A v realite vypada mnohem lepe nez na foteckach.Mirek999 píše:Luxusni eskáč
Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
-
Tom_
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
kamarade drzim ti palce aby ti hlavne zdravi vydrzelo coz je to nejcenejsi , ja hral hokej a diky vrozenym problemum sem musel po 13 letech hrani za trinec skoncit. Takze ti reknu ze zdravu je nejcenejsi a clovek si to vetsinou uvedomi az uz je pozdeŠigy píše:matt: Paskov Sauriansmatt píše:
za co hrajes?
sry za OT![]()
Trhyy : jo je, florbalu se věnuju už od 8mé třídy a od té doby si nedovedu představit, že bych ho měl přestat hrat...
Hitman: uvažoval, ma to už hodně lidí, tak se snažím vymyslet něco decentního a co nemá tolik lidí...
Audi Coupe Quattro
- Šigy
- Kontaktovat uživatele:
díkes, jsem brankářem, takže u mě trpí hodně kolena, někdy až mocTom_ píše:kamarade drzim ti palce aby ti hlavne zdravi vydrzelo coz je to nejcenejsi , ja hral hokej a diky vrozenym problemum sem musel po 13 letech hrani za trinec skoncit. Takze ti reknu ze zdravu je nejcenejsi a clovek si to vetsinou uvedomi az uz je pozdeŠigy píše:matt: Paskov Sauriansmatt píše:
za co hrajes?
sry za OT![]()
Trhyy : jo je, florbalu se věnuju už od 8mé třídy a od té doby si nedovedu představit, že bych ho měl přestat hrat...
Hitman: uvažoval, ma to už hodně lidí, tak se snažím vymyslet něco decentního a co nemá tolik lidí...
Subaru Impreza GT
ex: felDa 1,9
ex: felDa 1,9
-
Tom_
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
v dobach kdy nas jeste jako posledni trenoval trener Zajonc starsi . tudiz od cca roku 91-92Josh píše:ty jsi hral za Trinec?? V kterem roce?
nechci kecat mam vypite tak bych nerad lhal ale me by to byt ten rok ,dale nas trenoval aleš mach , a pak daněček nejstarši
nepocitam asistenty jako je mražík , podešva , a na ty další si nevzpomenu
Audi Coupe Quattro
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mirek999 píše:To verim,protoze tohle jedno z aut,ktere se zdarne podarilo dokoncit na znamku lepsi,nez je jedna.pavelini píše:A v realite vypada mnohem lepe nez na foteckach.Mirek999 píše:Luxusni eskáč
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
Re: Aktuální fota vašich aut.
po brigádách jsem si vydělával při střední škole kolem 25 čistého za měsícPustil píše:............ Nevíte kde mám sehnat do zimy cca 50 000?
TOLEDO 2,3 V5
Octavia TDI
Octavia TDI
-
Mirek999
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Chapu,ze clovek je porad s autem nespokojen a porad by neco doladova.Kazde auto m sve mouchy,ale toto je opravdu krasavice.Eskláda píše:Mirek999 píše:To verim,protoze tohle jedno z aut,ktere se zdarne podarilo dokoncit na znamku lepsi,nez je jedna.pavelini píše:A v realite vypada mnohem lepe nez na foteckach.![]()
no nevim nevim,dá se pořad co zlepšovat..ale děkuji
Optimismus pramení z nedostatku informací 
Co jsi proboha dělal? Já bral v Mekáči asi 2500 a to jsem tam byl každej den co to šlo (Pondělí až Čtvrtek-pak jsem jel z intru).fuzzyi píše:po brigádách jsem si vydělával při střední škole kolem 25 čistého za měsícPustil píše:............ Nevíte kde mám sehnat do zimy cca 50 000?
in loving memory of http://moje.auto.cz/Pustil/oplis.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mazda 323 BG GT - weekend car
Mazda RX-7 FC - new project
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pustil:
já dělal v Mc pri skole so a ne.. a mel sem zalostnych 1500 korun.. uplne k smichu.. i tak sem si z toho nasetril na auto..
já dělal v Mc pri skole so a ne.. a mel sem zalostnych 1500 korun.. uplne k smichu.. i tak sem si z toho nasetril na auto..
Jj jsou to vyděrači..za 1.1. jsem dostal 380 korun a 300 mně stál jen benzín, protože jsem kvůli nim jel z Mělník do MB. Byl jsem tam od 12ti do 8mi večer a dřel jako debil protože se jim rozbil gril a měli málo lidí, a za to 380 korun? Výsměchhabitat3 píše:Pustil:
in loving memory of http://moje.auto.cz/Pustil/oplis.html" onclick="window.open(this.href);return false;
jj Filipa, bydlim s nim v jedne vesniciTom_ píše:v tirncu je tolik F štefanku ze znam,ale nevim jestli myslis nejakyho hrace nebo trenera? Tedka sem si vzpomel jestli to neni nahodou filip stefanka,odchovanec trince?Josh píše:znas F. Stefanku?
Ty se jak jmenujes?
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pustil píše:Jj jsou to vyděrači..za 1.1. jsem dostal 380 korun a 300 mně stál jen benzín, protože jsem kvůli nim jel z Mělník do MB. Byl jsem tam od 12ti do 8mi večer a dřel jako debil protože se jim rozbil gril a měli málo lidí, a za to 380 korun? Výsměchhabitat3 píše:Pustil:
Pamatuju jak sem vzdy byl prezranej nagetama ...
habitat3 píše:Pustil píše:Jj jsou to vyděrači..za 1.1. jsem dostal 380 korun a 300 mně stál jen benzín, protože jsem kvůli nim jel z Mělník do MB. Byl jsem tam od 12ti do 8mi večer a dřel jako debil protože se jim rozbil gril a měli málo lidí, a za to 380 korun? Výsměchhabitat3 píše:Pustil:
Pamatuju jak sem vzdy byl prezranej nagetama ...![]()
![]()
Nebyl problem za smenu sporadat 30-70 naget..
![]()
![]()
Jinak jsou to pekny hovada, jednou nam do mrazau praskla kanalizace.. vsechno bylo od hoven..ocistilo se hadrem a jelo se dal.. pul roku sem tam nejedl..
![]()
to si snad delas srandu ne? vedel jsem ze to jsou hovada ale ze az takovi... vubec se nedvim ze si tam potom pul roku nejed.
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
fuj asi do MC budu chodit jenom pro tasticku nebo zmrzlinuhabitat3 píše:matt:
jj to byla klasika.. jednou nam dodali syr(platkovej) kterej sem hodil na rozhavenou plotnu a neroztekl se...![]()
To semnechapal.. Je toho hodne co bych mohl vypravet.. Jsou tam zakladni pravidla ktery se proste nedodrzujou...
a jak je to s tim kdyz uvareny jidlo se neproda do hodiny tak se vihodi nebo ho dojizdej dalsi den?
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
matt:
uz tam nejsem 3 roky.. Ale co si pamatuju tak treba klasickej hambac ma z"zivotnost" 10 minut.. jsou tam na to takovy spesl hodiny podle kterejch se ridis. Salaty maji myslim 6 hodin.. je to ruzny.. Hranolky si treba nepamatuju. Kdyz nebyli ksefty hambca tam smrdel od rana treba do jedny..
. Tasticky maji myslim zivotnost hodinu a pul,ale jak rikam presne uz si to nepamatuju
. Nejlip se vydelavalo na eurech.. kdyz v ty dobe bylo ecko za 30 tak tam byl kurs treba 19.. 
uz tam nejsem 3 roky.. Ale co si pamatuju tak treba klasickej hambac ma z"zivotnost" 10 minut.. jsou tam na to takovy spesl hodiny podle kterejch se ridis. Salaty maji myslim 6 hodin.. je to ruzny.. Hranolky si treba nepamatuju. Kdyz nebyli ksefty hambca tam smrdel od rana treba do jedny..
-
Tom_
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tomáš Fober , ale myslim ze me nebude znat po jmene, mu bude vice jak 21 urciteJosh píše:jj Filipa, bydlim s nim v jedne vesniciTom_ píše:v tirncu je tolik F štefanku ze znam,ale nevim jestli myslis nejakyho hrace nebo trenera? Tedka sem si vzpomel jestli to neni nahodou filip stefanka,odchovanec trince?Josh píše:znas F. Stefanku?![]()
Ty se jak jmenujes?
Naposledy upravil(a) Tom_ dne 02 črc 2008 17:09, celkem upraveno 1 x.
Audi Coupe Quattro
habitat3 píše:matt:
uz tam nejsem 3 roky.. Ale co si pamatuju tak treba klasickej hambac ma z"zivotnost" 10 minut.. jsou tam na to takovy spesl hodiny podle kterejch se ridis. Salaty maji myslim 6 hodin.. je to ruzny.. Hranolky si treba nepamatuju. Kdyz nebyli ksefty hambca tam smrdel od rana treba do jedny... Tasticky maji myslim zivotnost hodinu a pul,ale jak rikam presne uz si to nepamatuju
. Nejlip se vydelavalo na eurech.. kdyz v ty dobe bylo ecko za 30 tak tam byl kurs treba 19..
hmm docela chutny
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
ja tam taky moc nechodim ale obcas se tam stavim.iwi píše:Ty voe ještě že do fastfoodů nechodím
vem si ze v hospode ti do toho muzou klidne flusnout a ty si to jeste pochvalsi jak to bylo dobry a das jim disko.
proto je nejlepsi jist doma
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
-
Mirek999
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby si resil co ti do toho kdo dal,tak nezeres vubec.To by si si musel pestovat obili na mouku,zvirata na maso a mliko.Protoze dneska se zachazi se vsim na hovno.Ja se ridim tim,ze co ti nic neudela a chutna ti to,tak je to v poho.Hlavni je aby to cloveka nejak neotravilo,byt jenom srackou.
Optimismus pramení z nedostatku informací 
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mirek999:
presne.. kdyz je to dobry a neni mi po tom blbe, tak sezeru vsechno klidne i psa..
matt:
jinak temhle vecem se nevyhnes. je to v kazdy restauraci.. nekde jim spadne maso na zem seberou ho a hodi z5.. Jak uz tu bylo psano musel by sis vsehno sam pestovat..
presne.. kdyz je to dobry a neni mi po tom blbe, tak sezeru vsechno klidne i psa..
matt:
jinak temhle vecem se nevyhnes. je to v kazdy restauraci.. nekde jim spadne maso na zem seberou ho a hodi z5.. Jak uz tu bylo psano musel by sis vsehno sam pestovat..
jj, me je to jasny ze se tomu nevihnu, jenom se to ne moc dobre posloucha.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
pravidlo 10ti sekundhabitat3 píše:Mirek999:
matt:
ale to je ot pánové
štyrykrátštyry tédéí