kouknu na to a dám vědět
edit: mám tu hrůzu za sebou. Já nevím jestli to mělo bejt ala Man in Black...tak to byla katastrofa, jestli jako reálný sci-fi tak ještě větší katastrofa
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
Pokud má rád někdo komedie, tak u týhle jsem se strašně nasmál, 10/10 http://www.csfd.cz/film/254016-21-jump-street/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nevíte o nějakých filmech na tenhle způsob ? Miluju komedie
tak to tady procházím na co bych se koukl a co sem ještě neviděl a mám dotaz, nechtěl by nějakej moderátor hodit všechny ty filmy s odkazama na csfd do prvního příspěvku, jen tak pro rychlejší přehled?
jinak rudi v nedeli sem koukal a na ceskej film fakt dobry
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
neznáte někdo filmy s kamiony něco jako DUEL 1971? Jednou na PL jsem viděl film kde jel řidič kamionu s cisternou a ke konci filmu vím že jel po písku přes duny až dojel někam k moři. Víc si nevzpomenu ale kdyby někdo tak díky za tipy.
Neznate nekdo film?Nemuzu si vzpomenout na nazev, na nic....2 spolubydlici, jeden z nich delal na smetisti, sukali tam silne obezni cernosku a tomu jednomu pak zacala rust na zadech treti ruka.No joke
Butcher píše:Neznate nekdo film?Nemuzu si vzpomenout na nazev, na nic....2 spolubydlici, jeden z nich delal na smetisti, sukali tam silne obezni cernosku a tomu jednomu pak zacala rust na zadech treti ruka.No joke
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
H.o.m.i.e. píše:Za mě rozhodně nejlepší film Into the wild
knížka asi čéče lepší