Bleach: nenalozi, protoze se boji.. (jinak pokud cekas nastvaneho hondare co se stebou bude hadat, tak smula)
a odedneska new hlaska: Fretky voni, to Bleach smrdi..
Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly)
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka
Pet píše:jj, lidi jsou sfině. my takhle už o pár koček přišli
Radši budu svině, než si nechat srát a chcát na zahradu (ono už nám díky tomu zašlo pár rostlin), do baráku (hm a nebo kvůli nim nebudu větrat?), lézt po autě atd... Buď ať si majitelé ty kočky pohlídaj nebo ať se pak nediví, že jim je někdo zlikvidoval...
Radši budu svině, než si nechat srát a chcát na zahradu (ono už nám díky tomu zašlo pár rostlin), do baráku (hm a nebo kvůli nim nebudu větrat?), lézt po autě atd... Buď ať si majitelé ty kočky pohlídaj nebo ať se pak nediví, že jim je někdo zlikvidoval...
nevidis to nejak jednoduse?Samozrejmne ze me sralo kdyz mi lez po aute.Jiste nas sere kdyz nam sousedu kocky serou na zahrade,ale abychom je strileli kdyz vime ci sou tak to promin.Takovy bestie nejsme.Tobychom rovnou mohli odstrelit i nase psy kdyz se nam tam nahodou vys... A jeste k sousedovi: to je taky normalni kdyz ti rekne abys neco udelal se psem ze v noci steka?Ze ho jinak zastreli?A ze stekaji okolni psy je jedno?
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Pred tydnem nam umrel rodinny mazel, bylo mu 12 let. Ja jsem v Londyne, pred 3 tydny sem byl doma na dovoleny a ve snu by me nenapadlo ze ho vidim naposled a moc sem se mu nevenoval, ted me to strasne mrzi. Vzpominky, jediny co zbylo.
Pokud mate nekoho radi, tak mu to davejte nalezite najevo, nejenom zviratka, nikdy nevite co se muze stat...
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift.
kubi píše:DeBí: Krááásny labrador kolik mu je?? Vypadá stejně zachovale jako ten můj... koukám i čumák má růžový...
já teď přesně nevím kolik mu je..ale asi 2 roky ...a je úžasnej
Tak to je teprv odrostlé štěně te moji bude v pátek 8 let a furt se chová jak štěně... Todle jsou nejlepší psi Akorát by nemusela všecko krást
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
nevidis to nejak jednoduse?Samozrejmne ze me sralo kdyz mi lez po aute.Jiste nas sere kdyz nam sousedu kocky serou na zahrade,ale abychom je strileli kdyz vime ci sou tak to promin.Takovy bestie nejsme.Tobychom rovnou mohli odstrelit i nase psy kdyz se nam tam nahodou vys... A jeste k sousedovi: to je taky normalni kdyz ti rekne abys neco udelal se psem ze v noci steka?Ze ho jinak zastreli?A ze stekaji okolni psy je jedno?
porid si foxika, od ty doby co ho mame, se nasi zahrade kocky vyhybaji velkym obloukem
Tak kocoura mame doma! Rozhodujici noc prezil.Dnes nam doktorka rikala ze moc neverila ze prezije.Byla pry rano dost prekvapena!Mame radost!A diabolku ma jako suvenyr
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Ford Sierra 4x4 DOHC- bejvávalo...
Dodge Caravan V6- bejvávalo...
Opel Calibra 8v- crash, bejvávalo
Peugeot 406 v plný polní vč.kůže... kombi HDi + Opel Monterey 3.1LTD taky v plný
Johny55: heheh..noo..skoro..ale kdyz se mrknes poradne, tak se dost lisi.. Jedna ma potrhane ousko (proto se jmenuje "ousko") a druha je silnejsi a ma neco s pacickou (obe to maj od narozeni) a druha se jmenuje "Bublinka") protoze je silnejsi )
Jinak kdyz nekdo najdete nekde piskomila saharskeho jako mam ja, prosim nafotit!!! Budu vdecny!!! Je to raritka a zatim jsem jine nenasel (bezne jsou sedivy, bily, cerny, atd..ale zihany nikde nemaji a rekl bych ze zrovna saharsky zihany jsou nejhezci:)) Kord kdyz lovi neco k snedku z masa
qpc: nadhernyy!! Kez by tak zustal:)))
Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly)
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka