Předem díky
vynechte prosím klasické TF posty..

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Weslo dotace na kotel v MS kraji už zase jsou - ještě na cca 500 žádostí. Proč ti to zamítli ?wesly.TDI píše:já ti jen říkám jaké s tím mám zkušenosti já, podnikám 10 let, taky jsem jak p**a lital po pracáku, sháněl lidi co ti poradí, ve finále a dnech lítání se mi to povedlo zažádat, následně mi stejně pak došel dopis z prahy že to zamítají, tak samo mě vydupali i s dotací na kotel
, o dotaci na zateplení jak to bylo jsem ani nežádal, protože firmy co na to měli certifikaci vyšli tak draho, že i při dotacy byli dražší jak poláci bez dotace
, takež já už jsem s dotacemi a našim státem skončil
, ojebávám ho kde můžu a už od něj nic nechci
Sice je to z médií, ale na náš kraj jezdím často a peníze jsou....wesly.TDI píše:moc žadadelů. bylo to v roce 2010 myslím.....
Soukromník na ně dosáhne, ale bohužel platí, že čert sere vždycky na větší hromadu, takže je v praxi dostávaj firmy, který už tak vydělávaj dost, prostě si koupěj peníze na něco, co buď potřebujou a nechce se jim to platit, nebo na něco u čeho s nejsou jistý užitečností vynaloženejch prostředků, ale z cizího krev neteče...Goldies píše:Sukromnik na ne nedosahne protoze si nedokaze napsat spravne projekt. Projekty mivaji od 30 do 80 stranek odborneho textu. Taky si v te castce platis nasledny servis, protoze na vsechno musis mit spravne udelany vyberovy rizeni. Vsechno spravne vyfakturovany, jsou caste kontroly. O tohle vsechno se ti stara ten co bere provizi, takze jeden projekt je cca 2-3 roky prace!