Jestli byly barevně sladěné se zbytkem interiéru (a ta Mk4 byla JZA80 RZ, tj. RHD ), tak to byla ta příplatková výbava. V opačném případě to jen někdo vytunil Pěkné na těch Recarech je i to, že pasují na Bride pojezdy, které jdou koupit přímo pro JZA80, takže to tam jde celé namontovat bez nějakých adaptérů apod.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
No jestli dotáhnul z Anglie RHD, tak to naprosto v pohodě mohla být právě ta JZA80 RZ co je dostala ve fabrice. V LHD autě jsem je ale opravdu neviděl... na druhou stranu nevím všechno, třeba to ve finále šlo objednat i pro US/EU verze
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Klasicke mk4 vypadaji uzasne! I ty sr2 nejsou spatny... Daji se nejak rozumne sehnat?
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Růžena: opakujes se bonzacku Jinak kdo by se na me mel vyspat? Ty? To uz by jsi se opet opakoval a zase nic Majitel Speedpra? Proc by to delal? Nerikam tu nic nepravdiveho. Prodava origo i kopie, to uz se tu resi jinde Kazdopadne klidne mu to zase napraskej, kdyz ti to udela dobre
Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly)
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka
Co jsem se díval na ebay, tak ceny od 11k/kus to je celkem mazec. Raději bych zkoušel hledat tu verzi z Type-R, jsou stejné a cena bude určitě nížší bo prostě nejsou ze Supry akorát nevím, jestli se dělaly v jiné než oranžové barvě
edit: Tak ty z Type-Ra jsou na tom cenově stejně
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Ja ted zjistil ze mam interier v kuzi budu si na ne muset sednout a uvidime jaky jsou...
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Pod 3 litry jsou tam kousky co už mají ten bok sedřený fakt notně, to by už chtělo nechat přečalounit. Druhá věc je doprava - buď celá v kuse asi přes DHL (což nebude úplně levná sranda) a nebo ji rozebrat na sedák a opěrák, to už by se mohlo možná vejít do limitu pro běžnou zásilku a poslat to lodí (to bude levný, ale zase člověk musí čekat 2 měsíce). Jinak vytáhnul jsem namátkově jen sedačky co tam jsou "kup teď", zkusit něco vydražit by případně taky byla možnost.