Car Stories aneb Zážitek ze života s autem

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

MartyCZe

Re: Car Stories aneb Zážitek ze života s autem

Příspěvek od MartyCZe »

Yurii píše:Aáále si ho čet tak maximálně 10x na třech forech :) Ani nevím kde všude jsme to psal ale myslím že jenom tady, Hyundaiclub.net a Hyundaiclub.eu
Vím že od tebe byl na hyundai klubu, ale četl jsem ho na dalšich forech vloženy od jinych uživatelu :wink:
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů :) - bejvávalo :/

PreludeR

Příspěvek od PreludeR »

Pěkný zážitky 8)

Za těch 9 let co mám řidičák jsem v tom +/- za 20t bez zasraných exekucí.

Musim ale zaťukat na dřevo, že jsem zatim narazil spíš na lidštější "orgány"(i přesto jsem ale proti nim silně zaujatej!), samozřejmě výjimky se našly a tak jsem si zažil i komplet šacování bez důvodu i bez výsledku..nicméně před spoustou známých, kterým se to pak blbě vysvětlovalo.

Na druhou stranu jsem se ve většině případů ponaučil a to je pro mě plus. (I když hlavní ponaučení se týká včasného placení pokut :oops: )

Ještě přidám poměrně starou historku.
Byla sobota někdy 2006.
Navečer jsme vyrazili s kámošem na vyhlídku na zabitý místo na Vinohradech.
Ve chvíli kdy v půlce br kámoš klepe z okýnka, vynoří se zpoza rohu auto PČR, otáčí se a parkuje za námi..
Já: Hlavně to teď nevyhazuj!
PČR: Dobrý den, silniční kontrola, vaše doklady a doklady vozidla..
J: Já ale nikam nejedu, nemám ani nastartováno!
P: Běžná kontrola.
P: Co tady děláte? (samozřejmě,že to musel cítit..)
J: Bratránek se dneska rozešel s přítelkyní, tak jsem ho vytáhl ven na pokec.
P: A kouříte tady jointa?
J: Kouří on, já tady jen sedim..
P: (kouká na mě jak lojza) Vydržte, my vás prolustrujeme..
.. čekáme co se bude dít..
za cca 5-8min. přichází příslušník a vrací mi doklady se slovy "Ať už Vás tady nepotkám!"

Chvíli jsme řešili jestli nás nezastaví hned jak se rozjedeme pryč. Nicméně jsem stejně nastartoval, a odjel. Nechali nás na pokoji..
Asi si chtěli v klidu natlačit Mekáče..
Act:BMW e39 528iT

niemand
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niemand »

Já jednou dostal pokutu za špatný parkování a když jsem to jel zaplatit na fízlárnu, tak jsem málem dostal další pokutu za špatný parkování ....

... jel jsem takhle jednou dát svoje auto strejcovi a jeho jsem měl vzít domů, aby mu táta udělal nějakou údržbu atd. Přijedu ke strejcovi k jeho kanclu, tam je takový malý parkoviště, kde pracovníci z kanclu můžou stát a zákazníci teoreticky taky (poldové to většinou přehlížejí). Jenže na tom parkovišti bylo plno, tak jsem to dal metr vedle (tam stálo asi dalších 8 aut, takovej vyježděnej hlíněnej plácek), no jenže já jedinej jsem měl jedno kolo na trávě. Někdo to napráskal (strejc řikal, že poldové tam snad nikdy sami jen tak nejeli) a já dostal pokutu za špatný parkování a stání na trávě. Strejc si toho předtim nevšiml, že stojim takhle stranou, jinak by to dal 2 metry vedle a bylo by to ok.

No tak jsem jel na policajtárnu to zaplatit, hledám, hledám kde to je .... á támhle v dálce už to vidim. Zaparkuju a jdu to zaplatit.
"Ale pane, tady jste na státní, tohle musíte zaplatit na městský, ta je 50metrů zpátky touhle ulicí. Hahaha,hihihi ale jestli chcete, klidně to můžete zaplatit mě" :D Tak jsem to šel zaplatit na městský. Vracim se zpátky k autu a vidim, že tam pošlapuje polda a já jsem si všiml, že za autem je značka "Reservé pro Policii ČR". Si řikám "Hm, dobrý no, tak to bude další pokuta". Naštěstí toho poldu zastavila ta policajtka ze státní, se kterou jsem mluvil a poslala ho pryč. Prej že jsem teď jednu pokutu platil, tak ať to přehlídne :D

Ale bylo mi to divný, parkoviště bez automatu a je prázdný :D
A car isn't an object, or something you own... it's a part of you!

Mercedes-Benz ML320 CDI

All pizza and no pizza makes pizza a pizza pizza.

Drive hard. Die last.

djchrpa

Příspěvek od djchrpa »

čerstvých 18, první auto VW Polo po ročním tuningu ve stylu "té doby". Výfuk s jedním tlumičem, koncovka uprostřed nárazníku, říznuté pružiny, elektrony z Golfa GTi, podložky, černé folie, stroboskopy, neony (prostě fuj, ale tehdy asi cool)... No a vezl jsem máti do OBI na nákupy nesmyslů. Cestou zpět vidím, jak nás stavějí policajti... Úplně ve mě hrklo, stavím podél cesty, uslužně hned lezu ven z auta... A už to začalo "paneřidičisilničníkontrolapředložtedokladypotřebnékřízenívozidla" :D
Vynervovaný mu dávám vše potřebné a druhý policajt obchází auto a komentuje- co to je za kola, proč lezou ven, co ten výfuk a ty folie, jsou neprůhledné, co ty modré žárovky atd atd... "pane řidiči ukažte povinnou výbavu" Otevírám kufr, v něm na zesilovači vedle wooferu obrovský pytel s hlínou, lopatičky a kopačka na zahradu... Policajti se začali smát. Jak jsem otevíral dveře, zahlédli mou máti, jak sedí na místě spolujezdce nasoukaná v Recaru a v ruce vztekle drží květináč s nějakou kytkou a šklebí se... opět se začali smát. "ty folie jste si lepil sám?" já hned odpovídám, že ano. "máte to dobře nalapené, bez bublinek". vrací mi doklady a říká "jeďte" :D :D byl to šťastný den :D asi měli slitování 8)
Nafta & benzín

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

hehe,to auto pamatuju :D možná bych ještě našel nějaké foto z tehdejších "srazů" :lol:
das Auto

Jon1

Příspěvek od Jon1 »

taky mam takovy kratky story s poldama: jednou jedu v Pce od popkovic k paramu a na rovince je 70ka jel sem asi tak 90 najednou motorka za mnou ale nevenoval sem tomu moc pozornost, koukam vedle sebe a motorka a na ni pojicajt , ukazuje me at si stahnu okenko tak sem ho stahl a rika me , pane ridici vite kolik ste jel? a ja, ne nevim no jel ste skoro 90 tak trochu zvolnete je tady 70 a dobry, jel dal a este me ujel .
a dalsi zastaveni od poldu bylo taky v pce na 40 , jel sem 40 to vim a najednou fabka stopka tak ke kraji , vyskakaly 4 kousci celkem respekt z nich sel , tak kontrlola dokladu , dejchal sem vsechno ok , a jeden z nich malej udelanej holohlavej prej ukaztemi kufr a ja ??? no tak ukazu sem se ho ptal co se deje ? a on ze nekoho hledaj nerekl koho tak ze dobry nic nenasly , este sem si z nej delal trosku prdel , rikam mu to vypadam jako nejakej dealer? nebo fetak ? a on,no vite ticha voda brehy mele , tak sme se oba zasmaly a kazdej sme si jely svym smerem
Renault laguna II 1.8 16v
Sestry: Renault twingo 1.2
pracovni : JD 8335R

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

Dovolím si oživit tohle starší téma čerstvým zážitkem z dneška a zároveň prosbou o názor místního pléna... K příběhu...

Frčím si to dnes po naší překrásné dálnici z Olomouce do Brna. Pár km před Brnem je v současné době zúžení do jednoho pruhu. Bylo ráno, provoz houstl a vznikla krátká kolona. Stojím si v klidu v koloně, když zničehonic uslyším majáky. S překvapivou rychlostí všechny auta uhnuly stranou a okolo nás se prohnala modrá Octavia I Combi bez jakýhokoli označení s prapodivným modrým majákem na střeše, přidělaným styl Kobra 11. To mi přišlo divný, ale říkal jsem si, že asi fíz...policajti používají "tajný" auto. Co mě dostalo hned vzápěti, po vjezdu do zúžení kluci přestali blikat a houkat a způsobně jeli v koloně (místa na předjetí tam byly 3 prdele). Jelikož jsem zvídavý chlapec a jelikož to mám ftéesíčku, což je jak známo "moderní dynamický turbomotor" ( :lol: ), projel jsem zúžení a jal se auto dohnat.
Povedlo se mi to na sjezdu 190 do Brna. Fotku auta postnu zítra, pokud bude zájem. Když jsem je pak předjížděl, čuměl jsem dovnitř a uviděl jsem dva chlapíky v družným rozhovoru a s úsměvem od ucha k uchu. Uniformy podle mě neměli.... Analýzou faktů jsem došel ke třem závěrům:

1. Byli to opravdu policajti. Spěchali vyřešit zapeklitý případ a proto houkali. Než jsem je dohnal (cca 3 minuty), případ vyřešili a vraceli se s dobrou náladou na základnu.
2. Byli to policajti - vychcani ("Pepo vole, tak pust maják ne? Přece tady nebudem čekat jak kreténi, spěcháme přece zkontrolovat ten novej kafemat na Lukoilu.")
3. Nebyli to policajti, ale zmrdíci, kteří si v Autofamu koupili maják, aby "s tím mohli děsně vyjebat"...

Názory?
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

Cé je správně. V Praze už jsem takový zmrdy taky asi dvakrát nebo třikrát potkal. Jeden v Mercedesu ML(typický auto PČR) se mohl vzteky posrat když jsme mu s řidičem stojícím vedle mě na semaforu svorně odmítli uhnout. Když mu došlo že fakt nikam nepojede tak to potupně vypnul a o kousek dál nás alespoň předjel tak, že mu to CDIčko sralo saze v kostkách. :D
Bohužel při jízde nemá člověk tolik času si všechno dobře prohlídnout a riskovat to je o hubu. A na to tihle zmrdi spolíhaj.
✠Luftwaffle✠

twingo.driver

Příspěvek od twingo.driver »

V Plzni jsem několikrát viděl borce s Q7, kterej má takovou tu "superpassatovskou" diskotéku narvanou v grilu.
Ale mě to teda nijak nepobuřuje, sám bych to občas bral. Myslim, že to slušně zabírá na fotříky, burany a jiný podobný individua, co naschvál zdržujou a na všechno maj času dost, obzvlášť když si všimnou, že ten za nima pospíchá. Tenhle typ lidí bejvaj dost často připosranci, který rádi "školí" ostatní svou rádobyuvědomělostí, ale před jakýmkoliv majákem bleskově a rádi uhnou, aby se náhodou "nedostali do problémů". :policie:
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec 8)

Dacan
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dacan »

naschvál zdržujou 8) :lol: ty si hodně vykřápaný

twingo.driver

Nevim, co znamená hodně vykřápaný, ale asi jako, že jsem debil.
To, že tvoje mentální kapacita nepostačuje k tomu, aby sis takovejch situací na silnici všimnul, neni ale muj problém. 8)
Jel jsi třeba někdy v životě po dálnici? Nebo za frajerem, kterej na okresce najíždí na střed, jen abys ho nemoh předjet?
Nebo jsi naopak ten typ člověka, kterej jede v levym pruhu dálnice souvisle deset kilometrů v levym pruhu tachometrovou stotřicítkou a diví se, proč na něj ti "vykřápanci" zezadu troubí, když on jede podle předpisů a oni nemaj co chtít jet rychlejc?

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Já měl celkem štěstí. Hned v první den co jsem dostal řidičák jsem si koupil auto. K pánovi mě dovez otec a já jel celou cestu zpět za nim. Takže jsem si auto ani trošku nezkusil. Stále teplej řidičák, před autoškolou jsem v autě prakticky neseděl a tohle byla první jízda po autoškole. No byl večer, venku tma a já si to auto prostě chtěl zkusit a tak jsem vzal mladou do kina. Hned jsem si to valil po praze 160 a v první větší zatáčce mě předběh zadek a já skončil v protisměru čumákem otočenej do směru z kterýho jsem přijel a asi tak 5cm od opravdu vysokýho obrubníku o kterej bych stoprocentně urval jak nárazník, tak chladič. Škoda naštěstí žádná, přítelkyni to bylo totálně u řiti a já celej přisranej dojel pomaloučku do kina, kouknul na film a pomaloučku zase odjel domů. Trvalo mi celkem dlouho než jsem se odvážil tomu trošku šlápnout na krk a myslím že kdyby se mi nestalo tohle, stalo by se něco horšího.

Moje první pokuta za rychlost byla v Praze u cukráku směrem z centra. Téměř každý víkend jsme jezdili na víkendy do jižních čech a za celou dobu jsem je prostě ve směru z centra neviděl. Vždycky chytali druhej směr. I tak jsem většinou až k začátku dálnici jel pomalu a až tam se rozjel. Ten den jsem neměl dobrou náladu, zasek jsem v Praze, škola byla samej průser a já se na to vykašlal a kousek od radaru, o kterym jsem neměl tušení jsem se rozjel. Sotva jsem zatočil a sjížděl dlouhej kopec, už jsem viděl policajta jak na mě čeká pod kopcem...
Policajt - tak pane řidič kolik se tu má jezdit?
Já - chvíli to ve mě šrotovalo, nějak jsem si nebyl jistej jestli 80 nebo 90kmh, trefil jsem se
Policajt - no a kolik jste jel?
Já - a kde jste měli schovaný radar, já žádný neviděl?
Policajt - ukázal na vzdálený křoví před zatáčkou
Já - tam jsem se teprve rozjížděl, takže tak 100kmh?
Policajt - chvíli mlčel, netušil jestli si dělám srandu a pak na mě vybaf - 156kmh, pak začal chodit kolem auta, očividně se mu líbilo. Očividně byl znuděnej, tak se začal vykecávat, zjišťovat odkud kam jedu a pak odešel do auta. Pak se vrátil a zeptal se mě kolik mu chci dát
Já - vy jste policajt, to mi asi máte říct vy
Policajt - já to tu dělám celý den, tak to pro změnu můžete vymyslet vy
Já - tak je to moje první pokuta za rychlost, řekněme 500kč?
Policajt - máte je tady?
Já - mám
Policajt - tak mi je dejte a překvapivě mi dal i bloček a ještě mi pověděl že celou cestu do Písku by neměla být žádná kontrola.
Nejzajímavější bylo, že po škole jsem chodil každý den k babičce na oběd a ten den mi z nějakýho důvodu dala 500kč na benzín. Nikdy předtím to neudělala :shock:

Jednou jsem jel brzo ráno fáčkem po magistrále. Mohlo být kolem čtvrtý hodiny, provoz nula... Míjel jsem tu benzínku jak vedle ní prodávají ty luxusní auta a u ní policajti lezli do felície, každej si očidivně nes snídani. Jel jsem hodně přes limit a tak jsem chvíli dumal jestli zpomalit nebo ne, ale jelikož teprve lezli do auta, tak jsem nezpomalil a v plný rychlosti jsem se vrhnul na sjezd. No a hned za nim jsem stál na červenou a viděl jsem jak se za mnou celkem rychle žene ta felície, ale bez majáčků. Padla zelená, tak jsem se vyřítil doprava za roh, jenže zase červená a tak už felície téměř za mnou, překvapivě zatáčela tam kam já, tedy hned zpět pod magistrálu, jenže ten tunel pod magistrálou byl rozkopanej a byla tam dvacítka. Hned vedle tý benzínky pod úrovní je velký hlídaný parkoviště, tam jsem mířil a tak jsem jel 20, stáhnul okýnko, zařadil jsem pěkně jedničku, připravil si kartu, jak skočnila dvacítka, tak omezovač, dva a šup za bránu parkoviště. Než zareagovali už jsem byl za závorou a asi tak 50m za ní jsem zastavil, protože jsem viděl že jeli za mnou a zastavili před závorou. Chvíli jsem seděl v autě a čekal, nic se nedělo a tak jsem vystoupil. Tři policajti strašnej výtlem a řidič stáhnul okýnko a doslova vykoktal - příště pomaleji, my jsme vás vůbec nemohli dohonit :lol: a odjeli. Zaparkoval jsem fáčko, vzal transita, u výjezdu z parkoviště mávnu kartou aby se otevřela brána, brzo ráno, všude ticho a najednou na mě zařval z budky hlídač - hlavně pomalu, jsme vás vůbec nemohli dohonit. Jsem se ho tak hrozně lek, že jsem si málem nadělal :lol:

A poslední, bohužel ne zrovna příjemnej zážitek
Podařilo se mi narvat jednu z největších verzí transita s tuplákama vzadu v 70ti+ čelně do stromu (při nárazu se zastavil tachometr).
Naštěstí se mi ho povedlo nasměrovat alespoň tak, že strom šel na místo spolujezdce. To mi zachránilo život, protože na místě spolujezdce byla střecha narolovaná až na korbu. Nicméně naštěstí mi vůbec nic nebylo kromě lehce popálený boule na hlavě od airbagu a nateklýho prstu na ruce. Nešlo otevřít dveře, ale naštěstí v protisměru okamžitě zastavili kluci v autě a dveře zvenku otevřeli. Zastavilo ještě jedno auto, paní telefonovala a pak odjela. Jelikož během asi tak dvou minut přijelo policejní auto, počítám že volala policii. Policajti se zhrozil a ptal se kde je řidič, moc nechtěl věřit že jsem to řídil, ale pak si mě vzal stranou, vzal si moje doklady, posadil mě do jejich auta a protože ta boule na hlavě byla hodně červená, myslel že mam tržnou ránu na hlavě a to taky řekl do vysílačky když volal pro záchranku. Řekl že je u těžké nehody nákladního vozidla, řidič má tržnou ránu na hlavě, ať okamžitě pošlou záchranku. Po zhruba pěti minutách po policii přijelo hasičské vozidlo, odpojili baterku a pak si chvíli hasič povídal s policajtem. Mimo jiné jsem slyšel hasiče se ptát policajta kde je záchranka a policajt že tu snad bude brzo. Načež hasič řek - už jedou zase pozdě? To je hroznej průser tohle. Takže to asi nebylo poprvé. Nicméně po naprosto neuvěřitelných 40ti minutách jsem se dočkal. Přijela plně vybavená záchranka, asi tak dvě minuty mě pozorovali a pak přijela ještě jedna, prázdná záchranka s lůžkem a křeslem vzadu. Pouze řidič, nic jinýho. Tam mě naložil a vez mě do hodně daleký Děčínský nemocnice. Kdyby se mi po cestě něco stalo, nebyla by šance že by mě ten řidič zachránil. V autě nebylo nic! V čekárně jsem čekal neuvěřitelný dvě hodiny než se na mě dostala řada. Doktor sotva mluvil česky, byl šíleně nepříjemnej, ptal se proč mam plnou hlavu skla, proč jsem zavolal záchranku a co mi je. Oznámil jsem mu že jsem po těžké autonehodě a že je celkem normální pacienta prohlídnout a že záchranku mi zavolal policista. Poslal mě na rentgen. Tam jsem si počkal další hodinku, velice nepříjemná paní mi opět položila stupidní dotaz proč jsem si zavolal záchranku, že nevypadám že jsem po těžké nehodě a proč mám plnou hlavu skla. Potom jsem čekal dalších neuvěřitelných 6hodin v čekárně na vyjádření doktora. Ten mi řek že se nezdá že by mi něco bylo, že NECHCI zůstat přes noc na pozorování a posunul mi reverz na podepsání. Napsal mi nějaký šílený papír, který nedával vůbec žádný smysl a sestra mi řekla že druhý den (v sobotu) si mám ve svém městě dojit na pohotovost na prohlídku, protože jsem podepsal reverz (ještě jsem ho ani nepodepsal) a v pondělí ke svému lekáři na další prohlídku. S tím papírem jsem šel druhý den na pohotovost, zaplatil 90kč aby mi řekli že není důvod mě prohlížet a že ten papír co mám nedává žádný smysl. Nasranej jsem si vydobil zpět svých 90kč. V pondělí se opakovala podobná situace u mého lékaře, který nechápal proč tam jsem a poslal mě na chirurgii. Tam jsem se musel registrovat a zaplatit poplatek aby mi se mě zeptala co mě bolí a poslala mě pryč. Promrdal jsem tím dva dny a celej nasranej jsem začal mít velkou důvěru v české zdravotnictví ...
Btw v čekárně si se mnou povídala paní, měla mezi nohama na stehnu nějakou velkou bouli. Říkala že jí to šíleně bolí, že porod byl proti tomu pohoda a že neví co má dělat. Čekala taky šest hodin až jí ta boule praskla, takže jí vzali rovnou. Říkala že co vytrpěla by nikomu nepřála a že ten doktor je spíš řezník... Dále tam byla paní co spadla ze schodů, celá rozflákaná se dožadovala alespoň ibalginu nebo něčeho, protože jí všechno šíleně bolí a jelikož jí odvezla záchranka a ona byla jenom se smetím, neměla peníze aby si ten ibalgin koupila. Nedostala nic....
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Dacan
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dacan »

jestli sem si všiml tak 5ti lidí co přidají když je předjíždím, nebo se záměrně drží v levém pruhu tak je i moc a tudíž nevidím potřebu si kupovat blikátka alá pčr. Opravdu se necítím nadřazený abych je zapl když já spěchám se domů nebo do kanclu vysrat . Občas taky jedu v levém a opravdu se neposeru a neodletím z levého jak papír (pokud není dostatečná mezera v pravém abych tam zpomalil a pak zase zrychlil) když na mě začne blikat, troubit a stavět se na hlavu :?: :mavani:

Yurii

Příspěvek od Yurii »

Taky přidám jeden takovej delší ale o to výživnější :)

31.10. 09:30 všechno začalo, když jsme ráno přišel před dům, zjistili jsem že je můj Skupáč z místa kde jsem ho před půlnocí zaparkoval pryč…

Proběhly notoricky známé kroky, telefonáty na měšťáky jestli ho neodtáhli, na státní jestli ho už nenašli objeli jsme i blízké zapadlé dvory a ulice ale nikde nic, tak mne naši odvezli na služebnu k nahlášení a měl jsme na zbytek dne o zábavu postaráno... :(
Okamžitě po návratu domů jsem rozjel pátrání mezi kamarády , na Hyundaiclub.net a tady na TF

Čas ubíhal a já po nocích projel půl Prahy a začal jsem se pomalu smiřovat s tím, že se Scoupe nenajde.

9.11. 21:30 – 21:45
úplnou náhodou pro mne táta jel z Nuslí do Modřan, když pro mne přijel, říkal něco ve smyslu, že pod Barrandovským mostem viděl stát červené Scoupe tak jsme se u něj cestou zpátky stavili abych se zeptal jestli řidič nepotřebuje pomoc.
Vystoupil jsem z auta a šel k němu. Týpek mi přišel na první pohled takovej divnej a nervózní ale neřešil jsem to. Zrovna lil do nádrže benzín z kanystru na vodu do vstřikovačů tak jsem se zeptal jestli nepotřebuje něják helpnout, že mam taky Scoupe a tak… no a pak mne najednou do očí praštily poklice co měl… byly to stejný poklice co mi ukradli s Modrákem, pak jsem se podíval dovnitř a tam byl můj volant… zmateně jsem se vrátil k autu a oznámil tátovi že na tom autě jsou moje poklice s volantem. Nedalo mi to a vrátil jsme se k němu s tím že se mi líbí jeho volant a kde ho sehnal, na to úsečně odpověděl že v bazaru a at’ se nestarám…

Sednul jsem do auta mezitím co jsme odjížděli jsem volal na oddělení PČR kde jsem hlásil krádež že jsme potkal auto co má na sobě moje díly. Odbili mne, že člověk co má můj případ na starosti tam už samozřejmě není a že mám zavolat zítra, tečka…
Bohužel táta to sledování trochu překombinoval a ztratili jsme ho... Ten večer jsme po okolí jezdili do dvou hodin ráno a hledali jsme ho, s těma max. .litrem a půl v nádrži přece nemoh dojet daleko, ale marně...

10.11. 11:30 volá i přítulka, že to červený Scoupe stojí na Výtoni po železničním mostem, beru firemní auto, kolegu a jedeme tam… je to fakt on. Dělám fotky zase volám na oddělení kde jsem ho hlásil původně… tam mi řekli že mám smůlu, nejsou lidi, navíc dotyčný co spravuje můj spis (říkejme mu třeba Veverka) tam není ať si zavolám na 158… při obcházení toho auta jsem si všimnul, že už dlooouho nemá technickou ani emise a následující den mi známý z pojišťovny potvrdil, že nemá ani povinné ručení.
Cajti po 80 minutách a třech urgencích přijeli, vyslechli mne, nafotili, konstatovali že je divný že nemá technickou a odjeli s tím že víc dělat nemůžou protože neni hlášeno jako kradené.
Zmrzlej jak hov** sem se se smíšenejma pocitama vrátil do práce.
Ten den odpoledne jsem chtěl na to místo přijet a sledovat kam potom pojede, bohužel jsem to nestihnul a zmizel než jsem se tam ukázal… to jsem ale ještě netušil co se bude dít dalších 14 dní.
Druhý den ráno jsem volal na služebnu kde jsem případ hlásil a vyžádal si pana Veverku, který mne odbil s tím, že nemá čas ať mu nechám číslo, že mi během dne zavolá… nezavolal ani druhý den ani další den...

Následující týden… mi občas volal táta nebo kamarádi že červené Scoupe někde viděli stát, vesměs to bylo na místech placeného stání aby nedostal botičku nebo odtah za parkování v modré zóně, buď na Výtoni, nebo v ulici Pod Emauzy a pravidelně se opakoval scénář: 16:30 – 17:00 Scoupáč zmizel a objevil se až večer, načeš v něm někdo dlouho do noci seděl a pak kolem jedenácté někam odjel.

Proběhly dvě nebo tři sledování, kdy jsme za ním v noci jezdili po Praze. A doufali že nás zavede k Modrákovi, bohužel vždycky ujel… nebo nás přestalo bavit co prováděl… vždycky ujel maximálně kilometr a zastavil tam dvacet minut nebo hodinu stál a pak vystřelil někam jinam a tak pořád dokola…

Po pár dnech od onoho volání na služebnu kdy mne Veverka odbil jsem se naštval a zavolal znova, to už tam byl a měli jsme spolu cca 15 min rozhovor na téma: „Jak to že si poznám svoje poklice a volant, takovejch aut tady přece jezdí…“ Navíc ačkoli jsem i do protokolu uváděl, že poklice sou původem z americký Elantry 93 si v Hyundai vyžádal obrázky poklic, které se v originále na Scoupe dávaly a tvrdil mi že ty moje mezi nimi nejsou.

Veverka mne nakonec smetl pod stůl tím, že když jsem nabízel že mu pošlu fotky mých poklic mailem, jako policie prý oficiálně email vůbec nemá a volantu pro porovnání, takže vytisknout a doručit poštou nebo osobně.
No celý náš telefonát se odehrál v duchu že sem asi magor když tvrdim, že ty věci sou z mýho auta a jestli to nechci přehodnotit.

Obrat o 180 stupňů nastal až v pátek 20.11.2009

20.11. odpoledne
- volá mi táta, že červené Scoupe našel stát někde na Lhotce a že z něj začali vyndavat interiér. V zahradě domu prej stálo další Scoupe a pár aut, ale nebylo už vidět ani co to je za tipy natož barva. Tak jsme se tam druhý den ráno vypravili. Zahrada byla totálně obrostlá chroštím, takže za dům z ulice opravdu nebylo vidět. Trochu jsme využili toho, že tátův kolega má přístup do výtahových strojoven u baráků kolem, tak jsme se byli s foťákem podívat na střeše nejbližšího paneláku… auto co stálo za domem bylo jednoznačně Scoupe tmavé barvy možná bez šíbru a zdálo se mi, že má vzadu sloupaný nápis Hyundai stejně jako měl můj, jenže měl jinou SPZ a byl trošku schovaný za stromem takže ruku do ohně bych za to nedal… Tudy cesta nevedla tak jsem zkusil trošku tou nejjednodušší cestu.
Se zahradou dotyčného domu sousedí domov pro seniory tak jsem tam přišel, řekl jim v rychlosti svůj příběh a zeptal se jestli se můžu podívat do jejich zahrady.
Paní mne pustila do zahrady a já šel obhlídnout situaci… z blízka byl na první pohled vidět že to je můj Modrák (díra v nárazníku, opravdu sloupaný nápis na zadku a promáčknutý plech pod pravým zadním světlem… takže proběhla okamžitá volačka na 158. Cajti se dostavili asi za 20 minut dokonce ve třech a hned měli venku syna majitele domu který byl bledý jako stěna… asi 15 minut jsme stáli před domem a já policajtům podrobně popisoval můj příběh a podle čeho si poznám svoje auto.

Pak jsme s cajtama vyrazili na zahradu a další jeho stav už dokumentujou jen fotky bohužel zloděj zkurvil co mohl a napravování trvalo dost dlouho, na druhou stranu, zadařilo se vcelku slušně :)
https://picasaweb.google.com/1038463449 ... kceScoupac
Pětka f kombajnu

twingo.driver

Yurii: Tak tohle jsem už dlouho nečet! :pyramida: :pyramida: :pyramida: :pyramida: :pyramida:

Dacan: Nikdo tě nenutí si je kupovat. A kdybys neměl problémy s chápánim psanýho textu, tak bys došel k tomu, že já nic takovýho ani nepsal, napsal jsem jen: "Ale mě to teda nijak nepobuřuje, sám bych to občas bral." a ne "zejtra pro to běžim". Ty sis prostě dal za úkol celou tuhle "debatu" překroutit a předvést, jakej jsi frajer a já píča. Vyhráls. 8)

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

dejavu nebo jsem o tom Skupéčku tady už čet? spek :lol:

twingo.driver

Bio: Vrať se o stránku zpět. :mrgreen: A myslim, že to tu svýho času mělo i svuj vlastní topic, nebo to bylo někde jinde...

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

jj jenom kvůli týhle story jsem si to téma prolez a koukám,že o stránku zpátky už je ... Yurii co hlava?Dobrý? :lol:

SubTera

Příspěvek od SubTera »

neneeeee :smich:

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

Kluci a už jsem vám popisoval ten příběh o zmrdovi co zneužíval v modré Octávce maják? Dlouho jsem to nikomu nevyprávěl... :lol:
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor

Breakthru

Příspěvek od Breakthru »

Kane13:opakování je matka moudrosti :lol:
svět dospělých je pro mne záhadou......

H.o.m.i.e.

Příspěvek od H.o.m.i.e. »

Yurii: Je smutný že na to policie takhle "sere". Obdivuji tvou trpělivost, kdyby mě takhle PCR odbyla po každým telefonátu tak bych se asi musel hodně držet abych dotyčnýmu panu Veverkovi nerozbil hubu. Člověk jim dá "horkou" stopu a oni takhle... Troufám si říct že kdyby jsi po něm sám takhle usilovně celé dny/týdny nepátral tak by ho PCR nikdy nenašla, akorát by ti nakonec sdělili něco ve smyslu že je to stará paštika která za to stejně nestála. Nic není horší než lidská lenost a pohodlnost. Samozřejmě gratulace že se našlo i když už je to asi hodně starej příběh.

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

a nebo se ty zloději chtěli pomstít a tak se ten samej příběh stal 2x :shock:

Yurii

Příspěvek od Yurii »

Tyvole fakt sem to sem dával jo? :-D Asi sem fakt zralej na psýchu :twisted: Sorry hoši potřetí to tu už neuvidíte, svatosvatě slibuju :rock:
Pětka f kombajnu

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

to je ovšem škoda :lol:

Gooder

Příspěvek od Gooder »

H.o.m.i.e. píše:Troufám si říct že kdyby jsi po něm sám takhle usilovně celé dny/týdny nepátral tak by ho PCR nikdy nenašla, akorát by ti nakonec sdělili něco ve smyslu že je to stará paštika která za to stejně nestála. Nic není horší než lidská lenost a pohodlnost. Samozřejmě gratulace že se našlo i když už je to asi hodně starej příběh.
Tak policie nikdy kradená auta nijak usilovně nehledá. Myslím si, že je to časově náročné a šance na úspěch je hodně nízká. Zrovna tohle bych jim za zlé neměl. Ale s tou "horkou" stopou souhlasím s tebou ;)

Breakthru

Příspěvek od Breakthru »

tak pokud se něco nehledá, tak je to potom těžký.nicméně furt jde o bandu lidí, co si na tom příjdou na ohromný peníze.Doplácej na to obyčejní lidi, čořkaři si mastěj peněženky...prostě levárna a policajti jsou snad od toho, aby po těhle šmejdech šli a nestrkali okamžitě každej případ kradenýho auta do šuplíku....
svět dospělých je pro mne záhadou......

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Je to myšlené tak, že většinou mají důležitější věci, než hledat kradené auto. Samozřejmě pokud mají nějaké stopy, něco z kamer atp, tak zastávám názor, že by se něco dělat mělo.

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Ritchma: Riso jeste jsi nerikal jak jsme sli do Korunni vysvetlovat projeti na cervenou na Bohdalci :lol: :lol:

Policajt: To jste vy?
Ritchma: To nejsem já (ale bohužel měl tu samou mikinu jako na fotce z kamery)
Policajt: To přiblížím, tak jste to vy?
Ritchma: No tak asi jo.
Policajt: Vy jste tady na tý kameře a pak už jste zase na týhle, vy jste, ale musel jet rychle :lol:
Ritchma: To není možný :lol:
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

Odpovědět

Zpět na „Pokec“