Starlet píše:Fonz: to je ze speedhunters, to mám jako domovskou stránku (jako každej rejsr), už jsem to viděl tisíckrát, mám se na to koukat ještě tady??
Tak jsem právě dostal SZ od Tunéra č.2, takže se moc moc stydim a omlouvám
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
fonz: Myslel jsem, že si fér chlap a doufám, že svoje tvrzení o mě nějak dokážeš... Já jsem v odeslaných zprávách (nemažu je) směrem k tobě našel jen jednu a to byla reakce na tvoje nepochopení mého postu někdy půl roku zpět aneb cituji: "Čus, ten post byl samozřejmě JOKE pokud jsi ho tak nepochopil sorry "
Starlet: Jak už jsem tě psal, nevidíš si do huby...
Butcher: Ta 961čka je peckovní. Jsem rád, že pořád ještě někdo chápe o čem tohle téma je! Good job
Tuner: možná když se vrátíš do reality a přestaneš tenhle topic považovat za středobod vesmíru, najdeš klid v duši
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
Starlet: Středobod vesmíru je pro mě rodina, přítelkyně a syn. Žádné téma nedej bože na tuzing fóru to rozhodně není...
fonz: Neodpověděl jsi na otázku a rád bych, aby jsi to mé údajné vyhrožování nějak dokázal a nebo se omluvil...
BTW: Nikdy jsem neřekl, že zde nesmí být žádná fotka ze speedhunters. To je jen vaše doměnka mě podstrčená... Pouze jsem poukázal na to, že není úplně vhodné tady mít pomalu každou druhou fotku ze steného webu, který je navíc poměrně frekventovaný/obecně známý a jeho obsah zde suplovat. Přijde mě, že jsem tímto šlápnul na kuří oko někomu, komu zřejmě chybí širší rozhled a záběr a navíc je schopen zde lhát...
O co jde, tak se na tohle téma nedívej, já třeba na speedhunters chodím jednou za týden, tak mi nevadí, když ty fotky vidím tady, panebože, zase takový žabomyší války
Ja tam taky nechodim, fotky cilene nehledam a kdyz se tu objevi neco zajimaveho, tak proc ne... Je mi v zasade u prdele odkud to je (stejne na tom byva vodoznak).
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Bobek píše:Ale v předchozích příspěvcích s tím zcela evidentně problém máš
Pokud tu má někdo nějaký problém, tak třeba fonz unést kritiku. Podívej se namátkou na stranu 217, kde je víc jak půlka fotek od fonze ze speedhunters. Pokud je to dle Tebe vzhledem k množství stránek na netu normální poměr, tak už mlčím
Naposledy upravil(a) Tuner#2 dne 05 bře 2013 17:53, celkem upraveno 1 x.
Bobek píše:Ale v předchozích příspěvcích s tím zcela evidentně problém máš
Pokud tu má někdo nějaký problém, tak třeba fonz unést kritiku. Podívej se namátkou na stranu 217, kde je víc jak půlka fotek od fonze ze speedhunters. Pokud je to dle Tebe vzhledem k množství stránek na netu normální poměr, tak už mlčím
Mně to fakt nedá
Proč si myslíš, že se tento topic jmenuje Fotka měsíce z internetu?
Protože je všem u prdele, odkud tu fotku dáš, ale má být z internetu, takže i kdyby byla každá fotka z amatérů, tak je pořád z internetu
Přestaň být zahleděnej do jedné hlouposti Měl jsem tě za opravdu normálního, ale tohle... To je fakt k smíchu
Btw pěkná škodovka
Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
Tuner2: to je takový problém, že už jsi nějakou fotku jednou viděl? Tě bolí vidět ji znovu? Nebo pak nechápu oč jde. Když ji náhodou najdeš na Googlu tak jim taky budeš psát jak si to představujou, že tys tu fotku už včera viděl na SH a proč tě s ní otravujou znova?
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ