Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
no asi nejak tak me se libi zmena barvy kol ale auto ne noSweden píše:až na zbytek autamatt píše:pekny
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
-
- Kontaktovat uživatele:
SPEEDY píše:lackierung felgen
images

Auto vypadá dobře, taky jsem si ho koupil asi na 2 měsíce, za tu dobu se mi vysral "stavovač volnoběhu", či co, dyš rozdělali na servise motor, tekla i pumpa, tak to sfoukli rovnou i s rozvodama. Auto skoro funglovka, mělo naběhanejch 30tis. Tak šlo zase z domu. Nemám na servis pro tendle aristokratickej kár.

Občas mi to jede na 3 válce.
Tom_: Nehaň mi můj papamobil 
DOEMIXXX: Nene
Stačil jeden spray, akorát jsem to kkt na dvou kolech blbě odmastil a asi na 3 paprscích se mi vzedmula barva, tak to ještě příští týden opravím, ať to taky nějak vypadá 
Tady ještě dvě fotky..

DOEMIXXX: Nene

Tady ještě dvě fotky..
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Ještě mám v plánu podložky, bo ty kola jsou moc utopený a kousek to stáhnout k zemi 

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
mě ty speedyho černoty zas na tom autě neseděj, ale co hlavně, že je on spokojenej 

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Ono v reále to vypadá zase trošku jinak, no..
Já spokojenej jsem 

-
- Kontaktovat uživatele:
speedy: kola pekny a i ten zbytek 

Renó Megan Scényk - 79 kW
Fijat 126p - moc kW
Fijat 126p - moc kW
-
- Kontaktovat uživatele:
ja ji mam tady od toho panaBerry píše:Provo pekna predkozka kde ji muzu sehnat?shanim na corsu b?

http://shovwstation.cz/viewtopic.php?t=70
-
- Kontaktovat uživatele:
Mě se taky nelíbí, respektiv více se mi líbily ty kola v origo barvěRudi píše:mě ty speedyho černoty zas na tom autě neseděj, ale co hlavně, že je on spokojenej

Naposledy upravil(a) V-Y-V-I dne 01 čer 2008 21:47, celkem upraveno 1 x.
das Auto
nasadit a jezdit... a utírat pod tim bordel aby to nepoškrábalo kapotu... udržbu nepotřebuje,akorát když se ušpiní,tak umejt.. jezdim s ní za každýho počasí,zažila i myčku a při dvou kilech taky držíBerry píše:Diky moc hned zitra mu zavolam![]()
jinak jsem se chtel zeptat jak je s odolnosti k neprizni pocasi?nebo nejaka impregnace nebo specilani udrzba?
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
-
- Kontaktovat uživatele:
- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
Ty voe tak to by ě nebaviloprovocation píše:LuckyR píše:Já myslel, že se to vozí pořád, to nandaváš pokaždý když někam jedeš, nebo jen na akce?provocation píše:jakmile prsi, nenadavam, takze netusim

Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.