JJ ST 150Sweden píše:...ST...hattori_hanzo píše:Lakóne to je Sport verze co?Máme teď jednu v bazaru,černou...a vzadu má krutý rejsinkový bubnový brzdy...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
No tak diody svítí hezky, ale já bych chtěl jen proužek na spodek světel kterej by se zapínal nezávisle na světlechvt.tuner píše:myslíte,kdybych je dal dozadu misto normalnich zarovek na felicii,pod původní kryt,ze by to svítilo více nez původní světla?Pernick píše:...Velbloud píše:...
EDIT:udělat samozrejme více řad....
čoveče, podle tvýho popisu sem ho asi taky už vidělPernick píše:No tak diody svítí hezky, ale já bych chtěl jen proužek na spodek světel kterej by se zapínal nezávisle na světlechvt.tuner píše:myslíte,kdybych je dal dozadu misto normalnich zarovek na felicii,pod původní kryt,ze by to svítilo více nez původní světla?Pernick píše: ...
EDIT:udělat samozrejme více řad....
jinak vt.tunere tak si zkus zatím koupit do koncáku ty diody s paticí a uvidíš![]()
Jinak teď trochu "mimo" tady v Brně jezdí favorit ve světle modré metle a majitel je asi na tohle hodně schopnej, ma celý zadní lampy z diod,boční blinkry i blinkry v předních světlech a pak v nárazníku z diod světla na denní svícení prostě luxus
Bez plasovýho bazmeku je to chudý, má to merglos a moc se mi to nelíbijou. Jinak n stěrač sem hrdej, nedávno sem ho kupoval extr, neboť sem měl kovovej. tendle je plastovej ze new new 106ky (206, atd.), je prostě boží a musí tam bejt, jelikož se mi líbíPanda píše:ty hele pane kundon stejně jsi měl hodit do píči ten plastovej zmetek na kufru a mona ajy stěrač
a co je to ten sifl na kapotě, tos měl upatlanou čočku nebo že ten stromek je tam takovej rozmazanej na dvou místech
jinak jako dobré
To dik, ale Jihlavu mam krapet z rukyShelby píše:Tak mam doma origo znak z tveho civica vid. Kdyby jsi bydlel kousek, tak ti ho venuju v ramci tfwuf píše:Jj, presne tak, tu masku mam protoze ta prosklena se mi vubec nebili no a ty udove mi ji jinak nez s cervenym H neprodali (prej at si koupim stribrny zvlast a tohle vyhodim - hmm urcite kdyz stalo 1600,- v cene masky samozrejme. Na type R si nehraju vzadu je porad type S.Redrik píše: ma, ale tohle je Type S (s maskou z typéra)u nas v praci se vyrabi svetla na tohodle ufona a i ten prostredni emblem
(origo pro hondu)
navijizdce, povýletovatPanda píše:děkuji a coste tady dělal pane král?
s úplně nahatýma určitě neHasis píše:foto s nahatyma zenskyma neplanujes?
KteráPanda píše:a ta čuba je tam nalepená?