Vracím se výjmečně udělat reklamu jednomu z místních členů, kterému jsem v dobré víře půjčil prachy (samozřejmě bez jakéhokoliv papíru nebo dokonce úroku) s tím, že to vrátí až bude moct. Koukám do kalendáře a je to už víc jak rok a půl a slyším jenom výmluvy i když jsem nabízel případně možnost to splatit klidně postupně. Nezdá se, že bych ty peníze ještě nekdy viděl, dotyčný pro sichr už ani nereaguje, takže IMHO si to zaslouží trochu oslavy a proto zítra v tomto tématu zveřejním onu osobu Tak si připravte pocorn
Naposledy upravil(a) Beaver dne 21 říj 2014 11:10, celkem upraveno 1 x.
Tomu rozumím, ale je nutný tu z toho dělat reality show na pokračování s anketou? Ať je to kdokoliv, tak ho minimálně 95% fóra stejně vůbec nezná a už samotnej fakt že někdo chodí na TF ho činí nedůvěryhodným k tomu mu půjčit jakýkoliv prachy.
mam tu samou zkušenost... pujčil sem panu AR166 zapíchat a dodnes mi to nevrátil ...
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
HH - mno to byl učel když jsem se ženil ---- řídil sem se heslem : neber si ošklivou ženu - budeš na ni sám ....
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
vždycky mě baví, že když se někoho něco netýká, tak spoustu řečí o ruční výměně atd.
nedávno jsem prodával ko notbuk a psalo mi kopice lidí, že mi dá víc i míň, ale nikdo nechtěl přistoupit na moje podmínky zálohy, až na jednoho a ten to vyhrál a bez problémů zaplatil
btw pisu pi*viny, který nejsou k tématu, ale mam tak označenej tenhle topic a zítra to budu sledovat na jednání na telefonku hehe
tsy woe..... asik budu budu muset zapnout TF pres den taky.... abych o to nepřišel ....
hattori_hanzo píše:Mě říkal že prej ti to vozí domů někdy i třikrát tejdně. Ty ale nikdy nejsi doma, tak ti to nechává u manželky.
utiram mu to do pyzama.
a já ti to nechávám v pixličce od kávového mlíčka...
Bohužel máte smůlu, dotyčný to "pokazil" a řeší to Jinak HH a Jájin nezklamali a potvrdili svoje mentální postižení. Měl jsem chvilku cukání aspoň částečně se tu začít zase angažovat a nahodit aspoň projekt s tím, že by to někoho mohlo možná zajímat (inspiroval mě Karel co si hraje se stejným motorem a zdá se, že lidi to zajímá), ale naštěstí mě to už po dnešku zase přešlo
Admin ať to prosím zamkne a nechá chvilku u ledu, snad to nebude ani potřeba odemykat
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
v dnesni dobe nemuze byt o nejake rucni vymene rec..... mne.dluzel jeden takovy kolem litru nesli mi o penize ale ma rytirska cest mi nedovoli aby si takovvy haj*l myslel jak semnou vybehnul..... vzal sem kamarada 120 kilo fitko a steroidy... sel za dotycny dom on se pólekal ihned vysolil prachy my se 2 strcily a ja jel dom .... za mesic telefon kriminalni policie ze dotycny si volal sanitku ze ma zlomene zebra a a ukopnutou hlavu anevim co jeste i pcr zavolal.... viditelne mu nic nebylo ale pry se musi osetrit.kdyz chce...rychla. rentgeny a jeste nevim co... dopadlo to tak ze sem platil jeho pojistovne 3000 za jeho osetreni a pcr uz na mne zkousela ozbrojenou loupez a lichvu....jen proto ze jeden bili cigan z uradu prace si vymyslel.ze sem ho zmlatil i kdyz mu nic nebylo........ jsem poucen priste takoveho rovnou zastrelim a nekde zakopu .....