Panda píše:ha tak už sou tady dva udci s beetlama, hugo to máš místo pažouta?
Lepší dva udci s Beetlama než jeden kaj s Pandou
panda už není
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Všimněte si jak to mam vzadu pěkně snížený
Jo a ještě jedna věc, když mě potkáte v levym pruhu na dálnici jak předjíždim kamióny, tak troubení a blikání vám opravdu nepomůže
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
vagi píše:ricmo, az si to budes valit 90kou po D1 v levym pruhu a uvidis vzadu rychle priblizujiciho se fokuse, tak se rychle klid do pravyho
Problém je v tom že já za sebe prostě nevidim Leda když se někdo namáčkne na svodidla, ale to zaručeně nepomáhá. Jinak jezdim 110 tachometrovejch po dálnici........
lefi píše:Ritchma: musíš si pořádně nastavit zrcatka a rychle přibližující auta uvidíš Tohle je ještě malej bobek na to aby jsi se vymlouval že tam nevidíš
Mi vysvětli jak mam vidět za auto s plachtou skrz který neni vidět Když je to auto přímo za mnou tak nemam sebemenší šanci ho vidět, to by ty zrcátka museli bejt na metrový noze Samozřejmě že když vyjede tak ho vidim, ale jinak neni šance......
L.A.M.A. píše:Richma loni sem prez prazdniny najezdil asi 10t v dodavkach a za dobu co mam ridicak tak 50t. Tak vim jake to je. Hlavne si dej bacha, kdyz zastavis a jen treba telefonujes a pak chces couvat tak koukni jestli za tebou nekdo mezitim nezastavil
JJ to mě sere třeba u benzínky na parkovišti tak pak musim běžet kouknout za auto a i tak z toho nemam nejlepší pocit.
Rychle blížící auto? Vidim auto v dálce a když se neblíží moc rychle tak prostě jedu, některý který jedou hodně rychle si zablikaj ještě než přejedu jenom co vyhodim blink, tak těm počkám, ale jinak neřešim a jedu.
1. Voklswagen Passat 1.6D kultkár
2. Audi 100 2.3E 136k/180Nm ( Treser parts )
3. Audi V8 (4,2) 285k/400Nm (S6 wheels)
4.Audi 90 2,3 20v netahne ale presto 125kw/220Nm
5. Audi Coupe 2.8 V6 Quattro
L.A.M.A. píše:Richma loni sem prez prazdniny najezdil asi 10t v dodavkach a za dobu co mam ridicak tak 50t. Tak vim jake to je. Hlavne si dej bacha, kdyz zastavis a jen treba telefonujes a pak chces couvat tak koukni jestli za tebou nekdo mezitim nezastavil