na hnusnejch alu obutejch do balonu, navic admin tuningfora, tak to mě poser
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku