Ford Sierra 4x4 DOHC- bejvávalo...
Dodge Caravan V6- bejvávalo...
Opel Calibra 8v- crash, bejvávalo
Peugeot 406 v plný polní vč.kůže... kombi HDi + Opel Monterey 3.1LTD taky v plný
veeeedro ale na osmiletou skorodůchodkyni to zvládá dobře
Přílohy
1.jpg (140.67 KiB) Zobrazeno 1588 x
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
LadushkaK píše:skorodůchodkyně je moc krásná škoda jen, že nemá černý čumák
to bych nechtěl, hlavně v zimě jí ten rypák svítí, jak trošku začne mrznout.... ale jako štěně ho měla spíš černej a zrůžověl ji právě přes zimu postupně....
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
kubi: skorodůchodkyně? Tak to náš 16ti letý jezevec je mega důchodce
jj ale tidle větší se nedožívají tolik jako jezevčíci babča taky měla jezevčíka a to byla střela ale pak ve třinácti problémy se zadníma nohama a konec....
no a tihle mají taky starosti s dysplázií tak do ní peru vitamínové tabletky... je to takový šmejdil a divočák a představa že by nemohla chodit
jj ale tidle větší se nedožívají tolik jako jezevčíci babča taky měla jezevčíka a to byla střela ale pak ve třinácti problémy se zadníma nohama a konec....
no a tihle mají taky starosti s dysplázií tak do ní peru vitamínové tabletky... je to takový šmejdil a divočák a představa že by nemohla chodit
já musim zaklepat. jezevec bydluje u babči - 2 patrovej barák. pes lítá po schodech jak střela , skáče z gauče na křeslo a tak. Neuvěřitlný ,ale problémy s nohama naštěstí nemá. ale je fakt, že má pravidelný pohyb - každodenní procházky celý život + stresy s našima kočkama, takže to ho asi udržuje v kondici. ANi neni tlustej, jak se občas jezevčíkům stává.
já musim zaklepat. jezevec bydluje u babči - 2 patrovej barák. pes lítá po schodech jak střela , skáče z gauče na křeslo a tak. Neuvěřitlný ,ale problémy s nohama naštěstí nemá. ale je fakt, že má pravidelný pohyb - každodenní procházky celý život + stresy s našima kočkama, takže to ho asi udržuje v kondici. ANi neni tlustej, jak se občas jezevčíkům stává.
jj to moje tele chlupaté taky chodí denně na procházky, k vodě atp. a hlavně dostává žrát jen granule a přiměřeně.... jak ztloustne tak ty kyčle jsou KO ale je to těžký, sežere všecko vč. slupek od brambor nebo citronu
nechce se mi kvůli tomu zakládat nový téma a tohle je tomu nejblíž. K otázce : Neví někdo, co je za rasu psík Idefix z Asterixe a Obelixe. Jsem si myslel, že to je westhighlandský teriér, ale to se mi moc nezdá. Dík