Ozzy_Vita píše:Pravda je, že sypat tolik peněz do sportu, kde se vylízané palice chodí porvat a zaházet si stadiónovým nábytkem je docela zvláštní. Může někdo odhadnout kolik procent lidí kteří chodí v ČR na fotbal, opravdu fotbal zajímá ? Já odhaduju tak 60%. Proč se sakra nemlátí lidi na hokeji nebo volejbale ? Moc fajn sport je Floorball. Synovec do toho spadl a je fakt radost to sledovat.
Zvláštní je, že mě nenapadá žádnej jinej sport, kde by se mimo hřiště dělo to co při fotbale.
A mám dojem, že kdyby do chuligánský hospody přišel někdo s vizáží typickýho fotbalisty, dostal by tak akorát přes držku.
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Ozzy_Vita píše:Pravda je, že sypat tolik peněz do sportu, kde se vylízané palice chodí porvat a zaházet si stadiónovým nábytkem je docela zvláštní. Může někdo odhadnout kolik procent lidí kteří chodí v ČR na fotbal, opravdu fotbal zajímá ? Já odhaduju tak 60%. Proč se sakra nemlátí lidi na hokeji nebo volejbale ? Moc fajn sport je Floorball. Synovec do toho spadl a je fakt radost to sledovat.
kolik procent dela bordel? 2? Ale bohuzel jsou nejvic videt. Vy minoritnici se musite smirit s tim, ze fotbal je nejoblibenejsi sport planety a jinak to nebude.
Starlet píše:Zvláštní je, že mě nenapadá žádnej jinej sport, kde by se mimo hřiště dělo to co při fotbale.
A mám dojem, že kdyby do chuligánský hospody přišel někdo s vizáží typickýho fotbalisty, dostal by tak akorát přes držku.
Kdyz uz jste zacli polemizovat o chuliganech, tak cesky hokej neni nijak svaty. Extraliga je jeste takova klidna. Ale 1. a 2. liga je rajem ultras. A to diky aktivnim "fanouskum" z fotbalu . Fotbal a hokej jsou asi 2 nejstarsi kolektivni sporty od dob Masaryka, ktere se hrali u nas na nejvyssi urovni. Vzdy se najde v rade poklidnych fanousku nejaky dobytek, ktery chce na sebe upozornovat. A kdyz se takovych osob stejne smyslejicich sluhukeje na jednom miste vice, tak je z toho jenom bordel.
bleach píše:kolik procent dela bordel? 2? Ale bohuzel jsou nejvic videt. Vy minoritnici se musite smirit s tim, ze fotbal je nejoblibenejsi sport planety a jinak to nebude.
tak to me pobavilo. staci se podivat co za existence sleduji/hraji tenhle "sport". pupky ze si nevidej na kokota, pullitr nedaj z ruky a za kazdym druhym slovem maji "vole". Uz by tenhle "sport" pro neandrtalce mohl skoncit...
bleach píše:kolik procent dela bordel? 2? Ale bohuzel jsou nejvic videt. Vy minoritnici se musite smirit s tim, ze fotbal je nejoblibenejsi sport planety a jinak to nebude.
tak to me pobavilo. staci se podivat co za existence sleduji/hraji tenhle "sport". pupky ze si nevidej na kokota, pullitr nedaj z ruky a za kazdym druhym slovem maji "vole". Uz by tenhle "sport" pro neandrtalce mohl skoncit...
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
kolik procent dela bordel? 2? Ale bohuzel jsou nejvic videt. Vy minoritnici se musite smirit s tim, ze fotbal je nejoblibenejsi sport planety a jinak to nebude.
To je daný tím, že je absolutně primitivní na pochopení a když přijedeš do jakýkoliv prdele třeba v Africe, tak z hadru smotáš míč, čtyři kameny jako branky a bimboši hrajou...
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
Starlet: Néé, že bych nějak holdoval fotbalu. Ale když vidím, že máš jako fotku hráče americkýho fotbalu, tak musim říct, že jsem se byl dvakrát nedávno podívat v Ústí n/L na americkej fotbal a dlouho jsem takovou komedii neviděl. Padaj tam šedesátikilový kluci jak švestky a řvou u toho jak magoři
Nic proti, ale čekal jsem víc. Ono si možná ani nevybereš.
Konkrétně tento tým: http://www.scblades.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
TomasUL píše:Starlet: Néé, že bych nějak holdoval fotbalu. Ale když vidím, že máš jako fotku hráče americkýho fotbalu, tak musim říct, že jsem se byl dvakrát nedávno podívat v Ústí n/L na americkej fotbal a dlouho jsem takovou komedii neviděl. Padaj tam šedesátikilový kluci jak švestky a řvou u toho jak magoři
Nic proti, ale čekal jsem víc. Ono si možná ani nevybereš.
Konkrétně tento tým: http://www.scblades.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
Vím o nich, hrajou první sezonu (sedmičkový AF - taková okleštěná verze) a jsou namistrovaný až na půdu (měl jsem tu čest na FB).
Neviděl jsem je hrát, ale s americkým fotbalem to nebude mít mnoho společnýho, takže nesoudit sport podle někoho, kdo tvrdí, že to hraje
Pokud chceš vidět nějakou úroveň, musíš do Prahy.
BTW, ten hráč jsem já
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz