Bouchalův pohár, auto*mat, cyklistika v městech aj.

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
maRkus
Kontaktovat uživatele:

Re: Bouchalův pohár, auto*mat, cyklistika v městech aj.

Příspěvek od maRkus »

ale ve meste to je o to horsi....
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

maRkus píše:jenze v aute nedejchas z plnych plyc a vetsinu bordelu ti zachyti prepazky v nose... kdyz jedes na kole, bezis tak dejchas z hluboka a vsechen ten bordel dostavas primo do plic
tak zahoďte ty nafty a kupte všichni benzíny, to aspoň voní :lol: :lol:
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

LiberaleMiguel

Příspěvek od LiberaleMiguel »

BIGPAPA píše:ale v tom případě je veškerej pohyb spojenej s větší fyzickou namahou naprosto zdraví škodlivej, protože těch nesmylů ve vzduchu lítá 8)
8)
Keep /-/atin'

Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook

Skořepiny na míru

awaj12

Příspěvek od awaj12 »

Chtěl bych vidět ty hrdiny co by se opovážily do cyklisty najet byť sebevíc bezohledného.

Tohle se dnes stalo 10 minut od mého zaměstnání, ta rozprostřená plachta nad tělem byla jooo že větší než na tělo, které je pohromadě :savle: .
http://valassky.denik.cz/nehody/cyklist ... 30909.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Kdo si neudrží chladnou hlavu tak ať sedí na prdeli doma, je to trochu rozdíl klábosit nebo kolem takové nehody jít, nedejbože se jí účastnit :pifko:

LiberaleMiguel

awaj12 píše:Tohle se dnes stalo 10 minut od mého zaměstnání, ta rozprostřená plachta nad tělem byla jooo že větší než na tělo, které je pohromadě :savle: .
http://valassky.denik.cz/nehody/cyklist ... 30909.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ten cyklista předjížděl kolonu aut z prava, dobře mu tak ;-) lituju toho kamioňáka
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

awaj12

Příspěvek od awaj12 »

Jojo dobře mu tak dědovi, za předjíždění zprava si zasloužil trest srmti...

Ty si ubožák Migueli 8)

LiberaleMiguel

Ale o tomdle ten topic celý přece je, ne ? Kdyby se choval tak jak v provozu má a dodržoval pravidla tak se mu nic nestalo ;-)
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

FOG

Příspěvek od FOG »

milosh píše:Pri cteni nekterych prispevku zde za posledni rok jsem rad ze forum uz neni moje :lol:
je mi smutno milošů :/

btw: SubTera 8)

jinak markus: plíce jsou s měkkým... a jestli si do nich někdo futruje Marlboro, nebo jezdí po Legerce na kole, to je každýho věc, já bych radši jezdil po Praze na kole, než kouřil krabku denně.

Jinak jak už tu padlo xkrát, mezi cyklistama i mezi řidičema se najdou provokující zmrdi, kteří by zasloužili do držky. Házet je ale do jednoho pytle a honit si na fb triko? Proti gustu asi žádnej dišputát, ale tohle je trapný... Chtělo by to trochu vyčistit mysl a nevztekat se nad každým cyklistou, 8) 8) nebo jinak, vůbec se nevztekat kvůli malichernostem a sračkám...
štyrykrátštyry tédéí

awaj12

Příspěvek od awaj12 »

Teď jsem neragoval na to o čem je tenhle topic (o vdechování škodlivin asi taky ne) ale na to co si ty napsal :wink: to je celé.

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

LiberaleMiguel píše:
awaj12 píše:Tohle se dnes stalo 10 minut od mého zaměstnání, ta rozprostřená plachta nad tělem byla jooo že větší než na tělo, které je pohromadě :savle: .
ten cyklista předjížděl kolonu aut z prava, dobře mu tak ;-) lituju toho kamioňáka

tohle je bohuzel jeden z typickych prikladu cyklozmrdstvi... samo je skoda lidskeho zivotu.. ale je to dalsi adept bouchal cupu...

jinak puvodem tohodle tematu nebylo jen rict, ze vsichni cyklisti jsou zmrdi..(to si ani ja sam nemyslim) spis proste rozebrat napr praktiky sruzeni automat apod..... :( viz napr. zaznam z diskuze, kterou jsem postoval...
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

Kein

Příspěvek od Kein »

kubi píše:
Kein píše:
BIGPAPA píše:ale kolo je víc efektivnější doprava jak auto 8)
Wat? Definuj prosím.
Jedu-li do práce na pouhé tři hodiny, vzdálenost 4km, kolo doma, auto v garáži deset minut od domu.

a) nemusím se štrachat do garáže pro auto neb těch deset minut co tam půjdu mi stačí abych do práce dojel na kole
b) na kole jedu zadarmo, ale abych pokaždý co tam jedu jel autem (2x denně tam jet není problém) to se mi taky nevyplatí
c) nepotřebuju se rozčilovat s kokotama, co mi auto obijou na parkovišti u práce
d) neřeším problém s parkováním (centrum Op znáš předpokládám)
Přesně takovou odpověď jsem očekával "Pokud něco, něco, je lepší kolo."

Pravda je, že auto je pohodlnější a s přehledem pokryje veškeré dopravní situace, narozdíl od kola. Je hezky, jedu autem, prší, jedu autem, je potřeba něco po cestě vyložit, naložit, umístit do školky, školy jedu..wait for it..autem.

Jediná výhoda kola, je ta, že za pouze určitých podmínek je výhodnější ho použít, nikoliv však příjemnější, či pohodlnější. A hlavně, auto lze použít i v podmínkách lepších pro kolo, naopak to už však neplatí.

Až kolo/cyklista dokáže uvést,ujet, dosáhnout rychlosti jako auto, pak se můžu s vámi bavit o tom, že je kolo efektivnější než auto.

Rozuměj, nemám nic proti lidem, co jezdí na kole, sám taky jezdím, ale pravdou je, že drtivá většina z nich absolutně nemá páru o základech chování na silnici. A už vůbec nemá sebereflexi a kolo považuje za nejlepší dopravní prostředek ever a dává to patřičně najevo i na silnici.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

LiberaleMiguel

O té rychlosti by se dalo dost polemizovat, třeba v té Praze v dopravní špičce bude kolo určitě rychlejší ;-)

viz třeba
http://www.youtube.com/watch?v=CkOzNK4l8KY" onclick="window.open(this.href);return false;
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

HondaMan

Příspěvek od HondaMan »

LiberaleMiguel píše:A co motorkáři ? Ti vám nevadí ? Chovají se ještě víc jako hovado ;-)
S motorkářem jsem snad nikdy v životě problém neměl. To se o pumpičkářích říct nedá.

Osobně bych byl ochotný tolerovat, možná i podporovat, městskou cyklistiku, ale nikdy nepodpořím iniciativy jako je Auto*mat... To je banda volů na entou.

Btw. Na tom FB jste se bavili o nějaké konkrétní skupině? Přidal bych se.
Asi byl retard 8)

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Kein píše:
kubi píše:
Jedu-li do práce na pouhé tři hodiny, vzdálenost 4km, kolo doma, auto v garáži deset minut od domu.

a) nemusím se štrachat do garáže pro auto neb těch deset minut co tam půjdu mi stačí abych do práce dojel na kole
b) na kole jedu zadarmo, ale abych pokaždý co tam jedu jel autem (2x denně tam jet není problém) to se mi taky nevyplatí
c) nepotřebuju se rozčilovat s kokotama, co mi auto obijou na parkovišti u práce
d) neřeším problém s parkováním (centrum Op znáš předpokládám)
Přesně takovou odpověď jsem očekával "Pokud něco, něco, je lepší kolo."

Pravda je, že auto je pohodlnější a s přehledem pokryje veškeré dopravní situace, narozdíl od kola. Je hezky, jedu autem, prší, jedu autem, je potřeba něco po cestě vyložit, naložit, umístit do školky, školy jedu..wait for it..autem.

Jediná výhoda kola, je ta, že za pouze určitých podmínek je výhodnější ho použít, nikoliv však příjemnější, či pohodlnější. A hlavně, auto lze použít i v podmínkách lepších pro kolo, naopak to už však neplatí.

Až kolo/cyklista dokáže uvést,ujet, dosáhnout rychlosti jako auto, pak se můžu s vámi bavit o tom, že je kolo efektivnější než auto.

Rozuměj, nemám nic proti lidem, co jezdí na kole, sám taky jezdím, ale pravdou je, že drtivá většina z nich absolutně nemá páru o základech chování na silnici. A už vůbec nemá sebereflexi a kolo považuje za nejlepší dopravní prostředek ever a dává to patřičně najevo i na silnici.
A to já se občas rád projedu na kole, po stezce na Hradec... není nic příjemnějšího... a vzhledem k její šíři i pohodlnějšího. Kadettem bych asi skončil velmi rychle....
Jediná výhoda kola, je ta, že za pouze určitých podmínek

U auta to platí tak samo.... Sic je pravda, že auto je univerzálnější, ale když potřebuju dojet z centra do Kylešovic, tak rychlejší i příjemnější je to na kole přes park, po Tyršove a dolu z kopce... V podstatě se nedostanu nikde na rušnou cestu... To je jen jeden příklad.

Suma sumárum tedy tvrdím, že v obou případech je ten či onen prostředek efektivní. Potíž je, že obojí většinou řídí člověk (vyjma cirkusu kde jezdí na kole medvědi :D ) a u člověka je prostě dvojí možnost:

a) je to kokot
b) není to kokot

That's the root of the trouble...
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Ti cyklisti se dají přežít, horší bývají pipinky na skůtrech. To je fakt někdy maso,co vyvádějí. Ale jak tu napsal FOG , v provozu sme denně a potkáváme cyklisty taky denně a denně se rozčilovat je blbost. Zkracuje to život. Imbecilové jezdí i v autech.. ,co je vůči tomu nějaké kolo.
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

Že se zrovna tady bude obhajovat kult zařízlejch elasťáků... Beavere počkej na mě! :D
Proti cyklistům jako takovejm rozhodně nic nemám, ovšem proti cyklozmrdům všechno. Vadí mi především všeobecná tolerance alkoholu u cyklistů, nulová bariéra vstupu pro jízdu na běžnejch silničních komunikacích a ukrajování prostoru na úkor automobilový dopravy bez toho, aby se přenášela i finanční zátež. O kundovinách typu Tempo 30, cyklojízdy a podobně ani nemluvě.
✠Luftwaffle✠

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

hattori_hanzo píše:Proti cyklistům jako takovejm rozhodně nic nemám, ovšem proti cyklozmrdům všechno. Vadí mi především všeobecná tolerance alkoholu u cyklistů, nulová bariéra vstupu pro jízdu na běžnejch silničních komunikacích a ukrajování prostoru na úkor automobilový dopravy bez toho, aby se přenášela i finanční zátež. O kundovinách typu Tempo 30, cyklojízdy a podobně ani nemluvě.
Já myslim že v téhle větě je shrnuto všechno podstatný 8)

Breakthru

Příspěvek od Breakthru »

co se tady vlastně řeší?Za těma řídítkama sedijou většinou stejný hovada jako za volantem.
svět dospělých je pro mne záhadou......

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

Breakthru má pravdu 8) blb za kolečkem nebo blb za tyčkou?
Přílohy
cyklojizda1.jpg
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

twingo.driver

Příspěvek od twingo.driver »

Co by se jako mělo řešit? Je to jen další z milionu flamethreadů. :mrgreen:
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec 8)

Breakthru

Příspěvek od Breakthru »

jo no, totiž další debata k hovnu, se která nikam nevede.Protože obyčejnej českej človíček hrozně rád škatulkuje, ale nerad je sám někam zaškatulkovanej.Ať jsou to kamioňáci, plechovkáři, motorkáři, cyklisti nebo chodci....
Prostě dokud lidi nezačnou užívat mozek, nezačnou k druhejm bejt trošku ohleduplnější a celkově dokud si všichni nepřestanou myslet, že maj patent na rozum a jsou mistři světa, tak to bude furt tak stejně na hovno jak je teď....
Co si kdejakej sráč dovolí na silnici by si asi někde v hospodě, v klubu nebo kdekoliv jinde nedovolil nebo dovolil, ale lepil by si pak držku kanagonem....
svět dospělých je pro mne záhadou......

Kein

Příspěvek od Kein »

No jo, jenže s tím škatulkováním to máš těžký, když aut potkáš na silnici tisíc a z toho tě naserou dva a cyklistú potkáš deset a z toho tě deset nasere. To je jako s cikánama. :mrgreen:
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

hattori_hanzo píše:Že se zrovna tady bude obhajovat kult zařízlejch elasťáků... Beavere počkej na mě! :D
Proti cyklistům jako takovejm rozhodně nic nemám, ovšem proti cyklozmrdům všechno. Vadí mi především všeobecná tolerance alkoholu u cyklistů, nulová bariéra vstupu pro jízdu na běžnejch silničních komunikacích a ukrajování prostoru na úkor automobilový dopravy bez toho, aby se přenášela i finanční zátež. O kundovinách typu Tempo 30, cyklojízdy a podobně ani nemluvě.

:potlesk: :potlesk: :potlesk:
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

crocjirka píše:
hattori_hanzo píše:Že se zrovna tady bude obhajovat kult zařízlejch elasťáků... Beavere počkej na mě! :D

:potlesk: :potlesk: :potlesk:
8) 8) 8) 8) 8) 8)
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Opravdu se nestačím divit co tady dokážete vyplodit za hromadu sra*ek. Ještě štěstí, že jsem tolerantní řidič a cyklistu v pohodě objedu a to stejný očekávám od ostatních řidičů, pokud jsem zrovna na kole. Už jste jak důchodci v kauflandu co musí nadávat na všechno jenom aby měli o čem mluvit :(
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

rejchy

Příspěvek od rejchy »

Fakt je,že povědomí o dopravních předpisech by mít měli.I já si pamatuju jak k nám na základní školu přišel dopravní policista,vysvětlil nám pravidla sil.provozu a nakonec jsme skládali takovou "praktickou " zkoušku-jízdy.Kdo udělal,dostal řidičák na kolo .Nic mě nenasere víc,než když na silnici I.třídy jedou tři cyklozmrdi-dresaři vedle sebe a je jim uplně u p.dele že blokujou dopravu.Zrovna v pondělí jsem málem sejmul imbecila který jel prostředkem jízdního pruhu a když jsem to za ním musel zadupnout až kvičeli gumy,protože proti jelo auto a já se tam překvapivě nomohl vejít,tak ještě dělal posuňky.Občas udržet chladnou hlavu není operavdu lehké :kladivo:
A pojištění taky není od věci,zrovna vloni mi nějakej hodnej cyklysta odřel šlapkou zaparkované auto tak nádherně,že mám rýpanec přes přední blatník a oboje dveře.Fakt nechápu jak se to někomu povedlo a hlavně jaksi nikdo nenchal za stěračem lísteček s tel.číslem,nebo taky mohl zazvonit na zvonek u baráku před kterým to auto stálo že.Sebral si svoje kolo,rozflákanou odrazku tam nechal a zmyzel.

twingo.driver

Příspěvek od twingo.driver »

Hele, rejchy, ty si jako vážně myslíš, že kdyby měl nějaký "pojištění", tak by to řešil jinak, než úprkem? spek
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec 8)

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

tak já dodnes vlastním cyklistický průkaz,který jsem dělal před policistou na základní škole někdy před 20 lety
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

rejchy

Příspěvek od rejchy »

twingo.driver píše:Hele, rejchy, ty si jako vážně myslíš, že kdyby měl nějaký "pojištění", tak by to řešil jinak, než úprkem? spek
Asi ne,žijeme v čechách :D A já to nakonec uhrál na pojištění proti vandalismu,ale stejně to nasere.
Nadruhou stranu znám lidi,kteří si ti pojistku na blbost spojenou i s tím připojištěním silniční dopravy nebo jak se to jmenuje pořídili.Ono člověk někomu způsobí škodu ani nechce,a utíkat jak malej kluk? :roll:
Zrovna nedávno odřela moje dcera kolem sousedův Hyundai (půl roku starý,jinak stojej na dvoře samý patnáct a více let starý škopky) Škrábanec deset centimetrů konec předních a deset centimetrů začátek zadních dveří (až na plníč,protože barvy tam moc není) a oprava stála v autorizáku i se zapůjčením náhradního auta skoro 30 tis. Jak jsem byl rád že jsem pojištěnej 8)

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

Odpovědět

Zpět na „Pokec“