Akutní - právní i fyzická pomoc s vystěhováním
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Akutní - právní i fyzická pomoc s vystěhováním
Akutne sháním někoho kdo by byl ochoten pomoci s vystěhováním člověka z nemovitosti, který nemá žádná práva k ní ( nájemní smlouvu, ani nic jiného, jen nahlášené TB ).
jde pokud možno jak o právní tak fyzickou pomoc ( sbalit, přestehovat ) za asistence policie.
Možnost slušného vídelku i provize pokud sprotředkujete dohodu s někým kdo v tomto má zkušenosti a povede se to.
Spěchá.
prosím poslete mi do SZ kontakt a zavolám, vysvetlím.
jde pokud možno jak o právní tak fyzickou pomoc ( sbalit, přestehovat ) za asistence policie.
Možnost slušného vídelku i provize pokud sprotředkujete dohodu s někým kdo v tomto má zkušenosti a povede se to.
Spěchá.
prosím poslete mi do SZ kontakt a zavolám, vysvetlím.
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Akutní - právní i fyzická pomoc s vystěhováním
ono vystehovat nekoho,kdo ma v byte ci dome trvale bydliste je trosku tezsi.Nejlepsi mozna nejaka bocni cesticka s troskou postraseni
Audi Coupe Quattro
Tome, tvuj přízpevek nebudu komentovat.
Mam budovu, mam na ní kupce. v budove je 1,5roku clovek co tam má trvalé bydlište, ale nemá žádnou nájemní smlouvu ani jiný právní vztah k nemovitosti.
Ja mu nabídl že koupím byt a dám mu doživotní nájemní smlouvu na byt za 1kč + za nej zaplatím cca 150tis jeho dluh a on souhlasil že za techto podmínek se vystehuje. Den před podpisem smlouvy zmenil názor a a vydírá - chce 1/2 ceny nemovitosti jako odstupné. Ví že kupec nebude čekat rok než ho soudne vystehuji .
já z osobních duvodu se nemohu uchylovat k jakémukoliv nátlaku nebo jiné činnosti s vystehováním, která není 100l% legální, ma v tomto svázané ruce a bohužel i plne legální cesta bude pro mne o dost delší než pro jiného člověka protože obyvatel to delá mě na schvál, na třetí osobu nebude mít "páku" a bude s ním "rychlejší projednání".
Kupec slíbil že podepíše smlouvu o budoucí smlouve kupní komukoliv, ( s případným sankcemi atd ) takže hledám firmu/ človeka, co nemovitost koupí, a své triko toho človeka vystehují a nemovitost dále prodají. To celé by museli stihnout za 3 mesíce.
Odmenou za to bude že já te firme / človeku odprodám nemovitost za cenu o 1M nižší než bude kupní cena zaručená kupcem ve smlouve o budoucí smlouve kupní.
Pokud nekdo dokáže toho človeka vystehovat znamená to pro nej 1M hrubý zisk ( který samozřejem bude muset zdanit, takže nejde o čistý zisk, i tak si mylsím že je to hodne zajímavé ).
Další info jen osobne.
Mam budovu, mam na ní kupce. v budove je 1,5roku clovek co tam má trvalé bydlište, ale nemá žádnou nájemní smlouvu ani jiný právní vztah k nemovitosti.
Ja mu nabídl že koupím byt a dám mu doživotní nájemní smlouvu na byt za 1kč + za nej zaplatím cca 150tis jeho dluh a on souhlasil že za techto podmínek se vystehuje. Den před podpisem smlouvy zmenil názor a a vydírá - chce 1/2 ceny nemovitosti jako odstupné. Ví že kupec nebude čekat rok než ho soudne vystehuji .
já z osobních duvodu se nemohu uchylovat k jakémukoliv nátlaku nebo jiné činnosti s vystehováním, která není 100l% legální, ma v tomto svázané ruce a bohužel i plne legální cesta bude pro mne o dost delší než pro jiného člověka protože obyvatel to delá mě na schvál, na třetí osobu nebude mít "páku" a bude s ním "rychlejší projednání".
Kupec slíbil že podepíše smlouvu o budoucí smlouve kupní komukoliv, ( s případným sankcemi atd ) takže hledám firmu/ človeka, co nemovitost koupí, a své triko toho človeka vystehují a nemovitost dále prodají. To celé by museli stihnout za 3 mesíce.
Odmenou za to bude že já te firme / človeku odprodám nemovitost za cenu o 1M nižší než bude kupní cena zaručená kupcem ve smlouve o budoucí smlouve kupní.
Pokud nekdo dokáže toho človeka vystehovat znamená to pro nej 1M hrubý zisk ( který samozřejem bude muset zdanit, takže nejde o čistý zisk, i tak si mylsím že je to hodne zajímavé ).
Další info jen osobne.
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
Tohle jsem řešil s rodičema cca 7 let zpátky. Do druheho bytu ktery sloužil k pronajmum se po poslednim najemnikovi nastěhoval nějakej jeho znamej (nejspíš od něj dostal kopii klíčů) a rovnou si tam napsal trvaly bydliště. Žil tam cca 3 měsíce když jsme na to přišli a stačilo zavolat policii jako nepovolene vniknuti, popř něco na tem způsob tam bylo a dotyčnej měl tyden na vystěhovani. Zkus to projednat s právníkem, popř s policií
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů
- bejvávalo :/
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů

bohužel už stalo, ohání se papírem že je nemocný, trvalé bydliste tam ma 3roky a sel samozřejem s mým souhlasem.MartyCZe píše:Tohle jsem řešil s rodičema cca 7 let zpátky. Do druheho bytu ktery sloužil k pronajmum se po poslednim najemnikovi nastěhoval nějakej jeho znamej (nejspíš od něj dostal kopii klíčů) a rovnou si tam napsal trvaly bydliště. Žil tam cca 3 měsíce když jsme na to přišli a stačilo zavolat policii jako nepovolene vniknuti, popř něco na tem způsob tam bylo a dotyčnej měl tyden na vystěhovani. Zkus to projednat s právníkem, popř s policií
Advokát řekl jsou dve možnosti :
1) žaloba o vystehování, vzhledem k přístupu našich soudu a neustálem odvolávání atd ... - min. rok
2) žádost o předbežné opatření - ( vydání 2týdny až mesíc, 50tis sudu , 75% pravdepodobnost že ho skutečne vydají ), potom počkat mesíc, nedodrží a požádat o exekuční vystehování - exekutorovi to bude trvat měsíc až dva ( shrnu min pul roku.. )
tím jsou v našem případě legální možnosti vyčerpány. třetí osoba bude mít mnohem vyšší pravdepodobnost vydání předběžného opatření ( není s obyvatelem v žádném vztahu ), nemusí čekat s vystehováním na exekutora...
tento postup mi nezávisle na sobe potvrdily po prostudování stavu a dokumentů 3 advokáti

pokud potřebuješ pomoct,ja od Tebe budovu radoby koupim a onoho najemnika muzu vyhodit...pote muzes svymu kupci "ode me" budovu prodat 

Müller Motorsport & Customs - Autoservis Prostějov
- servis, lakovna, karosárna, svařování plastů, geometrie, klimatizace , zajistení stk
- rámování, renovace veteranu, tuning a offroad upravy + shop, výroba z lamina a uhlíku
- servis, lakovna, karosárna, svařování plastů, geometrie, klimatizace , zajistení stk
- rámování, renovace veteranu, tuning a offroad upravy + shop, výroba z lamina a uhlíku
Nebylo by jednodussi toho cloveka zastrelit?

IQ stylingem nenahradis.
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Taboo samozrejme by bylo, ale pravni podminky v tomto state na pouziti strelne zbrane nejsou tak benevolentne nastaveny jako v USA.
Docela by me zajimala cena nemovitosti, pripadne by se neco mozna dalo vymyslet, a v pripade nejakeho "fyzickeho" premluveni o vystehovani take
, ale opravdu me neprestava udivovat pravni system v tomto state, ze vsechno je nastaveno na "xsindl" aby mu vsechno proslo.
Docela by me zajimala cena nemovitosti, pripadne by se neco mozna dalo vymyslet, a v pripade nejakeho "fyzickeho" premluveni o vystehovani take

Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
a trvalý pobyt je překážkou? na úřadě zruším, jakožto majitel a hotovo ne?
odtah od 7kč/km 731810210
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jako majitel nemovitosti by toto mohl udelat, i za predpokladu, ze najemnik ma trvale bydliste v dane nemovistosti, ale nejsem si vubec zase jist , zda by nemusel dotycnemu udelit nejakou kompenzaci - financni a nebo ubytovaci - tedy nahradni bydleni.Pak zalezi jak je to pro obe strany vyhodne. Ono se vsechno nejdriv jevi , jako snadne zalezitosti, ale po rozkryti vsech "ALE" pak se veci znacne komplikuji 

Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
zruseni trvaleho pobytu neni nic tezkeho. ale ma to hacek, musis mit 2 svedky kteri dosvedci ze tam nebydli. Pokud nema zadnou najemni smlouvu tak se ani nema cim branit. resil jsem to par tydnu zpatky. prijdes na urad s listem vlastnictvi z czechpointu (ja.mel i vypis z katastru a kupni smlouvu) a zajistis 2 svedky ktere si oni do 3 tydnu predvolaji a hotovo. On o tom vubec nemusi vedet.
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
NOW: TDpoVWa GIII
Rolljoin píše:zruseni trvaleho pobytu neni nic tezkeho. ale ma to hacek, musis mit 2 svedky kteri dosvedci ze tam nebydli. Pokud nema zadnou najemni smlouvu tak se ani nema cim branit. resil jsem to par tydnu zpatky. prijdes na urad s listem vlastnictvi z czechpointu (ja.mel i vypis z katastru a kupni smlouvu) a zajistis 2 svedky ktere si oni do 3 tydnu predvolaji a hotovo. On o tom vubec nemusi vedet.
přesne tak, celá vesnice ho zná a ví že tam bydlí dele jak 1,5roku.
Co se týče kompenzace, ja mu ji nabízel, bylo domluveno že koupím byt v míste, na který ode mne dostane doživotní nájemní smlouvu na 1kč mesíčne a zaplatím část jeho osobních dluhu ( cca 150tis ) on na to přistoupil a pár dní před podpisem kupní smlouvy najkendou zařadil zpátečku a že s enevystehuje a novým kupujícím bude delat problémy pokud nedostane 1/2 z ceny za kterou barák prodám.. byl jsem v soku co jsou si lidi schopni dovolit

Vím že jsem kompenzaci nemusel nabízet, ale chtel jsem jsem s ním mít i nadále dobrý vztah, je to skoro člen rodiny tak sem ho nechtel vyhodit na dlažbu

Jinak je to ( pro nekoho ) velice zajímavá nemovitost - RD ( 5+1 + velké podkroví k zástavbe ) s velkým zpevneným dvorem, nekolik garáží ( 4+2 auta + klady, sociální zařízení ) a velká dílna vse má nové střechy - dříve centrum mechanizace státnbích statku, bohužel je to v totální prdeli a por mne nevyužitelné ( západní čechy , u hranic s DE - 10km )- ideální zázemí pro nekoho kdo tahá auta atd.. ale heldal jsme kupce 3 roky a ni štek až se ozvala firma sousedící s nemovitostí že by jí chtela..