po týndech tlachání o tom sme se konečně urvali udělat nějaký testovací fotky našich pixel (množné číslo od slova pixla) takže sme s dvouhodinovým zpožděním vyrazili na místo, světlo už tou dobou bylo docela napikaču ale jak se ve finále ukázalo, ne zase tak uplně, zítra snad vzniknou další...
Tommís83 píše:TO:kubajzsemily: ahoj pjekný ZX ale ty 1. světla se mi líbili víc, to byli Morette? Ale jinak hooooodně pjeknýý
diky, jj byli to Morety, jejich stav byl dost hroznej, hodně chycený paraboly, rozpraskanej zadní plast s uchytama, tom by se teda všechno asi nechalo zachranit ale mě ty světla k tomu moc neseděli, ale už mě to řeklo vic lidí že by je tam vratili
Njn, to sou Moretty, drahý jak prase- na xsaru 25000,- a kvalita na piču.. , brácha s nima má ty samý problems, držáky jak z papíru, a celkový zpracování, noo nic moc, ale zase sou fakt sexy
kujon píše:vy oba neradi origo barvu na náraznících? jinak fotky zupa
pustil už má ready GSI nárazník a já dávám auto do kupy před jarním celolakem, ještě je dost práce ale tak fotečku jsem si udělal no.
Tak ten GSI nárazník už jen čeká na lak (od Velikonoc ), ale vždycky uleju prachy někam jinam. Jednou do nějaký běžný údržby, jednou podvozek pak to proleju játrama a navíc by Astra měla jít v zimě na celolak tak mi přijde zbytečný ho tam cpát a pak ho stříkat znova.
nedokazem pochopit jak zvladate mat auto tak nizko ?!? ... pekne to sice je ale prakticke teda ne. .. nevim si ani predstavit jak by som parkoval pred pracou alebo domom
first lowered R E N A U L T C L I O grandtour
http://www.clio-club.sk/ - renault clio club sk/cz
patt- píše:linde mam tiez v robote akurat ze ked porovnam vas linde a ten nas linde tak sa to neda porovnat ...
Tez je mame v robote,akurat na elektriku.Ale v zime je s tim strasna sranda
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Všem děkuji.
Je to nízko (6cm přední nárazník) ale je to o zvyku. Najezdím měsíčně kolem 2000km a bez problémů. Sem tam štrejchnu (cca 10x za den) ale jen tím gumovým lízátkem.
P 406 - XU7JP4 euroscene.net ..the lowest club in czechoslovakia
patt- píše:linde mam tiez v robote akurat ze ked porovnam vas linde a ten nas linde tak sa to neda porovnat ...
Tez je mame v robote,akurat na elektriku.Ale v zime je s tim strasna sranda
jj u nas su dva elektricke linde velke hovadka ... ovladaju sa dvomi joystickmy , vysuvatelke lyziny atd... premakana vec ... minulu zimu som este na tom nejazdil ale na tutu zimu sa tesim
first lowered R E N A U L T C L I O grandtour
http://www.clio-club.sk/ - renault clio club sk/cz