Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
mě to moc podobný nepřijdezac.je.toho.loket píše:ten hnůj je rádoby Mazda6zoom zoom
focus ale není tvůj ne?BIGPAPA píše:
stačí??? nebo chceš i VB která vypadá pořád stejně?
Možná v Brně, na venkověBeaver píše:na druhou stranu rozpoznat od sebe ruzne modely BMW je taky nadlisky ukol. Takze asi tak.
největší vesnice na světě versus nejmenší město:) ps ale praha je stejně kraj takže Brno je největší město v čr:))))Trhyy píše:Možná v Brně, na venkověBeaver píše:na druhou stranu rozpoznat od sebe ruzne modely BMW je taky nadlisky ukol. Takze asi tak.
I u vás v památkové zóně.Trhyy píše:Možná v Brně, na venkověBeaver píše:na druhou stranu rozpoznat od sebe ruzne modely BMW je taky nadlisky ukol. Takze asi tak.
no asi takBIGPAPA píše:no je těžký vymyslet něco co nikdo zatím nevymyslel
rozdíl je v tom, že 8G a 9G vypadají stejně, ale je to komplet nové auto, narozdíl třeba od nového passatu, který od předchozí generace vypadá jinak (trochu) ale je to pořád stejný základ.hattori_hanzo píše:Co to Japanclub hlásal o tom že evropský automobilky nedělají vůbec žádný revoluční kroky v designu?
tam jsem se taky zastavil co se tyce vyvojeRitchma píše:Mě se to teda nelíbí vůbec, pro mě zůstavá nejhezčim civicem 5g