Aktuální fota vašich aut

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
pavelini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelini »

Mirek999 píše:Luxusni eskáč 8)
A v realite vypada mnohem lepe nez na foteckach. :wink:

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

Šigy píše:
matt píše:
za co hrajes?

sry za OT
matt: Paskov Saurians :D

Trhyy : jo je, florbalu se věnuju už od 8mé třídy a od té doby si nedovedu představit, že bych ho měl přestat hrat...

Hitman: uvažoval, ma to už hodně lidí, tak se snažím vymyslet něco decentního a co nemá tolik lidí...
kamarade drzim ti palce aby ti hlavne zdravi vydrzelo coz je to nejcenejsi , ja hral hokej a diky vrozenym problemum sem musel po 13 letech hrani za trinec skoncit. Takze ti reknu ze zdravu je nejcenejsi a clovek si to vetsinou uvedomi az uz je pozde 8)
Audi Coupe Quattro

Josh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josh »

ty jsi hral za Trinec?? V kterem roce?
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818

Šigy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šigy »

Tom_ píše:
Šigy píše:
matt píše:
za co hrajes?

sry za OT
matt: Paskov Saurians :D

Trhyy : jo je, florbalu se věnuju už od 8mé třídy a od té doby si nedovedu představit, že bych ho měl přestat hrat...

Hitman: uvažoval, ma to už hodně lidí, tak se snažím vymyslet něco decentního a co nemá tolik lidí...
kamarade drzim ti palce aby ti hlavne zdravi vydrzelo coz je to nejcenejsi , ja hral hokej a diky vrozenym problemum sem musel po 13 letech hrani za trinec skoncit. Takze ti reknu ze zdravu je nejcenejsi a clovek si to vetsinou uvedomi az uz je pozde 8)
díkes, jsem brankářem, takže u mě trpí hodně kolena, někdy až moc :(
Subaru Impreza GT

ex: felDa 1,9

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

Josh píše:ty jsi hral za Trinec?? V kterem roce?
v dobach kdy nas jeste jako posledni trenoval trener Zajonc starsi . tudiz od cca roku 91-92

nechci kecat mam vypite tak bych nerad lhal ale me by to byt ten rok ,dale nas trenoval aleš mach , a pak daněček nejstarši
nepocitam asistenty jako je mražík , podešva , a na ty další si nevzpomenu :drink2: :drink2:
Audi Coupe Quattro

Josh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josh »

znas F. Stefanku?
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

pavelini píše:
To verim,protoze tohle jedno z aut,ktere se zdarne podarilo dokoncit na znamku lepsi,nez je jedna. 8)
Optimismus pramení z nedostatku informací :o)

Eskláda
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eskláda »

Mirek999 píše:
pavelini píše:
To verim,protoze tohle jedno z aut,ktere se zdarne podarilo dokoncit na znamku lepsi,nez je jedna. 8)
:oops: :oops: no nevim nevim,dá se pořad co zlepšovat..ale děkuji
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......

fuzzyi
Kontaktovat uživatele:

Re: Aktuální fota vašich aut.

Příspěvek od fuzzyi »

Pustil píše:............ Nevíte kde mám sehnat do zimy cca 50 000? :D
po brigádách jsem si vydělával při střední škole kolem 25 čistého za měsíc :idea:
TOLEDO 2,3 V5
Octavia TDI

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Eskláda píše:
Mirek999 píše:
pavelini píše:A v realite vypada mnohem lepe nez na foteckach. :wink:
:oops: :oops: no nevim nevim,dá se pořad co zlepšovat..ale děkuji
Chapu,ze clovek je porad s autem nespokojen a porad by neco doladova.Kazde auto m sve mouchy,ale toto je opravdu krasavice.

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

Josh píše:znas F. Stefanku?
v tirncu je tolik F štefanku ze znam,ale nevim jestli myslis nejakyho hrace nebo trenera? Tedka sem si vzpomel jestli to neni nahodou filip stefanka,odchovanec trince?
Audi Coupe Quattro

Pustil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pustil »

fuzzyi píše:
Pustil píše:............ Nevíte kde mám sehnat do zimy cca 50 000? :D
po brigádách jsem si vydělával při střední škole kolem 25 čistého za měsíc :idea:
Co jsi proboha dělal? Já bral v Mekáči asi 2500 a to jsem tam byl každej den co to šlo (Pondělí až Čtvrtek-pak jsem jel z intru).
in loving memory of http://moje.auto.cz/Pustil/oplis.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Mazda 323 BG GT - weekend car
Mazda RX-7 FC - new project

habitat3
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od habitat3 »

Pustil:
já dělal v Mc pri skole so a ne.. a mel sem zalostnych 1500 korun.. uplne k smichu.. i tak sem si z toho nasetril na auto.. :D

Pustil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pustil »

habitat3 píše:Pustil:
já dělal v Mc pri skole so a ne.. a mel sem zalostnych 1500 korun.. uplne k smichu.. i tak sem si z toho nasetril na auto.. :D
Jj jsou to vyděrači..za 1.1. jsem dostal 380 korun a 300 mně stál jen benzín, protože jsem kvůli nim jel z Mělník do MB. Byl jsem tam od 12ti do 8mi večer a dřel jako debil protože se jim rozbil gril a měli málo lidí, a za to 380 korun? Výsměch
in loving memory of http://moje.auto.cz/Pustil/oplis.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Mazda 323 BG GT - weekend car
Mazda RX-7 FC - new project

Josh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josh »

Tom_ píše:
v tirncu je tolik F štefanku ze znam,ale nevim jestli myslis nejakyho hrace nebo trenera? Tedka sem si vzpomel jestli to neni nahodou filip stefanka,odchovanec trince?
jj Filipa, bydlim s nim v jedne vesnici :wink:
Ty se jak jmenujes?
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818

habitat3
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od habitat3 »

Pustil píše:
Jj jsou to vyděrači..za 1.1. jsem dostal 380 korun a 300 mně stál jen benzín, protože jsem kvůli nim jel z Mělník do MB. Byl jsem tam od 12ti do 8mi večer a dřel jako debil protože se jim rozbil gril a měli málo lidí, a za to 380 korun? Výsměch

Pamatuju jak sem vzdy byl prezranej nagetama ... :lol: :lol: :lol: Nebyl problem za smenu sporadat 30-70 naget.. :lol: :lol: :lol: Jinak jsou to pekny hovada, jednou nam do mrazau praskla kanalizace.. vsechno bylo od hoven..ocistilo se hadrem a jelo se dal.. pul roku sem tam nejedl.. :roll: :(

matt

Příspěvek od matt »

habitat3 píše:
Pustil píše:

Pamatuju jak sem vzdy byl prezranej nagetama ... :lol: :lol: :lol: Nebyl problem za smenu sporadat 30-70 naget.. :lol: :lol: :lol: Jinak jsou to pekny hovada, jednou nam do mrazau praskla kanalizace.. vsechno bylo od hoven..ocistilo se hadrem a jelo se dal.. pul roku sem tam nejedl.. :roll: :(

to si snad delas srandu ne? vedel jsem ze to jsou hovada ale ze az takovi... vubec se nedvim ze si tam potom pul roku nejed.
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675

habitat3
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od habitat3 »

matt:
jj to byla klasika.. jednou nam dodali syr(platkovej) kterej sem hodil na rozhavenou plotnu a neroztekl se... :shock: :shock: To semnechapal.. Je toho hodne co bych mohl vypravet.. Jsou tam zakladni pravidla ktery se proste nedodrzujou... :(

matt

Příspěvek od matt »

habitat3 píše:matt:
jj to byla klasika.. jednou nam dodali syr(platkovej) kterej sem hodil na rozhavenou plotnu a neroztekl se... :shock: :shock: To semnechapal.. Je toho hodne co bych mohl vypravet.. Jsou tam zakladni pravidla ktery se proste nedodrzujou... :(
fuj asi do MC budu chodit jenom pro tasticku nebo zmrzlinu :D
a jak je to s tim kdyz uvareny jidlo se neproda do hodiny tak se vihodi nebo ho dojizdej dalsi den?
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675

habitat3
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od habitat3 »

matt:
uz tam nejsem 3 roky.. Ale co si pamatuju tak treba klasickej hambac ma z"zivotnost" 10 minut.. jsou tam na to takovy spesl hodiny podle kterejch se ridis. Salaty maji myslim 6 hodin.. je to ruzny.. Hranolky si treba nepamatuju. Kdyz nebyli ksefty hambca tam smrdel od rana treba do jedny.. :lol:. Tasticky maji myslim zivotnost hodinu a pul,ale jak rikam presne uz si to nepamatuju ;). Nejlip se vydelavalo na eurech.. kdyz v ty dobe bylo ecko za 30 tak tam byl kurs treba 19.. :lol:

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

Josh píše:
Tom_ píše:
jj Filipa, bydlim s nim v jedne vesnici :wink:
Ty se jak jmenujes?
Tomáš Fober , ale myslim ze me nebude znat po jmene, mu bude vice jak 21 urcite
Naposledy upravil(a) Tom_ dne 02 črc 2008 17:09, celkem upraveno 1 x.
Audi Coupe Quattro

matt

Příspěvek od matt »

habitat3 píše:matt:
uz tam nejsem 3 roky.. Ale co si pamatuju tak treba klasickej hambac ma z"zivotnost" 10 minut.. jsou tam na to takovy spesl hodiny podle kterejch se ridis. Salaty maji myslim 6 hodin.. je to ruzny.. Hranolky si treba nepamatuju. Kdyz nebyli ksefty hambca tam smrdel od rana treba do jedny.. :lol:. Tasticky maji myslim zivotnost hodinu a pul,ale jak rikam presne uz si to nepamatuju ;). Nejlip se vydelavalo na eurech.. kdyz v ty dobe bylo ecko za 30 tak tam byl kurs treba 19.. :lol:

hmm docela chutny :lol: :lol: :lol:
Plzeň 775115675

iwi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iwi »

Ty voe ještě že do fastfoodů nechodím ;-)
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW

matt

Příspěvek od matt »

iwi píše:Ty voe ještě že do fastfoodů nechodím ;-)
ja tam taky moc nechodim ale obcas se tam stavim.
vem si ze v hospode ti do toho muzou klidne flusnout a ty si to jeste pochvalsi jak to bylo dobry a das jim disko.

proto je nejlepsi jist doma
Plzeň 775115675

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Kdyby si resil co ti do toho kdo dal,tak nezeres vubec.To by si si musel pestovat obili na mouku,zvirata na maso a mliko.Protoze dneska se zachazi se vsim na hovno.Ja se ridim tim,ze co ti nic neudela a chutna ti to,tak je to v poho.Hlavni je aby to cloveka nejak neotravilo,byt jenom srackou.

iwi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iwi »

No já z 99% chodím na jídlo do jedné reštyky co má kamarád, kterej tam vaří, občas mu s něčím pomůžu takže jsem v klidu, jinak to taky nijak extra nehrotím.
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW

habitat3
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od habitat3 »

Mirek999:
presne.. kdyz je to dobry a neni mi po tom blbe, tak sezeru vsechno klidne i psa.. :D

matt:
jinak temhle vecem se nevyhnes. je to v kazdy restauraci.. nekde jim spadne maso na zem seberou ho a hodi z5.. Jak uz tu bylo psano musel by sis vsehno sam pestovat.. ;)

matt

Příspěvek od matt »

jj, me je to jasny ze se tomu nevihnu, jenom se to ne moc dobre posloucha.
Plzeň 775115675

habitat3
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od habitat3 »

:D hehe to se nedivim.. ono kdyz se s tim clovek setka a vi jak to tam chodi tak o to je to horsi.. :lol:

FOG

Příspěvek od FOG »

habitat3 píše:Mirek999:
presne.. kdyz je to dobry a neni mi po tom blbe, tak sezeru vsechno klidne i psa.. :D

matt:
jinak temhle vecem se nevyhnes. je to v kazdy restauraci.. nekde jim spadne maso na zem seberou ho a hodi z5.. Jak uz tu bylo psano musel by sis vsehno sam pestovat.. ;)
pravidlo 10ti sekund 8) jak to zvednedo 10ti sekund je to čistéé....

ale to je ot pánové
štyrykrátštyry tédéí

Odpovědět

Zpět na „Pokec“