Dovolená 2012
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Dovolená 2012
letos valime 2. týden v září do Podhájské 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Letos vlakem do Stalingradu a zpátky 

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Podhájska superBIGPAPA píše:letos valime 2. týden v září do Podhájské

Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
Se ženou za děvkamaL.A.M.A. píše:Trhyy se zenou ? nebo za defkama?:D

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
pufko: az budes platit dovolenou pro dva dospely a dve deti, pak to mozna pochopis taky
mne vyraz pastikari nikdy neurazel, naopak, chteli jsme levnou dovolenou u more, tak jsme ji meli a nikdo nam do jidla nekoukal..

mne vyraz pastikari nikdy neurazel, naopak, chteli jsme levnou dovolenou u more, tak jsme ji meli a nikdo nam do jidla nekoukal..
si najdi Rusáky v hotelech a to teprve uvidíš, čeho jsou schopnýpufko píše:SubTera ty si potom jedna z mála výnimiek, keby bolo takých viac, ja všade u nás počúvam ako idú na dovolenku k "slovenskému" moru a z toho mi hned behá mráz po chrbte, hlavne nezabudnúť pribaliť aj "domácu pekárničku"Radšej nikam nejazdiť ako sa strápnovať v zahraničí

VW - Very Wonderful
pufko píše:SubTera ty si potom jedna z mála výnimiek, keby bolo takých viac, ja všade u nás počúvam ako idú na dovolenku k "slovenskému" moru a z toho mi hned behá mráz po chrbte, hlavne nezabudnúť pribaliť aj "domácu pekárničku"Radšej nikam nejazdiť ako sa strápnovať v zahraničí
houpej názor..
Trhyy píše:Bankok a PattayaZa tu cenu co to stojí dneska ( samozřejmě ne přes cestovku ) se pomalu nevyplatí zůstávat v Evropě
Kdy jedeš ? teď bych tam nejezdil, taky čekám na zimu

Trabant, VW Golf, MX 5
mluvím letos sprostě
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory 
http://www.odtahove-sluzby.cz

Ad dovca v cizine a rizky pastiky a podobne, priklanim se k nazoru ze tato doba uz je pryc ale kdyz prachy nejsou at si kazdej dela co chce, pro me je dovca ze si dam co chci v restauraci a nekoukam co kolik stoji.
Přesně tak.milosh píše:Ad dovca v cizine a rizky pastiky a podobne, priklanim se k nazoru ze tato doba uz je pryc ale kdyz prachy nejsou at si kazdej dela co chce, pro me je dovca ze si dam co chci v restauraci a nekoukam co kolik stoji.

štyrykrátštyry tédéí
milosh píše:Ad dovca v cizine a rizky pastiky a podobne, priklanim se k nazoru ze tato doba uz je pryc ale kdyz prachy nejsou at si kazdej dela co chce, pro me je dovca ze si dam co chci v restauraci a nekoukam co kolik stoji.
ano..dovča má bej all inclusive.. ale ne všichni na to mají,mě pašikáři nevadí ani trochu.. jestli se koupat v český špinavý štěrkovně a nebo jet s paštikou k jadranu..beru paštiku a jedu na jadran..
navíc jde většinou o děcka,.. dospělí,když na to nemaj,tak to oželí,ale i já bych svý děcka k moři vzal za cenu toho,že si tam budu vařit guláš s konzervy.. těm děckám to je naprosto jedno,ale budou ve svým živlu..
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
já jadran vzdal už dávnoooo, když si to vše spočítás, tak zjistíš, že tě all-in letecky vyjde levněji, od roku 2008 jezdím tunis, vždy cca +-10tis na 10dní all-in letecky a je to paráda
, jisté počasí a arabi mi nevadí 

Ted určitě ne, v létě koupit letenky at sou levný a jet tak Listopad/Prosinecj3ykobim píše:Trhyy píše:Bankok a PattayaZa tu cenu co to stojí dneska ( samozřejmě ne přes cestovku ) se pomalu nevyplatí zůstávat v Evropě
Kdy jedeš ? teď bych tam nejezdil, taky čekám na zimu

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
jo,dnes už to tak je,pokud nemáš 3 děcka .. ale kdysi se jezdilo na jadran.. když já byl ještě děckowesly.TDI píše:já jadran vzdal už dávnoooo, když si to vše spočítás, tak zjistíš, že tě all-in letecky vyjde levněji, od roku 2008 jezdím tunis, vždy cca +-10tis na 10dní all-in letecky a je to paráda, jisté počasí a arabi mi nevadí

Bolo tu spomínané Bulharsko, človek tam síce cestuje o 12h dlhšie ale ubytovanie má za polovicu a kludne aj menej, a stravovanie v podstate za pár šupov, ked chce niekto na lacnú dovolenku k moru tak má ísť do BG nie do HR. Že by tam chodilo málo CZ občanov s autami sa povedať nedá, v konečnom dôsledku to víde na to isté, ale v BG sa človek v ničom nemusí obmedzovať, a hlavne sa nemusí obťažovať varením stravy, lebo na dovolenku sa chodí oddychovať a nie narobiť sa...
není to až tak špatná volba, ale stejně u moře žeru tak 25% toho co tady tak stejně žeru za polovic i na jadranu když jsme u jídla, není nějak hladpufko píše:Bolo tu spomínané Bulharsko, človek tam síce cestuje o 12h dlhšie ale ubytovanie má za polovicu a kludne aj menej, a stravovanie v podstate za pár šupov, ked chce niekto na lacnú dovolenku k moru tak má ísť do BG nie do HR. Že by tam chodilo málo CZ občanov s autami sa povedať nedá, v konečnom dôsledku to víde na to isté, ale v BG sa človek v ničom nemusí obmedzovať, a hlavne sa nemusí obťažovať varením stravy, lebo na dovolenku sa chodí oddychovať a nie narobiť sa...
na bulharsku je pěkné že je tam písek, tudíž je to vhodnější na dovču s děckama, než kamenité pobřeží jadranu, na druhou stranu, cestování je celkem oser, když večer sednu do auta s děckama tak než se vyspí jsme u moře na jadranu, do bulharska je to pečárka i přes den, ale děcka už mám velký tak je to šumák, tolik k autu
tunis je dobrá volba letadlem, jak tu někdo psal
ale letos jedu do pr.... bo mluvím sprostě
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory 

Chorvatsko, ostrov Pag..pro mladyho floutka jako jsem já plus parta kámošů je to ideální volba.. 

FoFo ST225
No mezi nama dovolena autem s detma neni dovolena, to mi nikdo nevymluvi, jedine letecky 

- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
milosh píše:No mezi nama dovolena s detma neni dovolena, to mi nikdo nevymluvi

KEHO rennsport
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
jj, maly hajzly na dovcu nebrat. a kdyz jo, tak i s babickou na hlidani. 

www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 

Amen fotre 

- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
paštikáři.... mi pripomeno byli tam s nami nejaci Brňáci kteří na dovoleny byli cca 10 let zpet a po zkusenosti ze bylo sechno drahy vezly plnou tasku zradla....
na obede v restauraci byli az posledni den kdy uz meli sehcno sežrany.....
ja vezl jenom 3 baličky Gambrinusu po šesti ktery vydrzel asi 2 dny a pak došlo na Ožujsko a Leško...
kchurva hned bych tam jel zpet.........

kchurva hned bych tam jel zpet.........

Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
a mě to přijde nejmilosh píše:No mezi nama dovolena autem s detma neni dovolena, to mi nikdo nevymluvi, jedine letecky
aspon nesedím na jednom místě a můžu s nima zajet kamkoliv at něco vidí, a ne se jen válet u vody a pařit mozek, nepočítám tříletý děcka, ty tahat kamkoliv je na velký kulový

- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem asi divnej, ale když lidé nemají prachy, tak snad nemusí nutně každej rok k moři, ne? Až si našetřím na něco slušnějšíhoho, než jet Fábií HTP narvanou žrádlem do Chorvatska, tak pojedu. Já taky už nebyl 5 let mimo ČR na dovolené, nemám na to prachy, tak co... nebo bych si měl možná půjčit, zajet nakoupit do Kauflandu a vyrazit Astrou pod stan do Chorvatska... a pak bych o tom do zimy vyprávěl, jak to bylo super a úžasné.... Poslední roky léto trávím v garáži, občas nějakej ten výlet a dobré, jsem spokojen 

Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
no jako nechapu, znam kupu lidi z meho okoli, co se domluví, jedou 3 auta, jedu tam den, bo baby jsou uchcane, vecne se na nekoho ceka, pak jsou na 1 apartmanu, stridaji se ve vareni, a jsou spokojeni nadevse a jinak nikdy nikam uz ne!!!! nechapu, važně ne
, hlavni důvod je ten, ze tam maji auta a budou jezdit na vylety, ve finale zjistí že na auto 14 dní pere slunko a jeli s ním max 1-2x do sámošky pro piva a chleba
, po propočítání je to vyjne na 10-15tis na osobu a jsou happy

- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
LAMA: Přesně a takovým přístupem bych také klidně jel na dovolenou autem 

Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD