L.A.M.A. píše:co s tim proboha vyvadis? Jednou jedinkrat sem fordem nedojel a to kdyz sem pretrhl differak plnej rejd a plnej plyn no....
normalne jedu v klidu po dalnici, kolona, tak sjedu na nejblizsim sjezdu a tam mi to chciplo a po nastartovani svitila kontrolka s cervenym vykricnikem a mohl jsem jet max. asi 20 km/h - takovej ten mod "dojed do servisu a jdi na vlak"
prijela pro me odtahovka, ktera spolupracuje s tim servisem, ale i s jinymi. ten pan rikal, ze zadny auta netahaj tak casto jako fordy (toitoiak potvrdi, byl u toho)
potvrzuju, prej nejvíc se serou tdcička
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
moje dvě dnešní přibližovadla + lačeti wtcc voplastovaný dost
a pak ještě nafukovací sranda hehe
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Pernick píše:Ó Pemare..konenčně vidím velkou fotku tvýho Fáá...máš krásně sníženo..o kolik to je dole?
Predek -50 zadek -30. Zkousel sem predek -80 ale uz to sedelo na dorazech takze by se musely upravit. Dokud je to na plechacich nemam duvod poustet to niz
jj původní majitel měl šrouby utočené na sousrtuhu....mi neřekl ani slovo tagže se tam strhaly závity..bylo to dělané z nějakého bláta naštěstí se to stalo asi 150m od baráku v rychlosti 30km/h sjížděl sem tady u nás z mostku a najednou jeb a kolo v příkopě a sedělo to na kotouči...naštěstí to odnesl jenom blatník z těhlice sem vytáhnul zalomené zbytky šroubů a je v pohodě..tedka už jenom čekám na nalakování blatníku...ale horší je že nemůžu sehnat pořádné šrouby tagže to bude odstavené tak dlouho dokud neseženu
Sice neni moje ale aktual .... kamos koupil... za 75T kc, obytny, postel lednicka, 2,4D panove co maj naftu by meli radost... neni problem s tim zakourit cernym kourem celou krizovatku kdyz je clovek prase...
obcas musi postel stranou...
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK