no takhle to nestojí u mě, moje práce to neni, takhle to dopadlo po nákym tom tejdnu co jsem to prodal, jezdil stim cca 3neděle a pak mu to prostě nevyšloNeviM píše:mas to pekny, jeste doladit par detailu a je z toho pekna libofkakubajzsemily píše:tady dvě mího bejvalýho mazlajinak na chalupe se mi vali to samy, akorat je tam jeste motor a pres nej prehozenej asitak padesatikilovej svazek kabelu, jinak taky uplne hola kastle, a to sem s tim na tu chalupu normalne prijel.. nejhorsi je ze mi nasi porad davaj nejaky ultimata do kdy si to mam zlikvidovat, nevim, matka nejak nechape ze to s tema kytkama a jezirkem a podobnejma blbostma na zahrade na chalupe krasne ladi
Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- kubajzsemily
- Kontaktovat uživatele:
Seat Leon Top Sport
Škoda 120- ukrutnej nářez http://www.stream.cz/video/162708-skoda-120
- http://www.stream.cz/video/11/212473-skoda-zahodit
Jawa 21 Sport- 60ccm, sportovní ojnice, snižená hlava a dalších pár výkonostních vychytávek
Škoda 120- ukrutnej nářez http://www.stream.cz/video/162708-skoda-120
- http://www.stream.cz/video/11/212473-skoda-zahodit
Jawa 21 Sport- 60ccm, sportovní ojnice, snižená hlava a dalších pár výkonostních vychytávek
Re: Aktuální fota vašich aut.
jsem si to četl asi 3x a 5 min, jsem přemejšlel co to je ten "asitak" než mi to došlo 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
ty vole, já už se lekl, že si zrušil teď toho svýho safranaNeviM píše:mas to pekny, jeste doladit par detailu a je z toho pekna libofkakubajzsemily píše:tady dvě mího bejvalýho mazlajinak na chalupe se mi vali to samy, akorat je tam jeste motor a pres nej prehozenej asitak padesatikilovej svazek kabelu, jinak taky uplne hola kastle, a to sem s tim na tu chalupu normalne prijel.. nejhorsi je ze mi nasi porad davaj nejaky ultimata do kdy si to mam zlikvidovat, nevim, matka nejak nechape ze to s tema kytkama a jezirkem a podobnejma blbostma na zahrade na chalupe krasne ladi

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
neboj, kdybych zrusil biturbo tak bych si to asi rovnou hodilRudi píše:ty vole, já už se lekl, že si zrušil teď toho svýho safranaNeviM píše:mas to pekny, jeste doladit par detailu a je z toho pekna libofkakubajzsemily píše:tady dvě mího bejvalýho mazlajinak na chalupe se mi vali to samy, akorat je tam jeste motor a pres nej prehozenej asitak padesatikilovej svazek kabelu, jinak taky uplne hola kastle, a to sem s tim na tu chalupu normalne prijel.. nejhorsi je ze mi nasi porad davaj nejaky ultimata do kdy si to mam zlikvidovat, nevim, matka nejak nechape ze to s tema kytkama a jezirkem a podobnejma blbostma na zahrade na chalupe krasne ladi

Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
srački 

Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.

pokorneo hadr
VW - Very Wonderful
no samozřejmě že tam BYL zákaz předjíždění a byl tam dycky a jezdím tama 3x do týdne a je to místo kde se stalo strášně moc nehod stejným způsobem.NeviM píše:taxem PRVNI...samozrejme za to muze ten co odbocuje vlevo, v pripade ze tam neni ZAKAZ PREDJIZDENIBALI píše:čekam kdo jako první napíše že za to můžou ti co odbočovali že maj koukat do zrcátka![]()

EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
NOW: TDpoVWa GIII
presne tak pan ma pravduVasekk píše:řekl bych spíš jedna plechovka o objemu 5kgMirek999 píše:15kg nebo 1,5kg?Ale asi tech 1,5,to jde a jak to slo?Mas s tim i podvozek?Bulda píše: 1 5kg a jeste zbylo![]()
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
pěknej gola
Tam máš ty schmidty co máš v avataru?

Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 

Ano mámkujon píše:pěknej golaTam máš ty schmidty co máš v avataru?

Díky Richarde.
Naposledy upravil(a) Lukees dne 05 říj 2007 20:10, celkem upraveno 1 x.
Davidoff: a kam jela?
VW - Very Wonderful
zustala v MB a novy majitel s ni neplanuje nic jineho nez jenom dokoncit a jezditRudi píše:Davidoff: a kam jela?

moooc velký černý letadlo 

- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
co to? změna?
VW - Very Wonderful